reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja tez wysoka nie jestem 165;-)
Klaczku przepyszne te twoje danie i bardzo malo pracy trzeba:-) moj M strasznie sie zachwycal:-D

Kłaczek jakie danie?
Rzuć jeszcze raz przepis.
Ja do malutkich nie należę. 176 cm ,ale z wagą zjechałam dużo przez chorobę i obecnie 64 kg ważę. ;-);-)

reklama
Anastazja! Bardzo mi przykro-trzymaj się i pamiętaj, że jesteśmy z Tobą i zawsze służymy pomocą! Anii-co do tych papierów to masz rację,tym bardziej, że lekarz, który Cię przyjmował, nie zachował się w porządku-a każda z nas ma prawo wiedzieć i znać przyczynę... Anniunia czy Ty już po usg? Ciekawa jestem bardzo jak tam Twoja fasolcia-pewnie serducho jak dzwon:-) A ja zaćmienie też widziałam w tv:-D a co do wzrostu to mam 154, więc też nie za dużo! Zjola- to z Ciebie niezła akrobatka jest:-D, ale mimo wszystko uważaj na siebie! Isza-moja koleżanka schudła na tej diecie 15 kg- czuje się świetnie i super wygląda-więc powodzonka!

Do góry