reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Isza ta dieta jest fajna ,ale mocno nerki obciąża.
Trzeba uważac.
Do 3 dni białka można samemu w domu,ale powyżej gdybyś chciała to raczej pod kontrolą lekarza.
Ja wytrzymałam na niej lekko ponad tydzień ,a testowałam dla męża .;-):-):-)
Jemu to by się przydało conajmniej 30 kg zrzucić ,żeby był podobny do mojego męża sprzed lat. :-D:-D:-D:-D

reklama
jestem już po... nie ma nadziei.. fasolka wygląda na 6 tydzień a nie na 9... Jestem załamana.. Gin kazała mi jeszcze zrobić bhcg, bo ma nadzieje, że ciąża młodsza , ale ja wiem , że tak nie jest...bo od dnia owulacji i zaciążenia nic więcej nie robiliśmy aż do dzisiaj.. Czemu mnie to spotyka? Już trzeci raz.. po badaniach, po leczeniu, przy braniu dodatkowych leków wspomagających.. Już w nic nie wierzę.. może i są wyjątki którym się udało, ale są i takie jak Karolcia81 czy Anastazja.. Boże... i jeszcze to czekanie na koniec.. na tym wstrętnym fotelu.. Zeby chociaż tego mi zaoszczędzono... Może wtedy bym to jakoś przeżyła..

Hej Dziewczynki!
anastazja, nawet nie wiesz jak bardzo mi przykro
[*], oby 2011 byl dla was łaskawszy. Uda sie wam na pewno

owieczka, dzięki za dobre słowa. ja tez podobnie jak ty postanowiłam noworocznie, ze nic na siłe, musze odnalezc siebie, zajac sie sobą i cieszyc mezem, bo niestety jak sie bardzo chce to przez stres najwiecej traci intymnosc. 31.12 zapisalam sobie (oczywiscie oprocz bycia mamą) ze w 2011 bede miala satysfakcjonujaca i dobrze platna prace, a dzis odezwal sie znajomy, ze potrzebuja arabisty do libii na roczny kontrakt. szczerze nie wiem czy dalabym rade, ale byloby to super doswiadczenie. Byc moze sie zdecyduje, musimy to przedyskutowac z mezem. Wtedy bedziemy musieli odłozyc starania, a moze wtedy nam sie uda, przeciez odwiedzalabym go czesto.
Tez chce sie zapisac na joge albo na pilates, jeszcze nie zdecydowałam, obydwa zajecia sa mi potrzebne, musze odbudowac forme duchowa i fizyczna.
W ciazy chodzilam na joge, bardzo mi pomagała

lina, na swedzace piersi faktycznie krem albo oliwka. Ja w ciazy stosowalam olwke dla dzieci podczas kapieli smarowalam sie nia, a potem spłukiwalam woda

zjola, super wyniki! tak trzymaj! wiem ze wielu lekarzy po tak szybkim spadku bety pozwala na ciaze po pol roku!

isza, gratuluje 0,5 kg to juz cos! trzymam kciuki! nie poddawaj sie
Moja siostra wiecznie sie odchudzala, stosowala milion diet, chodzi na aerobik, biega i nic procz przyrostu miesni, tak jakby sie w niej woda zatrzymala.
3 tyg. temu poszla wkoncu do dietetyka, stracila jak na razie 5kg i super sie czuje. tez ma zamiar zejsc do 59. chce schudnac 10 klio.

nas dopadla grypa, ja jeszcze sie jakos trzymam ale m nie za bardzo, dzis spał do 15.00. mam nadzieje ze mu szybko przejdzie

buziaki dla wszystkich!

aniunnia, prosze nie trac nadziei!
wiesz ze plemniki potrafia przezyc w jajowodach nawet tydzien! moze faktycznie do zapłodnienia doszło pózniej
Głowa do góry, jeszcze niczego nie wiemy na 100%

aniunnia, anastazja - tak mi przykro!!! brak słów, ale proszę wierzcie w swoje szczęście, ja wierzę, że wam sie uda!!!! trzymajcie się kobietki!

ewelinaK26- pidżama pary się udało, było milutko;-) tyle ze z gumką bo my jeszcze się zabezpieczamy ;-)

widzę, że tu temat odchudzania... ja też jestem na tym etapie, mam 163 cm i waże sobie 60 kg, moja waga idealna to 54-56 kg, wiec działam by zjechać do tego poziomu... tak naprawdę to muszę schudnąć bo mi kręgosłup wysiada od tego ciężaru. Teraz mam urlop i cały tydzień chodzę na zabiegi (dziś mnie pan fajnie wymasował;-)), rehabilitacje etc. Polecam wam aqua areobic - super sprawa!!!Poza tym znalazłam zajęcia o nazwie "Szkoła kręgosłupa" i mam zamiar się wybrać. Moje postanowienia na nowy rok: nauczyć się pływać na grzbiecie i dojść do formy... a wszystko to dla małej kruszynki o której marzę!

Ostatnia edycja:
trawa, masz racje, kregosłup jest najwazniejszy. Teraz to wiem, od kiedy ciaza mi tak popsuła plecy, ze jak dluzej postoje np. przy prasowaniu to okrutnie boli. Warto wzmocnic plecy i miesnie brzucha przed ciaza
urlop spedzony na masazach? zazdroszcze, oh jak zazdroszcze

Aniunia kiedy masz mieć wyniki bety? trzymaj się Kochana, wiem że teraz już straciłaś nadzieję...jestem z Tobą...

reklama
jestem już po... nie ma nadziei.. fasolka wygląda na 6 tydzień a nie na 9... Jestem załamana.. Gin kazała mi jeszcze zrobić bhcg, bo ma nadzieje, że ciąża młodsza , ale ja wiem , że tak nie jest...bo od dnia owulacji i zaciążenia nic więcej nie robiliśmy aż do dzisiaj.. Czemu mnie to spotyka? Już trzeci raz.. po badaniach, po leczeniu, przy braniu dodatkowych leków wspomagających.. Już w nic nie wierzę.. może i są wyjątki którym się udało, ale są i takie jak Karolcia81 czy Anastazja.. Boże... i jeszcze to czekanie na koniec.. na tym wstrętnym fotelu.. Zeby chociaż tego mi zaoszczędzono... Może wtedy bym to jakoś przeżyła..
Kochana wiem jakie to straszne i jak jest ciężko ale uwierz mi nie warto się podawać. Nam udało się za 6 razem. Każda strata bardzo bolała ale walczyłam dalej i teraz mój cud śpi w wózku obok mnie. Kolejnym przykładem jest Słodziudka która bawi Laurkę. Nasze ciąże były ciężkie do donoszenia ale się udało. I ja wieże że każda z nas może mieć swój skarb tylko trzeba próbować.
Robiłaś antykardiolipidy??? może tu trzeba szukać problemu.
Anastazja przytulam [*] Zapalam dla Aniołka. 2011 będzie szcześliwy zobaczysz!!

Do góry