Cześć babeczki!
Czy u was też świeci słońce?
U mnie dzisiaj świeci pełną parą
chociaż za oknem szaro i zima.
Odebrałam wyniki bety 26,23 to więcej niż trzeba ale dość mało jak na zaśniad. Wiem, że przy zaśniadzie beta potrafi wynosić 500 000 a tu marne 26. Jak czytam o zaśniadzie częściowym, to wszędzie piszą, że macica jest większa niż wskazuje wiek ciąży, że komórki zaśniadu szybko się namnażają i duszą zarodek. U mnie na obrazie usg był tylko czarny pęcherzyk ciążowy, bez śladu zarodka i czegokolwiek innego. Dopiero w 11 tygodniu ciąży znaleźli zarodek wielkości 3 mm. Czy to możliwe, że się pomylili i to nie był zaśniad?
Powiedziałam to mojemu M i powiedział, że może jednak jeszcze raz spróbujemy, tylko najpierw zasięgniemy jeszcze opinii lekarza, który bardziej w tym wszystkim siedzi
A mój synuś ma zdiagnozowanę za małe serduszko i okazało się jeszcze dużą niedomykalność zastawki, co może powodować jego dolegliwości. Podobno z tego się wyrasta, tylko musi być pod stałą opieką kardiologa.
Dzisiaj poszedł po 2-ch miesiącach do szkoły i zaliczył na 3 biologię z całego półrocza. Dobra nasza, będzie dobrze!
Sorki, że tylko o sobie, ale ściskam was wszystkie bez wyjątku.
As zdrowiej kobitko! Oby to nie było nic poważnego! Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę &&&