Talf13 nie robiłam tajemnicy, że jestem w ciąży nawet w tych początkowych tygodniach, bardzo się cieszyłam, w pracy powiedziałam tylko później ale to norma. Juz sie przyzwyczaiłam do mówienia co się stało, bo oczywiście pytania są codziennie.
Bardzo dobry ten twój pierwszy krok, niech następy będzie taki, aby na widok kobiet w ciąży nie płakać, Ty też będziesz, zobaczysz!!! I nie myśl o sobie, że nie jesteś prawdziwa kobietą, nawet nie wiesz jak wielu z nich dotyczy problem poronienia, tylko o tym nie mówią. Jesteś kobietą stu %, tylko taką co miała mniej szczęścia, ale zobaczysz te przeżycia dadzą ci siłę i od tej pory już inaczej będziesz patrzeć na życie-byle pozytywnie!
anastazja to lecz to paskudztwo i może razem zaczniemy staranka
a gdzie ilonka26 czy ktoś widział ilonke??
Bardzo dobry ten twój pierwszy krok, niech następy będzie taki, aby na widok kobiet w ciąży nie płakać, Ty też będziesz, zobaczysz!!! I nie myśl o sobie, że nie jesteś prawdziwa kobietą, nawet nie wiesz jak wielu z nich dotyczy problem poronienia, tylko o tym nie mówią. Jesteś kobietą stu %, tylko taką co miała mniej szczęścia, ale zobaczysz te przeżycia dadzą ci siłę i od tej pory już inaczej będziesz patrzeć na życie-byle pozytywnie!
anastazja to lecz to paskudztwo i może razem zaczniemy staranka
a gdzie ilonka26 czy ktoś widział ilonke??
Ostatnia edycja: