reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Zjola to dobrze, że beta rośnie u mnie przyrost był bardzo mały albo spadek. Trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Witam nowe mamy aniołkowe przykro, że spotykamy się z takiego powodu zapalam (*) dla wszych aniołków.
Bardzo ciesze się i kibicuję każdej nowej mamie fasolkowej. Będzie dobrze musi być.
Czytam was, ale jakoś weny brak.
Pozdawiam

Moje aniołki:
Olek 11.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010
[*]

Ostatnia edycja:
i znowu widzę nowe aniołkowe mamusie:( przytulam was mocno.czemu wciąż tyle nas musi przez to przechodzić:(
Kasiuwd co u Ciebie? napisz choć pare słów

Linnea, się siada i się pije do kompa! Swoją drogą ile to trzeba żeby się spakować? Zdarzało mi się z dwójką dzieci pakować na festiwal (cały weekend) w 15 minut, z wybieraniem ciuchów na scenę i podkładów muzycznych. Nigdy nie mów nigdy. A zawsze to tylko coca cola.
Aniołkowa.mamo, bo to nie jest nasze miejsce. Myślisz że mi tu tak swojsko? Kicha - jak Rajmund w pracy a Adam lata za pracą, to w domu jak w grobie bo nawet koty śpią. Znajomych brak, w zasadzie tyle co na forum. Ale uśmiecham się szeroko, aż do bólu szczęk i mam nadzieję że od tego uśmiechu nie powypadają mi plomby.
Zjola! Jaja sobie robisz?? Przecież ja tu zejdę z nerw! Janiepierdykam... Masz małego agenta 003ipół, czy co? Wypieprz ten suwak w cholerę, zrób miejsce dla nadziei - co będzie to będzie, ale nadzieja ma prawo być. Czekam na wieści.

Dziewczyny...a ja dzisiaj mam wizytę w Provicie...ostatnio na wizycie zostawiłam ginowi wszytskie nasze dokumenty i miał sie skonsultować...i juz podobno rano dzwonił do Provity czy przyjdę....i one do mnie dzwoniły, że ginek za mną wydzwania i na mnie czeka....ale nie będę płacić za wizytę...bo ma mi tylko powiedzieć co wymyślili....kurcze...pierwszy raz spotkałam się z takim lekarzem, który jest tak bardzo zainteresowany pacjentem, że sam za nim wydzwania....

prosze o kicuki, żeby nic nie znaleźli....albo lepiej, żeby znaleźli jakieś gówienko, ktore szybko wyleczymy i da to pewność, że już nic nie grozi fasolce....

zjola słońce świeci :tak: tyle Ci tylko powiem...trwam w skupieniu i z wiarą w Twoje-Wasze szczęście - nie kazali Ci powtórzyć bety?

Koliberku, kochana witaj, ['] dla Twojego Aniołka, wspieram w trudnej chwili i cieszę, się że masz przy sobie AŻ męża i możesz liczyć na Jego wsparcie!To naprawdę bardzo wiele!:tak:

onaxxx aniele witam Cię ;-)

Mnie dziś pobierali krew i jak to w tej ciąży, potem w domu odpłynęłam, mam za niski cukier i takie atrakcje się dzieją...a za słodkim nie bardzo przepadam, zaraz robię natarcie z grapefruitów i buraczków.

Pozdrawiam ciepło i słonecznie dziewczynki :tak:

Karolciu już ostatnio jak pisałaś wyglądało na to,że fajny lekarz :) czekamy na wieści co i jak!!! i kciukaski oczywiście,żeby naprawdę coś wymyślił dzięki czemu szybciutko maluch w brzuniu pojawi się i dosiedzi grzecznei do terminu

reklama
Do góry