reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a_gala- nie chcę wkręcać i robić nadziei, ale u mnie teraz jak zaszłam, to podbrzusze bolało ok 6 dni przed @ no i wtedy wkręciłam się, że to na Dzidzię- niestety test wyszedł negatywny:zawstydzona/y:
a 3 dni przed, to tak bolało że byłam pewna, że @ przylezie...
ale jak do wieczora nie przyszła i pokazało się więcej śluzu, to byłam prawie pewna:tak:
w sobotę jak myłam toaletę, to odrzuciło mnie od domestosa i wtedy na bank byłam pewna, a test w niedzielę był tylko formalnością:tak:

Aniunnia-
nie przejmuj się teściową!!!
rób to co masz zaplanowane i tyle...

Ostatnia edycja:
reklama
a_gala- nie chcę wkręcać i robić nadziei, ale u mnie teraz jak zaszłam, to podbrzusze bolało ok 6 dni przed @ no i wtedy wkręciłam się, że to na Dzidzię- niestety test wyszedł negatywny:zawstydzona/y:
a 3 dni przed, to tak bolało że byłam pewna, że @ przylezie...
ale jak do wieczora nie przyszła i pokazało się więcej śluzu, to byłam prawie pewna:tak:
w sobotę jak myłam toaletę, to odrzuciło mnie od domestosa i wtedy na bank byłam pewna, a test w niedzielę był tylko formalnością:tak:

Aniunnia-
nie przejmuj się teściową!!!
rób to co masz zaplanowane i tyle...

no wiem, wiem i staram sobie nadziei dużej nie robic, ale ciezko tak, zwlaszcza, ze mnie normalnie przed @ nigdy podbrzusze nie boli tak dlugo, jak juz to zazwyczaj bolalo dzien przed i to wszystko....

no wiem, wiem i staram sobie nadziei dużej nie robic, ale ciezko tak, zwlaszcza, ze mnie normalnie przed @ nigdy podbrzusze nie boli tak dlugo, jak juz to zazwyczaj bolalo dzien przed i to wszystko....

no to w takim razie trzymam mocno &&&&&
może akurat będzie tak jak u mnie :))
czego z całego serducha życzę!!!

Aniunnia - olej teściową. Z jakiej racji ona ma wiedzieć lepiej niż Ty co jest dobre dla Ciebie? To Twoje życie, Twoje ciało i Twoje macierzyństwo.

a_gala - a ja czuje, że u Ciebie to na bank fasolka....zobaczysz....kłaczek nam ładnie wysyp zozpoczęła...i się teraz zacznie....boom...:-D
a swoją drogą to szacun, że jeszcze bez sikańca się trzymasz...ja teraz robiłam trzy dni przed @ i wyszły piękne dwie krechy! to tylko 6-10 zł. to może warto zaryzykować i zrobić...choćby dla nas :tak:;-), nie trzymaj nas w niepewności do niedzieli.....:-):sorry2:

Hej laski u mnie mija 3 dzień po terminie @ i nadal nic, ja sie czuje rewelacja, dydy nie bolą ,brzuch też nie , pożyjemy zobaczymy dziś mam dużo mlecznego śluzu , tak sobie myśle ,że może jeśli @ nie przyjdzie to sobie pykne testa w sobote, bo wtedy idziemy na imprezke, i będe chciała wiedzieć bo ma być tam alkohol , jak przyjdzie @ to wtedy sobie będe mogła coś wypić ,a jak nie to też mam wymówke,że kierowcą jestem:tak: poprostu M będzie wtedy pił.

Ja dziś w pracy miałam mały armagedon, jak w ulu było kolejka ,taka w sklepie ,że końca nie było widać chyba dużo przyjęć do szpitala było dzisiaj, aż mnie gnaty bolały ,a brzuch na @ wcale ,zwykle jak jest blisko @ to przy wysiłku boli, i wiecie co ja czasem coś musze dźwignąć w pracy i chyba musze jakoś tak zrobić żeby mniej podnosić, a dziś nas szef totalnie zasypał towarem ,napojami kubusiowymi, zgrzewkami z wodą i jeszcze jogurty nas paletkach przywieźli ehh aż strach, spożywcze żeczy typu kawy,czekolady,draże,ciastka itd itp to są lekkie ,a zgrzewka wody ma 6razy po 1,5l a dziś czasu na łażenie w te i wewte nie było , ale staram sie po kilka butelek brać częściej niż całą zgrzewke naraz.

Acha antygen hbs mam ujemny ;-):tak:czyli jakby co to moge rodzić naturalnie ,nie ma tego wirusa już we mnie , a gin kazał mi to zrobić bo taki wirus w ciąży też może szkodzić więc jestem spokojna jeszcze tokso, musze odebrać osobiście(nasze przepisy cudowne) u gina w przychodni w innej miejscowości ,ale zaczekam czy @ przyjdzie jak nie przyjdzie to pojade za tydzień do gina z betką może, to wtedy mi powie jak ta tokso wyszła.
Ide do sklepiku po olej i będe smażyła frytki:tak:

Anniunia- nie słuchaj teściowej , one sie nie znają :tak: kieruj sie własną intuicją zrób jak uważasz za stosowne.

Agala - znam ten brak cierpliwości ,ja czekam i czekam bo chce mieć pewny wynik,ale już patrzyłam w rossmanie na testy, jednakże sie jakoś powstrzymałam bo wg moich obliczeń jeszcze jutro no , ostatecznie pojutrze @ może być.

Karollcia- to trzymam kciuki kochana.

Kłaczek- trzymam kciuki za to żebyś sie dostała jak najwcześniej na wizyte

Karolcia- kochana rób tak jak Wam serca podpowiadają , może faktycznie lepiej przeczekać ten okres Świąt aby potem mieć już spokojną głowe i nie myśleć o sprzątaniu, gotowaniu, no i na Sylwka sie pobawicie i opijecie:tak:

Ilonko- kurcze sama jestem w szoku cały czas myślałam ,że zrobie z 10testów jak sie@ choć 2 dni spóźni ,a tu prosze jakoś nie mogę sie zdecydować ,a co najlepsze jeśli faktycznie coś zaskoczyło to byłabym w głębokim szoku bo my sie nie staraliśmy , od 10dc używaliśmy katurków tylko ten 9dc był najbliżej bez kapturka.

Cześć dziewczyny.
Mam prośbę, możecie mi powiedzieć czy dobre mam wyniki tarczycy i prolaktyny:
TSH 1,28 uIU/ml
prolaktyna 332,9 mlU/l

Z góry dziękuje.

Kobietka, szalony pączku!! Po terminie i jeszcze nie siknięte?? Ja bym jajko zniosła. Weź się nie wygłupiaj, strzel testa, niech wiemy kto następny w kolejce do ciążowych rozkoszy.

reklama
Do góry