reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kłaczek, Ewcia dziekuje! zastanawialam sie jak odczytac wynik po przecinku... zadzwonili do mnie ze mam sie koniecznie zgłosic do lekarza i wlaśnie sie zastanawialam z czym ma to zwiazek

reklama
korzystajac z okazji chciałam wam podziękowac za to ze jestescie....
bo bardzo mi to forum i wy - wyjatkowe mamy aniolkow pomoglyscie...
czytam codziennie...

życze wam na te Świeta
Nadziei,
własnego skrawka nieba,
zadumy nad płomieniem świecy,
filiznki dobrej, pachnącej kawy,
piękna poezji,
muzyki,
pogodnych świąt zimowych,
odpoczynku,
zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego, co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.

Cześć Wam kochane kobity:p

Ostatnio jakoś tak mi hmmm coś nie mogę zmusić się do załapania dobrego nastroju może pomożecie??
Byłam dziś z mama i Lucyferkiem na zakupach w sklepach lepiej nie mówić co sie dzieje stoimy w kolejce do kasy a przed nami pani z koszyczkiem i wózkiem z dzieciątkiem maleńkim:) Mój Kacpuś do mnie z grubej rury i głośno TEŻ BYŚ CHCIAŁA TAKIE ja nie wiedząc o co mu chodzi pytam co bym chciała a on NO TAKIE DZIECKO TEŻ BYŚ CHCIAŁA a ja że tak TO POPROŚ MIKOŁAJA MOŻE ZDĄŻYSZ TYLKO PAMIĘTAJ CHCĘ BRACISZKA:-D:-D Babka przedemna się śmiała ten mój Lucyferek zawsze coś powie przy kasie chciał zakupy wkładac do koszyka i była tam jakas starsza babcia i kacper nie mógł dosięgnąć zakupów podszedł do mnie i mówi DURNA TA BABA :zawstydzona/y: pani przy kasie się spojrzała i mówi do niego oj mikołaj chyba do ciebie nie przyjdzie a on NO I CO Z TEGO WIEM ŻE MA MI RUZGĘ PRZYNIEŚĆ:zawstydzona/y::zawstydzona/y: normalnie moje dziecko mnie przerasta:confused:

Witam nowe aniołkowe mamusie (*) zostańcie z nami
No i życzę wam moje kochana narazie udanych przygotowań aby wszystkie potrawy były smaczne a ciacha wyrosły:-)

Kłaczek nie zamierzam straszyc.tylko uchronic.po prostu to trudna ciąża.ja tez czulam się świetnie energia mnei roznosila.pracowalam normalnei, ale uwazalam na siebie nie dźwigalam itd.jestem nauczycielem więc moja praca nei wydawala mi się obciążająca.przyczyny nie znalazlam lekarze twierdzą,że ciąża blizniacza i tyle,ze to się zdarza.byc moze jak twierdza lekarze nie bylo w tym mojej winy,ale zawsze będę jej szukala.mimo, iz znalezc mi ciężko, bo to byl bardzo spokojny dzien zakonczony ogladaniem filmu w łózku.ale wlasnie dlatego wolę przestrzec ...nie straszyc.

Hejka!

nie wiem jak u mnie dalej z czasem i dostępem do kompa będzie, więc już na wszelki wypadek życzę pięknych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, a przede wszystkim nieustającej wiary w to, że niebawem w Waszym życiu pojawi się cud w postaci malutkiego słodziutkiego bobaska :-)

buziaki

EwelinaK26 niezly ten twoj synek hehe naprawde maly diabelek:-)
justdziekujemy bardzo za zyczeni i wzajemnie:blink:wesolych swiat
iszaspokojnie spokojnie....chociaz w takich sytuacjach ciezko zachowac spokoj hehe;-):-Dtrzymam kciuki za ciebie kochana :tak:

Moje dzisiejsze plany mega sprzatania powiodly sie i chyba zakwasy bede miala:-D tak sie na gimnastykowalam ale za to w domku wszystk blyszczy:tak:jutro zabieram sie za gotowanie w tym roku nie szykujemy duzych swiat bo bedzie nas ok 10 osob i tylko wigilie spedzamy u nas a na kolejne dwa dni jestesmy zaproszeni:-)

Daria w kwesti chorób, to ja w ciąży miałam 2 razy angine. na gardło tamtu verde, poza tym herbata z lipy, sok malinowy (albo herbata, ale z malin -niewolno z liści malin) vitamina c, wapno, na katar sulfarinol,ale niezakraplamy ich normalnie do nosa, tylko na szpatułke kropla i wysmarować w srodku nosa i powdychać, (ginekolog mi tak zalecała) woda morska to przy lekkim katarze moze być ale nie przy takim ciezkim.i bardzo dobre sa granulki homeopatyczne na przeziebienie tylko nazwy nie pamietam.i bezpieczne w ciaży, a i olejek herbaciany do inhalacji też polecam

Poza tym dziewczyny
Życze wam dużo zdrowia, radosnych,spokojnych i pogodnych Świąt, spełnienia wszystkich marzeń, a szczególnie każdej z osobna i wszytkim razem tej wyczekanej fasolki, obecnym mamą i tym przyszłym spokojnej i zdrowej ciąży oraz lekkiego porodu, i pociechy z maluszka. Całuje , i zapalam światełka dla nowych aniołków
[*]

dziewczyny każdej z was życzę jak najradośniejszych świąt, spokoju ducha i nadziei na lepsze jutro!Żeby wszystkie plany i cele spełniły się w tym nowym roku i żeby nie było więcej smutków w waszym życiu. WESOŁYCH ŚWIĄT!

Dla mnie niestety to będą najgorsze święta w życiu, nie czekam na nie, nie chce ich...nie dość, że z dala od rodziny to jeszcze bez naszego maluszka. Nie tak miało być!! Kolejna Wigilia tylko we dwoje...i to puste miejsce przy stole :(

reklama
witajcie....

ja też nie lubię i bardzo nie chcę tych świąt...
miało nas być dwoje...miałam byc z brzuszkiem przy świątecznym stole....
w zeszle świeta zaczełam plamic...i zaraz po trafiłam do szpitala....

nie chcę i nie lubie tych świąt....

ale Wam kochane zyczę wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, radości, uśmiechu....i spokoju rodzinnego ciepła....

Do góry