reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

trawa trzymaj sie mocno! ja Cie przytulam serdecznie. Zobaczysz slonce nad Toba zaswieci. Dobrze ze nie wierzysz w horoskopy.Poza tym Ty decyzje o ciazy podjelas w tym roku juz, wiec ta przepowiednia sie juz nie liczy;-).A Twoj maz bedzie w nowym zwiazku Z WASZYM NOWONARODZONYM DZIECKIEM! Zawsze mozna sobie wszystko zinterpretowac tak jak sie chce ;-)
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku jeszcze raz Wam wszystkim zycze i wierze ze wszystkim sie nam uda i spelnia sie nasze marzenia (nietrudno zgadnac jakie na tym forum hehe)

reklama
witam
ja wam zycze tych ładnych oczek wielkich jak 5zl na widok choinki, tego usmiechu przy kąpieli, i zadowolenia z wielkiej kupy bobasa żeby wasze marzenia sie spełniły i łzy radości przysłoniły łzy smutku w tym kolejnym roku. Zdrowia przede wszystkim i jak najmniej zmartwień. Aniołki nad nami czuwają i wyproszom wam to czego pragniecie ;-) moje wyprosily choc ciezko mi w to nadal uwierzyc

w zeszym roku miałam opis na gadu 2010 neich caly będzie szczęśliwy i był...
a teraz niech 2011 będzie nie tylko szczęśliwy ale i radosny dla nas wszystkich!

Cześc dziewczyny
W nadchodzącym roku życzę aby spełniły się Wasze marzenia, dużo nowych fasolek, wielu staranek, spokojnych mięsiecy aby każda z nas doczekała swojej kruszynki

hejka!

Pięknego roku Wam życzę, zdrowych fasolek, bezproblemowych ciąż, a nawet mało bolesnych porodów dla tych, które sprężą się z zafasolkowaniem w pierwszym kwartale ;-)

Witam noworocznie:biggrin2::biggrin2:

Babeczki życzę Wam z całego serducha, nie tylko II kreseczek, ale zarówno, aby ciąża była idealna i o czasie porodziły się zdrowe dzieciaczki:tak::tak:

Buziaki

reklama
Do góry