reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mam 42lata, w marcu będzie 43. Przebijesz emeryta?

ale jaja masz jak 20-stka....a i pewnie jajeczek co nie miara....a dla nas tu to najważniejsze...byle jajeczek starczyło....a reszta...jakie ma znaczenie....
buziaki....

ilonka - widzę, że zaczynamy staranka w grudniu...razem....ale zatrzęsie, co?
ale my już teraz kilka razy bez mundurka zaszaleliśmy....oj tak nas poniosło....
kochane....będzie grudniowy wysyp...zobaczycie....

reklama
Pogadac to akurat masz z kim, vide niżej podpisana, natomiast mam wrażenie że masz mega doła i jakbyś zrobila solidny remanent, to okazałoby się że jest całkiem sporo rzeczy z którymi sobie świetnie radzisz, które Ci się udały...
Karolcia - o ten magazynek cały czas run. Jak się wypstryka w kolejnych @@ to będę w d... więc kombinujmy póki czas! Po to między innymi przyjechalam do UK. Przez skypa nam nie wychodziło.

kłaczek....no tak raczej nic do jajeczek nie dopływało po światłowodzie...za to teraz....raz, dwa nadrabiać....a niech się Japończycy też nasłuchają.....i zapraszamy do intensywnych listopadowo-grudniowych staranek....oj, pokażemy panu Mikołajowi, kto robi najlepsze prezenty!

kłaczek to juz nie mega ale giga dół i ciagle sie poglebia....po remamencie stwierdzilam ze najlepiej to mi ladowanie sie w zwiazki z idiotami wychodzi, przyciagne ich nawet z konca swiata.....

Oh, yes! Zdecydowanie planujemy zadbac o dostarczanie komandosów. Tak środa - piątek cos powinno sie dziac na rzeczy, dla pewności obserwuję warunki terenowe. W sumie to sierpień na urodzinki jest całkiem do rzeczy.

heheh ja też miałam staranka rozpocząć w grudniu, ale nie wiadomo co z moją torbielą. Jakoś w listopadzie zgłoszę się do lekarza, mam nadzieję że pęknie sama, bo to moje obecne krwawienie to nie wiem co to jest. Czy to @ czy to torbiel...

Zjola.. przykro mi strasznie.. Nie ukrywam, że w Twoim sukcesie widziałam też mój przyszły.. A teraz to wszytsko widzę pesymistycznie... Boję się , że mogę mieć ten sam problem.. Dwa razy nawet nie usłyszałam serduszka...

Kłaczek, Karolcia81 jesteście the best... Wy to potraficie rozśmieszyć człowieka.. No i ta Wasza wola walki.. To pozytywne myślenie na przyszłość.. Też bym tak chciała..
Ale po tych ostatnich wydarzeniach dziewczyn z naszego forum to mi się żyć odechciewa.. Czemu tyle razy musimy być tak doświadczane?!:wściekła/y:

kłaczek to juz nie mega ale giga dół i ciagle sie poglebia....po remamencie stwierdzilam ze najlepiej to mi ladowanie sie w zwiazki z idiotami wychodzi, przyciagne ich nawet z konca swiata.....
Oooo, laska! To czasem tak jest, że określony typ kobiety przyciąga określony typ facetów - mam koleżankę co to sierżant nie baba i zawsze się do niej przylepi mendoweszka co to kopa trza założyc żeby kierunek złapała, a jak już złapie to jeszcze po drodze nakręci i nakłamie i nawywija. Inna rzecz, że problem czasem tkwi w nas samych, my jakoś podświadomie obieramy jakiś wzorzec i rozstając się z jednym facetem, pakujemy się w związek z takim samym dokładnie. Książkowy przykład to kobiety alkoholików z nieprzepracowanym współuzależnieniem - często wychodząc z jednego toksycznego związku, pakują się w kolejny z... pijącym mężczyzną. Problemem jest rozpoznanie "typu" mężczyzny, jeśli zauważyłaś że pakujesz sie w podobne typy, może warto pogadac ze specjalistą, który pokaże Ci gdzie tkwi błąd? Ja miałam problem z przemocą w pierwszym związku - terapia pomogła mi dostrzec że zachowuję się jak typowa bita kobieta - aż dziwne jak można powielac wzorce.

Aniunnia, nie przeceniasz aby? Poczekaj, aż mi sie uda zajśc (mam nadzieję) - takiej boidupy jeszcze to forum nie oglądało pewnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry