reklama
Emy
Fanka BB :)
As kochana, trzymam kciuki oczywiscie i mam nadzieję, ze to sie wszystko wreszcie skonczy. zycze ci zdrowia. Trzymaj się!
karolcia81
czekam na szczęście.....
As - trzymaj się kochana.....starczy już tych smutków jak na Ciebie!
Co się dzieje? hmmm.
Przede wszystkim ból brzucha ,po prawej stronie zdecydowanie mocniejszy.
Boli mnie podbrzusze.Ból w mostku nadal codziennie i to najbardziej w godzinach wieczornych do tego masakrycznie szybko się męczę.
wejście po schodach na 1 piętro wieczorem to dla mnie mega wyzwanie...
Dzwoniłam do lekarza i kazał mi natychmiast kontaktować się z moim lekarzem ,bo to mogą być jakieś komplikacje po zabiegu albo atak tej torbieli
Przede wszystkim ból brzucha ,po prawej stronie zdecydowanie mocniejszy.
Boli mnie podbrzusze.Ból w mostku nadal codziennie i to najbardziej w godzinach wieczornych do tego masakrycznie szybko się męczę.
wejście po schodach na 1 piętro wieczorem to dla mnie mega wyzwanie...
Dzwoniłam do lekarza i kazał mi natychmiast kontaktować się z moim lekarzem ,bo to mogą być jakieś komplikacje po zabiegu albo atak tej torbieli
Kurcze... Zdecydowanie zasuwaj do lekarza.
Coś za mną chodzi... Wrzuta.pl - kolęda dla nieobecnych.wav
Refren... Cholera... Tekst. Nagrałyśmy to kiedy zmarł ojciec chrzestny Maryni - miała 10 lat wtedy, nagrała to dla niego. Dziś mi się odbija tym tekstem, słucham na okrągło. Mam bujawki.
Refren... Cholera... Tekst. Nagrałyśmy to kiedy zmarł ojciec chrzestny Maryni - miała 10 lat wtedy, nagrała to dla niego. Dziś mi się odbija tym tekstem, słucham na okrągło. Mam bujawki.
karollcia33
AS trzymam kciuki żeby wszystko było ok!Zasuwaj do lekarza.
Ola**twoj maluch jest uroczy.Czesto patrze na jego zdjecia.
Moja Melka też miała tyle włosków
Ola**twoj maluch jest uroczy.Czesto patrze na jego zdjecia.
Moja Melka też miała tyle włosków
reklama
martusionek
Kurcze... Zdecydowanie zasuwaj do lekarza.
Klaczku ja znalazłam ta kolędę w tamtym roku do tej pory ryczę jak bóbr na tej kolędzie, nawet ściągnęłam całą płytę ale ta kolęda ma coś w sobie...
As trzyma kciuki!!!!