reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

trawa - o Matko ale to daleko ode mnie :) Ja myślałam o parku wodnym bo tam za 250 zł karnet open na wszystko, chwilowo oszczędzamy finanse, więc w domu w wannie chyba sobie zrobię;-)
miśkam - dbaj o kręgosług, przyda Ci się do noszenia małego wielkiego ciężaru :-)
Ale Ja głupia tuż to nie księżyc był tylko zaćmienie , ale pięknie to wyglądało.

reklama
anastazja do parku wodnego też mogę podejść, ja mam kartę multibenefit z firmy, wiec korzystam za darmo daj znac jak bedziesz szła to się umówimy

miśkam - ty tez z Krakowa - może byś się przeszła na wodne wygibasy;-)

anastazja do parku wodnego też mogę podejść, ja mam kartę multibenefit z firmy, wiec korzystam za darmo daj znac jak bedziesz szła to się umówimy

miśkam - ty tez z Krakowa - może byś się przeszła na wodne wygibasy;-)

Ale Ci dobrze z tą kartą;) To jak już się zdecyduję to się zgadamy na wspólne wyjście. Ja chyba teraz jeszcze trochę odpocząć powinnam ,na pewno do 1 @ mam zakaz przytulanek, ale .. co się odwlecze to nie uciecze :)

Trawa - może i będę musiała pomyśleć o takich wygibasach;-) Muszę zrobić coś konstruktywnego, żeby mój kręgosłup nie oszalał. Myślałam już o pilatesie, bo kiedyś chodziłam i w sumie lubiłam te zajęcia, ale póki co muszę poczekać aż przejdą mi te zawroty głowy, bo to raczej uniemożliwia ćwiczenia. Próbuję sama robić coś w domu, ale z motywacją różnie bywa.

Dokładnie tak z tymi dietami to nie całkiem tak różowo jest.
Nadmiar białka w organizmie powoduje mutacje komórek.
To czysto rakotwórcze niestety.
I tak źle i tak niedobrze.:eek::eek::crazy::crazy::crazy:

Anastazja -ten księżyc to zaćmienie słońca właśnie. :-D:-D:-D:-D
Kłaczek no to Ci nie zazdroszczę dzisiejszego dnia.
Daj linka do tej twojej potrawy ,bo ja nie mogę odszukać.:sorry::sorry::sorry:

Isza - ja brałam przed ciążą Albotyl. Jak często masz brać? Ja brałam 1-2 w tygodniu. Nie przestrasz się, jak wyjdzie z Ciebie coś białego, to są martwe komróki, te wadliwe, tak mi powiedziała lekarka. Ja brałam, bo miałam złą cytologię.

Wszystkim Wam życzę w Nowym Roku, wiadomo czego:)

Myślałam od jakiegoś czasu pozytywnie, w Was się dobrze się działo, a tu nagle taka tragedia u Anastazji i Aniuni. Nawet nie wiem co powiedzieć. Strasznie mi przykro!

Ja czekam na pierwszy okres po zabiegu. Już mija 29 dzień i cała w nerwach jestem, że wszystko mi się rozlegulowało. Mąż w delegacji za granicą, pojechał wczoraj na 6 tygodni.

As - masz racje i tak źle i tak nie dobrze, bo dietka fajna bo się chudnie, ale Ja za 2 razem po tygodniu źle się czułam, sucho w ustach, a że panikara jestem i cierpie na klaustrofobię to się dusić zaczynałam.
Talf - mi gin powiedziała że nawet do 8 tyg po zabiegu @ może przyjść, na spokojnie , będzie dobrze.
kłaczek - a Ty kiedy masz wizytę?

Talf, nie stresuj się - może potrwać nim @ przyjdzie i wcale nie oznacza że się rozregulowało. To normalne. Po pierwszej @ cykl powinien wrócić do normy. Przynajmniej u mnie wrócił, z tym że pierwsze @ to tak z siłą wodospadu. Zaczęło się potem normować, jakby spokojniej, ale nie zdążyłam zaobserwować czy zupełnie sie uspokoiły.

reklama
Cześć dziewczyny!!!!!
Anastazja bardzo mi przykro i zapalam(*) ale głowa do góry a wszystko się ułoży i na lato znowu będziesz się cieszyć

Zjola super wieści tylko tak dalej:biggrin2:
Isza powodzenia i widzę że masz lepszy humor tak trzymaj a wszystko się ułoży :biggrin2::tak:

Smutna każdy z nas te gorsze dni i te lepsze , ciesz się jeśli dzis jest ten dobry dzień i wykorzystaj go

Aniunia nie trać nadziei i koniecznie zrób betę

kobietka mam nadzieję i wierzę że sen będzie proroczy i wszystko się ułoży trzymam kciuki:tak:

Traf nie denerwuj się okres na pewno przyjdzie to normalne

Ja dzisiaj byłam u mojego gina na razie jest wszystko ok serduszko bije

Do góry