reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

owieczka mi kazano zrobić trzy cykle przerwy .straciłam córeczki w październiku 2009,okres dostałam po 6tygodniach.potem trzy okresy chyba były.zielone światełko na staranka wyszło od stycznia jakoś. w styczniu mialam ostatni okres ,rozchwiały się hormony i zanikł. duphaston na wywołanie i 27marca dwie krechy(a okres nie przylazł wcale). w tej ciąży brałam duphaston.szwu nie miałam ponieważ u mnie raczej nie to było kłopotem.tydzień przed odejściem wód z dziewczynkami byłam u gin szyjka długa,badania jak na bliźńiaki super.przyczyny upatrywali w tym,ze to podwójna ciąża i mechanicznie gdzieś się nacisnęło i poszło.jak było nie dowiem się:(
wiem jedno każda z nas doczeka się swojego cudu!!!!!!! :)

Smutna26 witaj w naszym gronie:( jak sobie radzimy?
wierzymy w lepsze jutro.w lepszy rok.wspieramy siebie nawzajem i z każdą ciążą forumową,z każdym urodzonym bobaskiem utwierdzamy się w przekonaniu ,że można,ze warto,ze każda z nas zostanie mamą nie tylko aniołkową.i tak jest:)
a łzy już zawsze będą...to nigdy nie zniknie,ale trzeba iść do przodu bo cofanie się nic nie da
nie doczytałam was bo dziś wszystkie wątki zaniedbałam:)od ciężarówek po rozpakowane

graffa- gabrysiaaa pisz pisz:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się nie znam ani na jednym ani na drugim, ale może lepiej jak bierzesz jakieś leki wstrzymać się? Choć co Ja mówię, sama mam stan zapalny , a tu ciąża - ale powiedziałam mężowi że pewnie jak byśmy zaczęli specjalnie starać się o dzidzie styczeń/marzec to by pewnie nic się nie udało, lepiej zapomnieć o tym że się chce mieć dziecko i iść na całość!! To może przez hormony tak Ci waga skoczyła do góry?

Witam Kochane!

Przytulam nowe Aniołkowe Mamy - bardzo mi przykro. Ból jest straszny, oczekiwanie na kolejny cud też nie jest łatwe. Ale tutaj znajdziecie wsparcie i ukojenie od dziewczyn, które niestety już przeżyły te straszne chwile...

Nieśmiało wkleiłam suwaczek... Jeszcze nie mogę w to uwierzyć, ale ból piersi (taki, że stanik jest jak pancerz, a bez niego można oczy sobie powybijać, bo są tak twarde) przywołuje uśmiech na moje usta:-D Zapalnowałam, że tym razem do lekarza pójdę dopiero około 7 tyg. ciąży. Bardzo pragnę zobaczyć bijące serduszko...Niech się Kropek spokojnie rozwija do tego czasu. A ja postaram się myśleć pozytywnie...:tak:

isza spokojnie poczekaj do 3 stycznia-jeszcze jest tydzien. ze test Ci wyszledl negatywny to nie dziwota bo za wszesnie zrobilas. zrob w terminie okresu jak nie przyjdzie. I NIE DENERWUJ SIE! oddychaj spokojnie wdech i wydech, spokojnie ;-) latwo powiedziec trudniej zrobic. wiem cos o tym...Ja trzymam mocno kciuki.Poza tym do odwaznych swiat nalezy. Chcesz miec dziecko-wiec probuj!Wiem ze sie boisz,ja bede pewnie po gaciach lac ze strachu. ale trzeba rade dac jakos

Isza, mnie bolą już na kilka dni przed @, tak inaczej niż na @. W poprzedniej ciąży bolały mnie mocno od 26 dcyklu, tym razem bolą mnie i strasznie swędzą od 24 dcyklu. Ale to chyba jest różnie u każdej kobietki. Ja nawet sobie nie zdawałam sprawy, że to taki ból. Najchętniej to bym nago chodziła, bo nawet koszulka bawełniana mi przeszkadza:zawstydzona/y: I spokojnie! Przyjdzie czas i szybko się zorientujesz. Masz jeszcze tydzień, nie denerwuj się już teraz...
Kurczę, jak to jest z tym suwaczkiem? Może nie można mieć trzech :confused:

reklama
Do góry