Rozczochrana.mama - jest sporo takich przypadków i dziewczyny się kłułu w brzuch, lekarz ustawia odpowiednie leki na rozrzedzenie krwi. Każda z dziewczyn dawkę leku dostaje indywidualnie do swoich potrzeb, więc i tak wizyta i tak wizyta i rozmowa z lekarzem.dziewczyny planuje od marca znowu starać się o maleństwo ale mam obawy ... czy któraś z Was straciła dziecko z powodu zbyt gęstej krwi lub spotkała się z czyms takim na forum... jestem pełna obaw...
Aniunnia - kochana zobacz Pati też straciła dwie ciąże, a ma Michałka przy sobie, czy była pełna obaw, tak, ale pamiętam jak wierzyła bez końca, że tym razem się uda, ucz się wiary we własne dziecko, trzymam kciuki by było ok, by serduszko zabiło, byś płakała, ale ze szczęścia, byś przepraszała dzidzię za mamę niedowiarka, by Ci było głupio już teraz przed własnym dzieckiem, byś wychodząc z tej wizyty uwierzyła, że dotrwacie, i żeby wątpliwości zamieniły się w wiarę i nadzieję
Lina82 - jako, że ja np. wiem, że potrzebuję leków to poszłabym wcześniej, choćby dla psychiki po luteinę. Ale żeby lekarz zapisał leki to zrób wcześniej badanie progesteronu, tak żebyś już miała wyniki, ja już robiłam w 4tc i od razu brałam, inaczej nie miałabym Ady przy sobie, tak niskie wyniki miałam. Serduszko usłyszałam w 7tc, życzę i Tobie byś płakała ze szczęścia jak ono zabije i będzie robić puk-puk
Zjola - super wieści, cieszę się.