reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

owieczka mi kazano zrobić trzy cykle przerwy .straciłam córeczki w październiku 2009,okres dostałam po 6tygodniach.potem trzy okresy chyba były.zielone światełko na staranka wyszło od stycznia jakoś. w styczniu mialam ostatni okres ,rozchwiały się hormony i zanikł. duphaston na wywołanie i 27marca dwie krechy(a okres nie przylazł wcale). w tej ciąży brałam duphaston.szwu nie miałam ponieważ u mnie raczej nie to było kłopotem.tydzień przed odejściem wód z dziewczynkami byłam u gin szyjka długa,badania jak na bliźńiaki super.przyczyny upatrywali w tym,ze to podwójna ciąża i mechanicznie gdzieś się nacisnęło i poszło.jak było nie dowiem się:(
wiem jedno każda z nas doczeka się swojego cudu!!!!!!! :)

Smutna26 witaj w naszym gronie:( jak sobie radzimy?
wierzymy w lepsze jutro.w lepszy rok.wspieramy siebie nawzajem i z każdą ciążą forumową,z każdym urodzonym bobaskiem utwierdzamy się w przekonaniu ,że można,ze warto,ze każda z nas zostanie mamą nie tylko aniołkową.i tak jest:)
a łzy już zawsze będą...to nigdy nie zniknie,ale trzeba iść do przodu bo cofanie się nic nie da
nie doczytałam was bo dziś wszystkie wątki zaniedbałam:)od ciężarówek po rozpakowane

graffa- gabrysiaaa pisz pisz:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się nie znam ani na jednym ani na drugim, ale może lepiej jak bierzesz jakieś leki wstrzymać się? Choć co Ja mówię, sama mam stan zapalny , a tu ciąża - ale powiedziałam mężowi że pewnie jak byśmy zaczęli specjalnie starać się o dzidzie styczeń/marzec to by pewnie nic się nie udało, lepiej zapomnieć o tym że się chce mieć dziecko i iść na całość!! To może przez hormony tak Ci waga skoczyła do góry?

Witam Kochane!

Przytulam nowe Aniołkowe Mamy - bardzo mi przykro. Ból jest straszny, oczekiwanie na kolejny cud też nie jest łatwe. Ale tutaj znajdziecie wsparcie i ukojenie od dziewczyn, które niestety już przeżyły te straszne chwile...

Nieśmiało wkleiłam suwaczek... Jeszcze nie mogę w to uwierzyć, ale ból piersi (taki, że stanik jest jak pancerz, a bez niego można oczy sobie powybijać, bo są tak twarde) przywołuje uśmiech na moje usta:-D Zapalnowałam, że tym razem do lekarza pójdę dopiero około 7 tyg. ciąży. Bardzo pragnę zobaczyć bijące serduszko...Niech się Kropek spokojnie rozwija do tego czasu. A ja postaram się myśleć pozytywnie...:tak:

isza spokojnie poczekaj do 3 stycznia-jeszcze jest tydzien. ze test Ci wyszledl negatywny to nie dziwota bo za wszesnie zrobilas. zrob w terminie okresu jak nie przyjdzie. I NIE DENERWUJ SIE! oddychaj spokojnie wdech i wydech, spokojnie ;-) latwo powiedziec trudniej zrobic. wiem cos o tym...Ja trzymam mocno kciuki.Poza tym do odwaznych swiat nalezy. Chcesz miec dziecko-wiec probuj!Wiem ze sie boisz,ja bede pewnie po gaciach lac ze strachu. ale trzeba rade dac jakos

Isza, mnie bolą już na kilka dni przed @, tak inaczej niż na @. W poprzedniej ciąży bolały mnie mocno od 26 dcyklu, tym razem bolą mnie i strasznie swędzą od 24 dcyklu. Ale to chyba jest różnie u każdej kobietki. Ja nawet sobie nie zdawałam sprawy, że to taki ból. Najchętniej to bym nago chodziła, bo nawet koszulka bawełniana mi przeszkadza:zawstydzona/y: I spokojnie! Przyjdzie czas i szybko się zorientujesz. Masz jeszcze tydzień, nie denerwuj się już teraz...
Kurczę, jak to jest z tym suwaczkiem? Może nie można mieć trzech :confused:

reklama
Do góry