reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
As piękny obraz i te dzwoneczki śliczne, a może by takie na choinkę?? Ślicznie by wyglądały :)
A co do skakanki to usiądź i odpoczywaj, a nie o skakaniu myśl. Macicę przeciążysz i jeszcze sobie problemu narobisz.

kobietka dobrze zrozumiałam, testa robiłaś?? bo mi dziś trzeba kawę na ławę bo jakaś zakręcona jestem :)

miśkam
z tym znalezieniem sobie zajęcia to dobry pomysł, ja po 2 poronieniu kupiłam rower i zaczęliśmy robić sobie wypady na rowerach, energia nieziemska i humor mi poprawiło, szkoda ze sezon rowerowy się skończył :/

Bawić się chce pewnie. U nas pies tak zaczepiał, z tym że podczas zabawy też szczypał. A jak był głodny to przynosił michę i upuszczał pod nogi ludziom. Widok bezcenny bo robił oczy jak kot w Shreku. Na tym długim pysku collie wyglądało to baaardzo sugestywnie.
Ilonka -dobrze kombinujesz. Szydełkowe ozdóbki na choince wyglądają bardzo ładnie. Od kilku lat mam wyłącznie koronkowe ozdoby, z tym że białe, ew. z brzegami wykończonymi metalową nitką złotą. Do tego złote łańcuchy, światełka i koniec. Choinka wygląda znakomicie. Całkiem niegłupio wyglądają też bombki (najlepiej plastikowe, ciemne bądź przeźroczyste) obrobione koronką. I tu nie musi być jakiś wyszukany wzorek, świetnie się sprawdza zwykła "rybia łuska" z pikotkami, mile widziane metalizowane nici.

dzięki dziewczynki za pochwały.

Ilonka 26 to właśnie dzwoneczki na choinkę są :tak::-):-)
Ten obraz to taki sobie .
Będzie wyglądał tak:

Ja najbardziej lubię ten obrazek.

As, cudne. "Madonnę z ulicy" Feruzziego polecam - chyba najcieplejszy portret Madonny jaki można sobie wykombinować. Haftowałam w duuużym formacie - musiałam sobie wzór z obrazka powiększonego wypracować, ale warto było. Teraz można dostać nawet drukowane kanwy.

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.kanwa.pl/image_func.php?img=gfx/ba717c9baa45750ed385bb91f2edbcb8.jpg&maxwidth=360&lang=pl

O tak uwielbiam ten obraz.
Kocham go po prostu .
Obraz z Jezusem ma format też duży prawie 80 x 60 cm.
Jestem zalogowana na stronie Laura stitch i tam jest masa cudności .
Znasz tę stronkę i jej obrazy?
Gorąco polecam .
Najpiękniejsze obrazy jakie widziałam ( no prócz golden kite ) ,ale do nich też się przymierzam :tak::-):-)

kłaczek, As zdolniachy jestescie i tyle

Elzbietko, ja robilam bete w 14 dniu po owu więc na pewno nie jestem w ciazy a test byl jakis lipny, moze kontrolna kreseczke za wysoko wsadzili. Ale to nic.
Linnea, masaz erotyczny powiadasz? Ja tez jestem zdeteminowana i co drugi dzien mi sie nalezy!! chociaz z moim to nie ma problemu, twierdzi ze moze zawsze i wszedzie. ale chlopy to maja ego, nie?
Ja kupilam takie dwa wieksze pędzelki i farby i mysle ze tez bedzie erotycznie, pomalujemy sie troszke i moze kto wie zmalujemy jakiegos malego artyste

ja dzis w trakcie przylotow, jeszcze dwa samoloty laduja do jutra. niektorzy ludzie nie powinni wyjezdzac na wczasy. boze, co za elementy.

buziaki

dziewczynki moje kochane, chciałam was prosic o rade...w tym cyklu pierwszy raz robilam testy owulacyjne i wlasnie dzisiaj mi wyszedl pozytywny, czyli caly ten pik LH z tego co doczytalam, to owulka powinna nastapic w ciagu 24 godzin. i teraz moje pytanko, kiedy najlepiej zaliczyc bzykanko? JESZCZE DZIS CZY DOPIERO JUTRO i pojutrze, bo sie motam i sama juz nie wiem...

As oba te obrazy są piękne, wielki szacun dla ciebie. Ja też uwielbiam obraz Madonny, to mój ulubiony, nawet noszę taki w portfelu :)

kłaczek,
ja już od zeszłego roku nosze się z zamiarem kupna albo zrobienia takich dzwoneczków na choinkę :) ale z moim zapałem to nie wiem czy zdążę do tegorocznych świąt

a_gala dziś, jutro i pojutrze :) jeśli dacie radę, a jeśli nie to dziś i pojutrze , będzie najpewniej, bo plemniki i tak przy dobrych wiatrach żyją do 5 dni, więc jak będzie miało zaskoczyć to zaskoczy :)

reklama
As oba te obrazy są piękne, wielki szacun dla ciebie. Ja też uwielbiam obraz Madonny, to mój ulubiony, nawet noszę taki w portfelu :)

kłaczek,
ja już od zeszłego roku nosze się z zamiarem kupna albo zrobienia takich dzwoneczków na choinkę :) ale z moim zapałem to nie wiem czy zdążę do tegorocznych świąt

a_gala dziś, jutro i pojutrze :) jeśli dacie radę, a jeśli nie to dziś i pojutrze , będzie najpewniej, bo plemniki i tak przy dobrych wiatrach żyją do 5 dni, więc jak będzie miało zaskoczyć to zaskoczy :)
dzięki.

Te dzwoneczki to prościutkie są ,spokojnie zdążysz .:tak::tak::tak:
Ja robię sporo robótek ręcznych ,bo taki mój wyzwalacz sił zapasowych i pokonywacz stresu.
Swietnie mnie wyciszają takie prace.:tak::-):-)
Witam późną porą.:-D:-D:-D

Mój małż niedawno z pożegnania kolegi wrócił.
Oczywiście narąbany jak meserszmit. :-D:-D:-D:-D:-D
Ledwo po schodach na górę wszedł... :baffled::baffled::baffled::baffled:
Dobrze ,że zadzwonił,abym po niego wyszła pod dom do taksówki ,bo sam by chyba drogi do drzwi nie znalazł.
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif

A niech mu tam.
Raz na jakiś czas to i księdzu wolno. ;-):sorry2::sorry2:
Już sobie smacznie i grzecznie śpi jak niemowlak. :-D:-D:-D:-D:-D

A w ogóle w środę na zajęciach kolejne dziecko mi się pięknie przełamało. :tak::biggrin2::biggrin2:
No muszę się Wam pochwalić ,bo puchnę z dumy. :tak::-D:-D
Jak Błażej przyszedł z mamą pierwszy raz to zanim wszedł od drzwi krzyczał:
Ja się boję psa,nie wejdę ,boję się i takie tam. :sorry2:
Mama mówiła,że boi się wszystkich żywych zwierząt ,nawet wróbla :szok::szok::szok:
Pies poszedł na smycz w przeciwległym rogu sali a my się bawiliśmy.
I tak było na każdych zajęciach.
W Srodę Błażej przypatrywał się ze 20 minut starszemu bratu jak czesze psa ,po czym podszedł ,założył rękawicę i zaczął go głaskać...
Mama otworzyła szeroko buzię ze zdziwienia i oczy mało jej nie wyszły jak po dłuższej chwili sam zdjął rękawicę i pogłaskał go ręką .:tak::biggrin2::biggrin2:
Wtedy i mnie zamurowało. :szok::szok::szok::szok::szok:
Młody poszedł do przodu rewelacyjnie i to było super ,ale takich efektów po kilku spotkaniach to nawet ja się nie spodziewałam.
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif

Jestem mega dumna z Błażejka .:tak::tak::tak:

A u mnie nadal nic.
Żadnych skurczy,bóli czy krwawienia.
Rano do szkoły ,a tu nic nie wiadomo co dalej.

Oby nic w szkole nie zaczeło się dziać ,bo kiepsko będzie.:baffled::baffled::baffled::baffled:

Do góry