A
Anulka198424
Gość
ale mam zianie suka moja zaczepia mojego J stala na lozku i go w tylek uszczypala a byl w samych slipach hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
As, cudne. "Madonnę z ulicy" Feruzziego polecam - chyba najcieplejszy portret Madonny jaki można sobie wykombinować. Haftowałam w duuużym formacie - musiałam sobie wzór z obrazka powiększonego wypracować, ale warto było. Teraz można dostać nawet drukowane kanwy.
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.kanwa.pl/image_func.php?img=gfx/ba717c9baa45750ed385bb91f2edbcb8.jpg&maxwidth=360&lang=pl
dzięki.As oba te obrazy są piękne, wielki szacun dla ciebie. Ja też uwielbiam obraz Madonny, to mój ulubiony, nawet noszę taki w portfelu
kłaczek, ja już od zeszłego roku nosze się z zamiarem kupna albo zrobienia takich dzwoneczków na choinkę ale z moim zapałem to nie wiem czy zdążę do tegorocznych świąt
a_gala dziś, jutro i pojutrze jeśli dacie radę, a jeśli nie to dziś i pojutrze , będzie najpewniej, bo plemniki i tak przy dobrych wiatrach żyją do 5 dni, więc jak będzie miało zaskoczyć to zaskoczy