reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się dziewczynki w piątek.

Dzięki za gratulacje.:tak::-)

Wiecie co? Boję się tej ciąży.:baffled:
W sumie test zrobiłam tak dla samej siebie ,bo coś było moim zdaniem nie tak jak zwykle.:baffled:
Kurczę, i ma tak jak z Klaudią.
Żadnych objawów ciąży !!!!! Nic ,zupełnie nic.!!!
Żadnych senności,mdłości czy czegoś takiego.:no:
Żadnego dziwnego samopoczucia.:no:

Do tego te wspomnienia z lipca.... ech....

Kochana pamietaj, ze objawy czasem przychodzą pozniek dopiero okolo 6, 7 tygodnia ciazy, takze glowa do gory :) i badz dobrej mysli, bo my tu wszystkie jestesmy :) i trzymamy moccccno kciuki za Was

PS. GRATULACJE!!!!!

reklama
Kochana pamietaj, ze objawy czasem przychodzą pozniek dopiero okolo 6, 7 tygodnia ciazy, takze glowa do gory :) i badz dobrej mysli, bo my tu wszystkie jestesmy :) i trzymamy moccccno kciuki za Was

PS. GRATULACJE!!!!!

Dzięki.
Ja właśnie stawiam na taki tydzień ciąży.
Ostatni @ to 4 września.:tak::-):-)
Test robiłam wczoraj po godz.15 czyli to już nie taka wczesna ciąża.
W poniedziałek idę do gina.
Jestem z nim umówiona na telefon o 15 i o której dojadę do mediki to mnie przyjmie.:tak::-):-)
Trzymajcie kciuki ,oby tym razem było dobrze.:blink::blink:

Witajcie....
byłam dziś na cmentarzu....nie mam grobu moich Aniołków, ale tak bardzo chciałam gdzieś zapaliś znicz, że poszłam na grób mojej babci - nawiasem mówiąc, która dziś obchodzi imieniny - i tam oprócz znicza dla niej zapaliłam jeszcze trzy dla moich dzieci...i poprosiłam babcie, żeby je utuliła od mamusi, która tu ciągle czeka....

oj...smutnawy dziś dzień...nasze małe święto pamięci....

Witam dziewczyny :-) po krotkiej nieobecnosci :tak: jakos tak sie zlozylo ze brak czasu ostatnio mialam i brak weny do pisania :-( mialam mala nadzieje ze sie nam uda no ale po 3 testach jestem i nic,wszystkie negatywne :-( i co jest najgorsze brak @ tez :eek: jest to juz moj 33dc i nie wiem co mam o tym myslec :eek: no a z pierwsza @ nie mialam zadnych problemow a to powinien byc moj drugi cyklu.Jak na razie to pozostalo mi tylko czekac no ale jesli nic sie nie pojawi to raczej bede musiala sie zobaczyc z jakims lekarzem :tak:
Czy wy dziewczyny mialyscie juz tak??Co mi mozecie doradzic,czy moga to byc jakies problemy hormonalne albo cos??

GRATULACJE nowo zafasolkowanym mamusia :tak: :-)

ssabrina jesli moge doradzic ja pierwsza po lyzeczkowaniu mialam rowno po 28 dniach , druga przyszla juz po 31 dniach a trzecia po 36, wiec na czwarta czekala i w 38 dc dopiero test zrobilam i byly dwie krechy:tak: takze cierpliwosci moze organizm potrzebuje czasu moj chyba potrzebowal starania zaczelismy w 2 cyklu a zaskoczylam w czwartym

Asss moje gratulacje juz kciuki zaciskam :tak::tak:

Witam Was kochane. Ostatnio jakoś żadko tu zaglądam bo czasu brak . Widzę nowe fasoleczki - wielkie gratulacje no i niestety nowe Aniołkowe Mamusie - zapalam dla Waszych Skarbów (*) i życzę siły i wytrwałości.
Wszystkim smutaskom gwarantuje że zaświeci i dla Was słoneczko i wiem że im dłużej czekamy na cud tym jaśniejsze i mocniejsze widzimy promienie gdy już doczekamy się maleństwa.
Pochwalę się moim Skarbem, małą łobuziarą która 28 września skończyła 4 miesiące.

Zdjęcie0373.jpgZdjęcie0387.jpg

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

Pati_b - otrzymałam Twoją wiadomość , już wszystko jest czyściutko. Mam tylko prośbę gdybyś mogła dopisać wzrost małej po urodzeniu czyli 60 cm. i 10 punktów :)
Trzymaj się Kochana , już niedługo:)

Cześć Dziewczyny...

Dziś mam doła maksymalnego.. Może z racji, że dziś mamy taki a nie inny dzień a może przez pogodę... Ja nie wiem czy mam beznadziejnego męża czy co.. Mówię mu, że dzis Dzień Dziecka Utraconego a on do mnie , żebym przestała już rozpamiętywać.. Czy jego to w ogóle nie obeszło? Czy jest taki nieczuły? Nie umie nawet do mnie podejść .. przytulić...pocieszyć ...:-( A ja tak strasznie potrzebuję się wyżalić.. Ciągle słyszę od wszytskich, żebym przestała o tym myśleć, że nic nie zmienię, czasu nie cofnę.. było co było... i takie tam bzdety.. Mam już tego dość...

As ja w pierwszej ciąży miałam mdłości i takie tam, a w drugiej zero objawów.. Każda ciąża myślę inna.. Nie przejmuj się..

Cześć Dziewczyny...

Dziś mam doła maksymalnego.. Może z racji, że dziś mamy taki a nie inny dzień a może przez pogodę... Ja nie wiem czy mam beznadziejnego męża czy co.. Mówię mu, że dzis Dzień Dziecka Utraconego a on do mnie , żebym przestała już rozpamiętywać.. Czy jego to w ogóle nie obeszło? Czy jest taki nieczuły? Nie umie nawet do mnie podejść .. przytulić...pocieszyć ...:-( A ja tak strasznie potrzebuję się wyżalić.. Ciągle słyszę od wszytskich, żebym przestała o tym myśleć, że nic nie zmienię, czasu nie cofnę.. było co było... i takie tam bzdety.. Mam już tego dość...

As ja w pierwszej ciąży miałam mdłości i takie tam, a w drugiej zero objawów.. Każda ciąża myślę inna.. Nie przejmuj się..

Mężowie tak mają, rozumiem co czujesz . Mój P sobie i mnie wmawia żę "to nie było jeszcze dziecko" ( miałam ciążę obumarłą w 6tc). Musimy chyba same sobie radzić z żalem

reklama
A ja odnosze wrazenie ze mezowie po prostu potrzebuja czasu to jedno, drugie podejscia odpowiedniego. Naprawde moj tez udawal ze nic sie nie stalo a mnie bylo z tym tak cho**** zle i mowilam do niego a on nic swoje szedl do pracy po pracy wracal do garazu i przychodzil o 22 kąpac sie i spac, zebym tylko go nie meczyla . Az w koncu napisalam mu takiego solidnego sms ze co on robi czemu udaje ze nic sie nie stalo utp a on wtedy pekl i powiedzial swoje ze tez cierpi ale nie chce zebym ja byla smutna, ze ucieka w prace zeby nie myslec. To chyba taki ich sposob na wszystko kazdy facet jest inny ale z wieloma takimi samymi zachowaniami sie spotkalam. Napszcie meila czy list, sms powiedzcie co wam lezy i wytlumaczcie ze wam jeszcze gorzej jak oni udawaja ze nic sie nie stalo. Zaczelo sie miedzy nami psuc wszystko itp ale w koncu jest dobrze, trzeba sprobowac sie dogadac.Pozdrawiam

Do góry