reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

trawa trzymaj sie mocno! ja Cie przytulam serdecznie. Zobaczysz slonce nad Toba zaswieci. Dobrze ze nie wierzysz w horoskopy.Poza tym Ty decyzje o ciazy podjelas w tym roku juz, wiec ta przepowiednia sie juz nie liczy;-).A Twoj maz bedzie w nowym zwiazku Z WASZYM NOWONARODZONYM DZIECKIEM! Zawsze mozna sobie wszystko zinterpretowac tak jak sie chce ;-)
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku jeszcze raz Wam wszystkim zycze i wierze ze wszystkim sie nam uda i spelnia sie nasze marzenia (nietrudno zgadnac jakie na tym forum hehe)

reklama
witam
ja wam zycze tych ładnych oczek wielkich jak 5zl na widok choinki, tego usmiechu przy kąpieli, i zadowolenia z wielkiej kupy bobasa żeby wasze marzenia sie spełniły i łzy radości przysłoniły łzy smutku w tym kolejnym roku. Zdrowia przede wszystkim i jak najmniej zmartwień. Aniołki nad nami czuwają i wyproszom wam to czego pragniecie ;-) moje wyprosily choc ciezko mi w to nadal uwierzyc

w zeszym roku miałam opis na gadu 2010 neich caly będzie szczęśliwy i był...
a teraz niech 2011 będzie nie tylko szczęśliwy ale i radosny dla nas wszystkich!

Cześc dziewczyny
W nadchodzącym roku życzę aby spełniły się Wasze marzenia, dużo nowych fasolek, wielu staranek, spokojnych mięsiecy aby każda z nas doczekała swojej kruszynki

hejka!

Pięknego roku Wam życzę, zdrowych fasolek, bezproblemowych ciąż, a nawet mało bolesnych porodów dla tych, które sprężą się z zafasolkowaniem w pierwszym kwartale ;-)

Witam noworocznie:biggrin2::biggrin2:

Babeczki życzę Wam z całego serducha, nie tylko II kreseczek, ale zarówno, aby ciąża była idealna i o czasie porodziły się zdrowe dzieciaczki:tak::tak:

Buziaki

reklama
Do góry