reklama
aniunnia
Fanka BB :)
magnusik bromergon biorę chyba od sierpnia.. Najpierw brałam pół tabletki, żeby organizm przyzwyczaić a potem już po całej...
Karolcia zazdroszcze Ci tego kopa.. tej energii...
Karolcia zazdroszcze Ci tego kopa.. tej energii...
aniunnia
magnusik a powiedz mi czy jak już jest w normie to zaprzestaje się brania czy nadal trzeba , bo znowu skoczy? Pytam, bo się nie orientuję..
karolcia ja mam podobnie normalnie mnie kusi, żeby już zacząć w tym cyklu z trudem powstrzymuje się przed atakiem na męża
isza trzymam kciuki za hospitalizację, dobrze że idziesz tylko na 3 dni
kłaczek, to masz wesoło z tym chińczykiem
aniunia jak chcesz to skontroluj tą prolaktynę, może jeszcze się nie obniżyła wystarczająco, zbyt wysoka prolaktyna blokuje zajście w ciąże jak naturalna antykoncepcja, może dlatego jeszcze nie udało wam się zaciążyć?
isza trzymam kciuki za hospitalizację, dobrze że idziesz tylko na 3 dni
kłaczek, to masz wesoło z tym chińczykiem
aniunia jak chcesz to skontroluj tą prolaktynę, może jeszcze się nie obniżyła wystarczająco, zbyt wysoka prolaktyna blokuje zajście w ciąże jak naturalna antykoncepcja, może dlatego jeszcze nie udało wam się zaciążyć?
anniunia ciężko powiedzieć, może być ok, może dalej skakać, ja nie jestem lekarzem. Ale podwyższona może powodować problemy z zjaściem, więc myślę, że powtórz badania i jak będzie już za niska to można ewentualnie dawkę zmiejszyć,ale to niech lekarz decyduje
Emy
Czesc dziewczynki,
Nie było mnie kilika dni. Miałam trochę pracy.
Najważniejsze, trzymam kciuki za 2 krechy. Wkoncu przydalaby sie jakas nowa fasolka na watku w tym cyklu
Czytalam troszke o kolejkach na badania i zabiegi. Ludzie nie mają wyobraźni. Jak tak mozna?
Przeraza mnie to, bo gdybym leczyla sie w Polsce to juz by mnie nie bylo na tym swiecie.
Kłaczku, tam u ciebie znowu inna bajka. Wspolczuje. po tym co przeszlysmy takie chlodne podejscie do ciazy moze nam napsuc krwi. Wspolczuje, moze faktycznie uda ci sie znalezc dobrego polskiego gina.
A ja tu w "kraju trzeciego swiata" czuje sie jak człowiek! o ironio!
fasolowa witaj. wiem, ze jest ci ciężko. dla Twojego aniołeczka
[*]
u mnie ok, 2 dzien @, czyli ktos sobie zrobil maly zart zle składając testy ciazowe chyba powkladali 2 paski kontrolne w test i wygladalo jak ciaza. innego wyjasnienia nie ma, bo kupilam drugi test w tej samej aptece i tez wyszedl pozytywny!!! ale dostalam @ tego samego dnia
postanowilismy wspolnie z m, ze narazie nie chcemy robic badania droznosci jajowodow w tym cyklu i sprobujemy jeszcze raz, jak nie wyjdzie to je zrobimy w nastepnym cyklu. jakos sie tego badania przestraszylam
buziaki kochane
dobrej nocy
Nie było mnie kilika dni. Miałam trochę pracy.
Najważniejsze, trzymam kciuki za 2 krechy. Wkoncu przydalaby sie jakas nowa fasolka na watku w tym cyklu
Czytalam troszke o kolejkach na badania i zabiegi. Ludzie nie mają wyobraźni. Jak tak mozna?
Przeraza mnie to, bo gdybym leczyla sie w Polsce to juz by mnie nie bylo na tym swiecie.
Kłaczku, tam u ciebie znowu inna bajka. Wspolczuje. po tym co przeszlysmy takie chlodne podejscie do ciazy moze nam napsuc krwi. Wspolczuje, moze faktycznie uda ci sie znalezc dobrego polskiego gina.
A ja tu w "kraju trzeciego swiata" czuje sie jak człowiek! o ironio!
fasolowa witaj. wiem, ze jest ci ciężko. dla Twojego aniołeczka
[*]
u mnie ok, 2 dzien @, czyli ktos sobie zrobil maly zart zle składając testy ciazowe chyba powkladali 2 paski kontrolne w test i wygladalo jak ciaza. innego wyjasnienia nie ma, bo kupilam drugi test w tej samej aptece i tez wyszedl pozytywny!!! ale dostalam @ tego samego dnia
postanowilismy wspolnie z m, ze narazie nie chcemy robic badania droznosci jajowodow w tym cyklu i sprobujemy jeszcze raz, jak nie wyjdzie to je zrobimy w nastepnym cyklu. jakos sie tego badania przestraszylam
buziaki kochane
dobrej nocy
Aniunnia - Wystarczy stanąć na pustym polu, prawy przycisk myszy i cofnij i wszystko wraca Dzięki za zaproszenie, przyjęłam z przyjemnościąAle się wkurzyłam...opisałam się jak głupia i wszytsko mi się skasowało..
FasOlowa - witaj Aniołkowa Mamusiu, przykro mi że i też Ciebie spotkało ta tragedia, bo ciąża była już mocno zaawansowana, tyle przeżyłaś w pierwszych tygodniach, a Niebo i tak wezwało Aniołka do siebie. Czerp energii ile potrzebujesz od nas i dawaj od siebie, bo my też czasem mamy gorsze dni.
[*] dla Aniołka.
Trzymam kciuki za testowanka!
Witajcie.
U mnie znów zawirowania jakieś .
Miałam jutro jechać do kliniki,ale zadzwoniłam ,że nie przyjadę ,bo nie mam jak dojechać.
Powiedziałam dla swojej lekarz ,że przestałam plamić i nic tabletki nie pomogły.
Powiedziała ,że nie ma innego wyjścia już w tej chwili -pozostał tylko zabieg .
Tymczasem dziś wstałam rano i szok .
Dziewczyny ja znów krwawię
Nic z tego nie rozumiem .
Co za głupi organizm ,nie może się zdecydować i mnie i lekarzy w konia robi.
A z przyjemnych rzeczy -to zrobiłam wczoraj takiego aniołka.
U mnie znów zawirowania jakieś .
Miałam jutro jechać do kliniki,ale zadzwoniłam ,że nie przyjadę ,bo nie mam jak dojechać.
Powiedziałam dla swojej lekarz ,że przestałam plamić i nic tabletki nie pomogły.
Powiedziała ,że nie ma innego wyjścia już w tej chwili -pozostał tylko zabieg .
Tymczasem dziś wstałam rano i szok .
Dziewczyny ja znów krwawię
Nic z tego nie rozumiem .
Co za głupi organizm ,nie może się zdecydować i mnie i lekarzy w konia robi.
A z przyjemnych rzeczy -to zrobiłam wczoraj takiego aniołka.
Załączniki
reklama