Dziewczynki dla Waszych Aniołków (*) .
Ja dziś byłam na cmentarzu i co sie okazało pisałam Wam o opuszczonym grobku Aniołka dziś w trakcie mszy poszłam tamtędy i co sie okazało ,że grobek lśni i palą sie znicze
, a obok wujka mojego M leży Nowy Aniołek urodzony 30.10.2009 i zmarły 30.10.2009 :-(.
Ja byłam dziś na 3 cmentarzach ledwo sie wyrobiliśmy ,a chcieliśmy za dnia wrócić i udało sie.
Liljanko - już piszę, babcia ma sie dobrze ,ale chodzi o kulach , w styczniu ma operacje już taką bardzo poważną naprawe stawu biodrowego i po tej operacji będzie mogła śmigać o własnych siłach ,operacja jednak jest ryzykowna bo ma chorobe wieńcową i zakrzepice żył , bo żylaki już ma zoperwowane natomiast przyplątało sie po zabiegach żylaków nadciśnienie , ale wierzymy ,że będzie dobrze i ,że Aniołkowy wnusio(a) razem z Dziadkiem czuwa nad babcią.
Co do mamy to po zabiegu wszystko ok już nie ma problemów z trzymaniem moczu.Dziękuję ,że pytasz.
Aga - nie dręcz sie idź do ginka to sie wyjaśni wszystko
.Ja idę do ginka w środę na nfz i będe żebrać o skierowanie na tokso ,cyto i badania krwi w kierunku czy jest za gęsta czy nie ,jako druga linia po babci chyba mam prawo liczyć na takie badania.No i musze ostatnie opakowanie szczepionki kupić na miesiąc i będzie po kuracji
.Z tego co wiem torbiele cysty mogą zatrzymać @ ,ale je sie leczy farmakologicznie zazwyczaj i to pomaga.
Emy- to faktycznie masz kochanego męża, ja mam objawy w każdym cyklu
, np 2 tygodnie temu miałam @ , ale była o 3 dni krótsza i ostatnie dwa dni to takie beżowe plamienia tylko były ,a wcześniej właściwie brązowe coś
, no i już główka pracuje teraz czekam na owulke to dziś ma być ,ale jakoś jej nie ma , jeśli jej nie będzie to już wogóle zaczne wymyślać, albo cykl bezowocny mi sie trafił bo ja zawsze mam mega gluta już ze 3 dni przed owu ,a tym razem nic sucho jak na saharze, i jak tu sobie nie wkręcać jak organizm takie figle płata
,u mnie wśród kobiet w ciąży to norma krwawienia w ciąży moja siostra zawsze sie dowiadywała w 9 tygodniu ,no wyjątkiem jest 3 synek bo wtedy wszystko było wiadomo od razu , ja to bym nawet tak wolała bo by już minął ten feralny 7tc, ale znając życie przestawiam sie poprostu na czas zimowy i pewnie cykle będą 31 dniowe teraz bo ja mam takie przestawki.
Nerowercia - bardzo ciekawie to brzmi
;-)trzymam kciuki.
Anulko- ja cały czas trzymam kciuki aby to była fasolka.
Ilonko- to wredna @ no nic trzymam kciuki za kolejny cykl owocnych i przyjemnych staranek.&&&&
Ja tak jak pisałam wcześniej mam cykl bez objawów owu ani gluta ,ani bólu a to już 14 dc pewnie cykle sie wydłuży.
Ostatnia @ była bardzo skąpa i mam wątpliwości tym bardziej ,że ni z gruszki ni z pietruszki dostałam sms z serwisu wróżbiarskiego o treści mniej więcej takiej : "ciąża niewiadoma, prosze o kontakt , to zmieni Twoje życie" to sobie teraz wyobraźcie jak mi łepek pracuje.