dzwoniłam do laboru, wyników z myco/urea jeszcze nie ma, kobieta kazała zadzwonić jutro koło 14, szczerze zadzwonię w czwartek rano, bo nie będę siedziała jak na szpilkach i układała sobie dnia z powodu jednego badania
humor mam już całkowicie poprawiony, bo byłam u fryzjera, mąż zadowolony
kłaczek, dziś nie zdążę ci przesłać dupka, ale jutro na pewno
aniunnia ja bym na twoim miejscu poczekała jeszcze ze dwa czy trzy cykle i jak wtedy się nie uda zaciążyć to dopiero bym poszła do tej kliniki, wiem że ci ciężko i chciałabyś już być w ciąży, ale porób badania hormonów i na spokojnie może uda się zaciążyć. My od 3 cykli próbujemy kontrolowanej wpadki i nie udaje się, ale nie mam zamiaru się tym stresować, podchodzę do tego na zasadzie, że widać to jeszcze nie czas, przyjdzie w najmniej spodziewanej chwili
lady może spróbuj się dostać do jakiegoś lekarza już teraz i on zdecyduje czy brać już teraz luteinę, nie wiem czemu ale akurat do hormonów mam ogromny respekt dlatego jestem za ich stosowaniem po konsultacji z lekarzem
trawa przykro mi, ze cię okradli, chamstwo jakich mało, mam nadzieje, ze przynajmniej odzyskasz dokumenty, bo z tym jest zawsze największy kłopot
przepraszam dziewczyny, ze wszystkim wam nie odpisałam, ale głowa mnie strasznie boli, więc śmigam odpocząć