Czesc dziewczynki! Jak tam po swiętach?
Ja w tym roku swiat nie widzialam, cale swieta w pracy, tak to jest niestety w turystyce, swieta sa bardzo pracowitym okresem. Wigilie spedzilam na lotnisku, czekając na samolot
od kilku dni chodzę jak snięta, bo spie po 6 godzin, co dla mnie jest o 4godziny za mało.
Wybaczcie ze nie pisalam, po prostu po powrocie do domu padałam na pysk.
Dzis moje pierwsze popołudnie przy kompie
Gratuluję zafasolkowanym!!!!! Zyczę zero stresu i samych pięknych chwil w ciazy. I do samego porodu z usmiechem na twarzy!
Witam nowe aniołkowe mamy. Dla waszych kruszynek
[*]
[*] przytulam...
kłaczku, cwiarteczka za tobą! trzymam ckiukasy, ta stronka z opisem i zdjeciami kazdego tc towarzyszyla mi przez cala ciaze, fajna rzecz.
graffa pamiętam cię, pisz czesciej. myslę o tobie czasem i zastanawiam się jak idą staranka... trzymam kciuki
wybaczcie ze nie odpisze kazdej z osobna, ale myslę o was i kibicuję codziennie
Moj cykl w tym miesiacu bedzie raczej bezowocny, oboje jestesmy zmeczeni, poddalam sie. nie wiem czy na długo czy na chwile, zobaczymy.
Dodatkowo moj m wyczytal wczoraj w newsach ze na prosbe austyjackiego producenta z powodu wejscia na rynek wadliwej partii wycofano z rynku methotrexat, chemię, ktorą brałam.
Zabawne!
M sie ciagle pyta czy sie dobrze czuję! chyba sie przejął. jak narazie jest dobrze, chyba mnie ten lek wyleczył, bo ostatnio robialm bete bylo 0 czyli ok. Mam nadzieje ze ta wadliwa partia trafila na rynek po moim leczeniu, coz innego mogę?
buziaki dla was
milego dnia!