A ja jeszcze na sekundkę, mamy gości na weekend i raczej nie dam rady wejść, ale chciałam Wam życzyć miłego weekendu, kto tam testuje to dwóch II, tak że jak wejdę w poniedziałek to nowe ciężarówki będą.
Miśkam - będzie trudno nie ma co ukrywać, trudno dziś, trudno jutro, za tydzień, za miesiąc, za rok, za 2 lata itd. Do nas teraz przyjeżdżają znajomi z 2-letnią Córeczką i już teraz jest mi ciężko bo jak zobaczę ich Darię i moją Adriannę to różnica między nimi prawie taka jak między Aniolkiem i Adrianną by była, łzy na samą myśl się cisną i klucha w gardle :-(
Co do boli jajnika - nigdy nie wiedziałam co to owulacja czy @ bo żadnych bóli nie odczuwałam, teraz czuję jak mi tam wszystko pracuje kiedy przychodzi czas
Aniunnia - nie panikuj, może ma jakiś nowy genialny pomysł
Kobietka22 - biedny ten Twój M, chciałby na żywca a tu lizak przez papierek ;-)
Kłaczek - powodzenia w poskramianiu sąsiada
Ilonko - trzymam kciuki by w grudniu się zaczęło
FasOlowa, Emy - nawet sobie nie potrafię wyobrazić co czujecie/czułyście z tym mlekiem i brakiem dzieciątka w ramionach :-(
Karolcia - jeszcze chwilkę i Ty będziesz testować
Czarna76 - jak w nowej pracy?
As - aniołki super, trzymaj się kochana, niech już organizm puści, już teraz życzę powodzenia na próbnej maturze
Wisieńka - jak się czujesz? Pokaż się, daj zerknąć na suwaczek ;-)
Nie wymienione dziewczynki pozdrawiam bez wyjątku i jeszcze raz udanego i owocnego weekendu ;-)
Miśkam - będzie trudno nie ma co ukrywać, trudno dziś, trudno jutro, za tydzień, za miesiąc, za rok, za 2 lata itd. Do nas teraz przyjeżdżają znajomi z 2-letnią Córeczką i już teraz jest mi ciężko bo jak zobaczę ich Darię i moją Adriannę to różnica między nimi prawie taka jak między Aniolkiem i Adrianną by była, łzy na samą myśl się cisną i klucha w gardle :-(
Co do boli jajnika - nigdy nie wiedziałam co to owulacja czy @ bo żadnych bóli nie odczuwałam, teraz czuję jak mi tam wszystko pracuje kiedy przychodzi czas
Aniunnia - nie panikuj, może ma jakiś nowy genialny pomysł
Kobietka22 - biedny ten Twój M, chciałby na żywca a tu lizak przez papierek ;-)
Kłaczek - powodzenia w poskramianiu sąsiada
Ilonko - trzymam kciuki by w grudniu się zaczęło
FasOlowa, Emy - nawet sobie nie potrafię wyobrazić co czujecie/czułyście z tym mlekiem i brakiem dzieciątka w ramionach :-(
Karolcia - jeszcze chwilkę i Ty będziesz testować
Czarna76 - jak w nowej pracy?
As - aniołki super, trzymaj się kochana, niech już organizm puści, już teraz życzę powodzenia na próbnej maturze
Wisieńka - jak się czujesz? Pokaż się, daj zerknąć na suwaczek ;-)
Nie wymienione dziewczynki pozdrawiam bez wyjątku i jeszcze raz udanego i owocnego weekendu ;-)