reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam w przedświątecznym szale ;-):biggrin2::biggrin2:
U mnie coraz lepiej.
Ze sprzątaniem daję radę ,bo brat mi pomaga .:tak::biggrin2::biggrin2:
Od dziś zaczynam gotować ,piec i smażyć...;-):-D:-D:-D
Właśnie zrobiłam menu na I dzień świat czyli na imprezę mega rodzinną.
Ciekawe kto w tym roku przyjedzie.
Szykuję na 30 osób i mam nadzieję,że tej liczby nie przekroczę,chociaż kto to wie :confused::-D:-D

A co w ogóle szykujecie na święta?
Podawać menu to może coś podpatrzę :confused:;-):biggrin2::biggrin2:
Jak chcecie to ja swoje ujawnię i napiszę co proponuję naszym gościom. ;-):biggrin2::biggrin2:

reklama
Cześć.
Nie wiem czy mnie pamiętacie, bo rzadko pisze na forum, ale codzienne was czytam.
Nowym zafasolkowanym mamusiom serdecznie gratuluje i trzymam &&&&.
A dla nowych aniołków zapalam
[*].

Ja poroniłam w marciu - puste jajo płodowe.
A w czoraj zobaczyłam upragnione dwie kreseczki:-):-).
Bardzo się ciesze, ale jeszcze bardziej się boję czy wszystko tym razem będzie ok.

To i ja się witam i dołączam :) w listopadzie 16tc dowiedziałam się że serce maluszka już nie bije, byłam na to przygotowana bo był chory (zespół Turnera). Teraz czekamy aż wszystko wróci do normy i bierzemy się do roboty i musi być dobrze tym razem.
Gratuluje wszystkim dziewczynom z fasolkami w brzuszkach :)

Dobrze się czuję, tylko dzisiaj tak jakoś smutno, dziś zacząłby się 24 tydzień :(
Pozdrowienia przekażę, właśnie czekam aż z pracy wróci i się doczekać nie mogę.
Nie wiem jeszcze czy będę, w wigilie jadę do teściowej :-)
A co tam szykujesz dobrego to może się skuszę ;-)

Aguś planuję zrobić na gorąco:
I danie -flaki

II danie schab po cygańsku lub filet z kurczaka w panierce
ziemniaki i surówki (sałata,z kap.pekińskiej,mizeria)

bigos

na zimno:
kurczak w galaretce cytrynowej z owocami
ryba po grecku
półmisek wędlin
śledzie w occie,oleju i pod pierzynką
tatar
sałatki:
ryżowa,z kurczaka z ananasem,gyros
dodatki:
grzybki marynowane,pieczarki duszone na maśle,ogórki,papryka,sałatka szwedzka
Chlebek ten wieloziarnisty,ale chyba upiekę podwójną porcję,bo 3 bochenki to oni na raz zjedzą. :-D:-D:-D
na słodko:
tort,Wenus,Rafaello

tyle w temacie ;-):-):-)
Powinno wystarczyć ,choć znając naszą rodzinkę to sama wiesz....:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Aguś zostań już w wigilię na noc ,to od rana pomożesz.
A w zasadzie to już w nocy ,bo tort będę Kubusiowi robić. ;-):-):-)
Na pewno przy okazji czegoś się nauczysz. ;-):-):-)
A tak z drugiej strony wracając do spraw przyziemnych .
Wiesz już na pewno,że to był Zespół turnera?
Z tego co pamiętam ,to do końca u Ciebie trudno było stwierdzić...

A do przylazł właśnie @:tak:;-):-):-):-)

reklama
Moska zobaczysz napewno tym razem wszystko bedzie dobrze;-)trzymam kciuki;-)
agnesss witam i zapalam [*] dla twojego aniolka
As ciekawie i pysznie zapowiadaja sie twoje swieta:-) i sama to wszystko przyzadzasz:szok:??? Ja chyba nie znalazla bym czasu:-p. Czytajac twoje i Agnesss posty wnioskuje ze sie znacie;-) ja mam siostre na forum:-)

Do góry