Witam dziewczynki!
Linnea, wiem co czujesz, tez mnie nachodzą myśli, ze nie mogę dac dziecka mojemu mezowi. Wiem jak bardzo chce zostac ojcem, wczoraj nawet troche na niego najechalam, bo mowil mi ze chce miec dziecko, zebym mu dala dziecko i takie tam standardowe marudzenie, wiem ze nie mial nic zlego na mysli ale dla mnie to dosyc delikatna sprawa. zapytalam go wkurzona czy on mysli ze ja mam gdzies w szafie schowane dzieciaki i nie chce mu dac jednego??! cała ta sprawa meczy nas oboje
Przez ostatni rok chec bycia matka determinowala cale moje zycie. Chcialabym spasowac, odpoczac, znalezc w tym wszystkim siebie.
Ewelinko, o kartce przypomnialam sobie pozno, nie bylo mnie w domu i nie mialam kartki, napisalam to co chcialam w komorce, moze spelni sie choc troche.
a biznes potrzebuje tez troche czasu, pomysł swietny, wroze ci sukces, ale wiem z doswiadczenia ze tysiac ulotek nie zastapi zadowolonego klienta, a na to niestety trzeba czasu.
Ja dzis bylam u dentysty zalozyl mi tymczasowa plombe
nastepna wizyta za 2 tyg. bo teraz jest w egipcie boze narodzenie, ale chyba bede musiala do niego wpasc jutro, bo cos mi tej plomby ubywa..