reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej dziewczyny...jestem nowa....poronilam tydzien temu.....na szczescie mam coreczke 1,5roczna ktora nie daje mi myslec za duzo o tym co sie stalo,chodz to i tak boli.....nie chce sie poddawac i bede dalej starac sie o rodzenstwo dla mojej malej,zycze wam dziewczyny rowniez dwoch kreseczek na tescikach i zeby wszystko sie skonczylo dobrze.....a tobie agnesssss gratulacje......mam nadzieje ze za niedlugo kazda z nas znajdzie sie na watkach na 2011 rok jako ciezaroki.pozdrawiam

isza1988 chcialabym ci pomoc ale ja jak bylam na poczatku ciazy nie mialam zadnych objawow oprucz srasznego smaka na sledzie i siu siu non stop.....:no:co do mdlosci to dostala je pod koniec drugiego trymestru ale to przez zatrucie...brrr.moze jednak zrob sobie betke z krwi,szybciej wychodzi niz test normalny z apteki...

Trawa, super takie rozwiązanie. Chodziło mi o to czy to jest jakoś zorganizowane - wychodzi że tak. Donna Nook jest po prostu miejscem gdzie foki przypływają i z tej racji jest chronione.
Agnesssss, gratulacje podwójnie. Super!
Isza, zaczęłam rzygać późno. Pierwsze to bolesność i lekkie powiększenie piersi, potem długo długo nic i mdłości gdzieś w 7-8 tygodniu.

Agnes serdecznie gratuluje podwojnego szczescia;-) i pisz czesciej co u ciebie:-)
isza1988 miejmy nadzieje ze sie udalo;-) mi sie wydaje ze troszeczke za wczesniej na mdlosci;-)kochana mocno trzymam kciuki zeby to byla fasolka:-)a kiedy mozesz juz testowac???
dziunia witam i przytulam mocno dla twojego aniolka[*]
As witam rowniez i zycze milego dzionka;-) jak zdrowko u ciebie???

reklama
hey dziewczyny mam pytanie mam nadzięje,że mi pomożecie. Niestety spóżnia mi się okres, a niestety, bo nie mam jeszcze porobionych badań wszystkich po poronieniach i jestem przerażona, ale to nie jest jeden problem, drugi jest taki, że jestem na chorobowym do końca roku, ponieważ zachorowałam. Martwię się tym, ponieważ zaszłam w ciąże na chorobowym i zapewne dostanę chorobowę kolejne od ginekologa, z tytułu ciąży zagrożonej , bo zawsze miałam leżeć plackiem i się oszczedzać, nie wiem czy przy zajśćiu w ciąże na chorobowym zus nie patrzy inaczej, i czy będę w razie czego, gdyby się udało mam nadzieję, że dzidziuś będzie rósł to , czy będę miała wypłacane zasiłki chorobowe w okresie ciąży wiecie może coś na ten temat???

Do góry