reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

As, kochana na ile Cię znam to przy Twoim "szaleniu" to ja bym w ogóle nie wyrobiła, a przy "chodzeniu" zadyszki dostała, więc naprawdę oszczędzaj się :-) Organizm musi mieć siłę, żeby to paskudztwo do końca zwalczyć
Super, że jest coraz lepiej!

reklama
Hej kobiałeczki!!!!
Co tam u was?!
U mnie.....
nijako tako...
do d**y...
Mam tylko nadzieję, ze nowy rok przyniesie mniej problemów i kłopotów...
Witam nowe aniołkowe mamusie, a dla ich maleństw zapalam
[*]
[*]
[*]
Staraczkom życzę wspaniałych II kresek
Ciężarówkom - spokojnej i donoszonej ciąży...

Witam was dziewczyny troche mnie nie bylo :tak: brak czasu ostatnio mialam no ale teraz mam nadzieje juz czesciej sie znowu udzielac ;-)
elza ab Twoja historia jest tak bardzo poruszajaca ehh ci lekarza oni mysla ze slowo ''pech'' jest czyms co nas zadowoli w takiej sytuacji.Jest mi naprawde przykro i tule cie mocno a dla Twoich Aniolkow zapalm (****)
Doczytalam sie iz klaczek doczekala sie 2kresek serdeczne gratulacje moja droga no i 3mam kciukasy za Ciebie i Twoja fasolinke oby do konca zdrowo roslo.
U mnie to nadal ten sam etap ''staramy sie'' no ale nadal sie nie poddajemy tylko walczymy nadal.Nie myslimy o tym desperacko tylko wierzymy ze jesli jest nam pisane miec malenstwo to tak sie stanie w swoim czasie :tak:
Dzisiaj pogoda juz u mnie lepsza bo snieg znika powoli,zimno az tak tez nie jest.
As no na szczescie juz powracasz do zdrowia no i samopoczucie takze bo takie przybicie do lozka moze byc bardzo depresyjne :tak: zycze ci obys juz nigdy czegos takiego nie doswiadczyla ;-)

SMS od Pati, później będzie na forum :biggrin2:

"Michałek będzie malutki 2540g ma tak na oko. Mam już rozwarcie na 1,5 palca ... i czop mi już odchodzi albo cały odszedł, bo tak chlupło przy zdejmowaniu kołpaka, ale wody to nie były. Paciorkowca nie mam uff. Papa"

hola hola jeszcze nie rodze :-D ja mam tylko rozwarcie i czop nie wiem gdzie odpadł :-D jakby cos sie dzialo to lili dostanie smska ;-)

milego dnia papa ja lece pilnowac frytek

Jeszcze nie ale to juz poczatek i to juz jest cos :-D wiec oby bezbolesnie bylo no i powodzenia ;-) :-D
Ja zaraz z moim na zakupy uciekamy a potym jakis pomysl na obiad by sie przydal :tak: wczoraj ryba z frytkami i salatka byla no a dzisiaj kompletnie weny do gotowania nie mam a najchetniej to bym poszla spac :-D :-D
Zobaczymy moze meza do kuchni wygonie ;-) :-)

Witam Was dziewczyny...no i wlasciwie nie mam co dalej napisac...znowu dopadl mnie dół....zmeczona jestem po ponad 24 godz dyzurze ze szok w niedziele nastepny...wlasciwie nie pasuje tu do Was bo nie mam plnow nawet na najblizesze dni a co dopiero na reszte zycia, nie staram sie bo nie mam z kim....ehh za chwile ma mnie odwiedzic "przyjaciolka" nie mialam sie jak wykrecic wiec pewnie wkurzy mnie znowu na maxa, jakos wszystko bez sensu...na dodatek dzis pani w pracy w biurze mnie wkurzyla bo mi za dyzur nie zaplacili...stwierdzila "co pani sama bedzie robic z tymi pieniedzmi" a ja jej "wysylam dzieciom do Etiopii" i sie zamknela....no i wez sie nie denerwuj

Witam was serdecznie;-) troszke mnie nie bylo:zawstydzona/y: i ciezko mi sie wdrazyc:dry: ale pomalutku jakos dam rade;-) u mnie nic ciekawego wszystko postaremu. Sporo dziewczyn do nas doszlo....:-(
Jej Pati jeszcze niedawno pamietam jak twoj suwaczek mial trzecie okienko a tu juz niedlugo bedziesz tulic malenstwo:-). Z calego serca zycze szczesliwego rozwiazania;-)
Lilijanna dziekuje ze pamietasz o mnie:-) cudowna z ciebie kobietka:-)

reklama
hej zaraz sobie doczytam:)
ale ogólnie jak zawsze:) zielonego światełka,dwóch kreseczek i spokojnych ciąż:)
czyli trzy główne etapy które każda z nas przechodzi:) buziam was wszystkie,jestem tak zaaferowana małym cudem,ze nie mam dla was czasu bo na niego patrzę:) a grzeczny bardzo,głównie śpi ,je i przytulamy się :)

Do góry