reklama
lena_83
Zaciekawiona BB
AS - gratuluje!!!! I tzymam kciukasy z calych sil!
sloneczko25
Początkująca w BB
Kochane tak bardzo pragne zobaczyc po raz kolejny te dwie krechy poczuc tą radosc wiem także że powróci znów strach i lek przed każdym kolejnym dniem może i jeszcze wiekszy niż teraz jest. ale powiem wam że jestem gotowa podjąc walke o maleństwo mój P pociesza mnie że napewno nam sie uda bardzo mu dziekuje że w nas wierzy bez niego bym chyba tego nie przetrwała .
AS - gratuluje ci z całego serduszka trzymam mocno kciuki
Miśkam - Tule cie mocno trzymaj sie dzielnie wiem że nie jest teraz ci łatwo ale uwierz bedzie dobrze .Pamietaj po burzy zawsze wychodzi słońce !!! zaświeci dla ciebie i każdej znas Światełko dla twojego aniołka{*}
Miśkam - Tule cie mocno trzymaj sie dzielnie wiem że nie jest teraz ci łatwo ale uwierz bedzie dobrze .Pamietaj po burzy zawsze wychodzi słońce !!! zaświeci dla ciebie i każdej znas Światełko dla twojego aniołka{*}
sloneczko25
Początkująca w BB
Kochane tak bardzo pragne zobaczyc po raz kolejny te dwie krechy poczuc tą radosc wiem także że powróci znów strach i lek przed każdym kolejnym dniem może i jeszcze wiekszy niż teraz jest. ale powiem wam że jestem gotowa podjąc walke o maleństwo mój P pociesza mnie że napewno nam sie uda bardzo mu dziekuje że w nas wierzy bez niego bym chyba tego nie przetrwała .
K
kaira24
Gość
Witam kochane i znowu nowa Aniołkowa mamusia [*] dla twego Aniołka.
co do testów dużo w swym życiu ich zrobiłam, pamiętam pierwszy i drugi test to była euforia szczęście, trzeci pozytywny to już były obawy, a każdy kolejny pozytywny test to była rozpacz że znów będę to przechodzić oczywiście myślaąłm o stracie maleństwa.Mój 6 test pozytywny przyjęłam z dziwnym spokojem, nawet się nie wzruszyłam, ale jak zobaczyłam moją mamę to się popłakałam a co jak znów będzie źle, ale miałam odrobię nadziei że będzie dobrze - i jest dobrze.
Trzeba żyć nadzieją że się uda,ja tłumaczyłam sobie tak że dopóki umie zachodzić w ciąże będę walczyć utrzymanie jej, problemem by było gdybym nie miała wogóle na zajść w ciąże. Ciężkie są dni i miesiące lata po stracie, ale nie można o tym myśleć cały czas,rozpamiętywać o co się stało, tak miało być, bo to nikomu nie pomoże a może zaszkodzić.
Życzę Wam miłych owocnych dni przesyłam fluidki `````~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~````` bo przyszły rok to będzie babyboom- przyrost niesamowity.
co do testów dużo w swym życiu ich zrobiłam, pamiętam pierwszy i drugi test to była euforia szczęście, trzeci pozytywny to już były obawy, a każdy kolejny pozytywny test to była rozpacz że znów będę to przechodzić oczywiście myślaąłm o stracie maleństwa.Mój 6 test pozytywny przyjęłam z dziwnym spokojem, nawet się nie wzruszyłam, ale jak zobaczyłam moją mamę to się popłakałam a co jak znów będzie źle, ale miałam odrobię nadziei że będzie dobrze - i jest dobrze.
Trzeba żyć nadzieją że się uda,ja tłumaczyłam sobie tak że dopóki umie zachodzić w ciąże będę walczyć utrzymanie jej, problemem by było gdybym nie miała wogóle na zajść w ciąże. Ciężkie są dni i miesiące lata po stracie, ale nie można o tym myśleć cały czas,rozpamiętywać o co się stało, tak miało być, bo to nikomu nie pomoże a może zaszkodzić.
Życzę Wam miłych owocnych dni przesyłam fluidki `````~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~````` bo przyszły rok to będzie babyboom- przyrost niesamowity.
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Witam wszystkie Aniołkowe mamusie i zapalam w ten szczególny dzień jakim jest
Dzień Dziecka Utraconego światełka
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]...
[*]
[*]
[*] dla Waszych Aniołków...
As- gratuluję!!!
Miskam- bardzo mi przykro z powody straty Synka
[*]
Mi tak samo jak i Oli odeszły wody, tyle, że u nas udało się przez 10 tygodni nie dopuścić do porodu...
NIestety, Synuś odszedł przez zaniedbanie lekarza...
Kochana teraz jest czas Twojej żałoby i wypłacz się...
A to forum bardzo pomaga, dziewczyny są po prostu kochane...
więc jeżeli będziesz miała ochotę, to pisz...
Ściskam mocno...
Dzień Dziecka Utraconego światełka
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]...
[*]
[*]
[*] dla Waszych Aniołków...
As- gratuluję!!!
Miskam- bardzo mi przykro z powody straty Synka
[*]
Mi tak samo jak i Oli odeszły wody, tyle, że u nas udało się przez 10 tygodni nie dopuścić do porodu...
NIestety, Synuś odszedł przez zaniedbanie lekarza...
Kochana teraz jest czas Twojej żałoby i wypłacz się...
A to forum bardzo pomaga, dziewczyny są po prostu kochane...
więc jeżeli będziesz miała ochotę, to pisz...
Ściskam mocno...
Ostatnia edycja:
Witam się dziewczynki w piątek.
Dzięki za gratulacje.:-)
Wiecie co? Boję się tej ciąży.
W sumie test zrobiłam tak dla samej siebie ,bo coś było moim zdaniem nie tak jak zwykle.
Kurczę, i ma tak jak z Klaudią.
Żadnych objawów ciąży !!!!! Nic ,zupełnie nic.!!!
Żadnych senności,mdłości czy czegoś takiego.
Żadnego dziwnego samopoczucia.
Do tego te wspomnienia z lipca.... ech....
Dzięki za gratulacje.:-)
Wiecie co? Boję się tej ciąży.
W sumie test zrobiłam tak dla samej siebie ,bo coś było moim zdaniem nie tak jak zwykle.
Kurczę, i ma tak jak z Klaudią.
Żadnych objawów ciąży !!!!! Nic ,zupełnie nic.!!!
Żadnych senności,mdłości czy czegoś takiego.
Żadnego dziwnego samopoczucia.
Do tego te wspomnienia z lipca.... ech....
Ostatnia edycja:
reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
A ja Ci dzisiaj Moje Dziecko
Przyniosę kwiaty najpiękniejsze
A ja Cię dzisiaj Moje Dziecko
utulę w myślach skromnym wierszem.
A ja dziś światło Ci zapalę
I kołysankę cicho zaśpiewam
I chociaż poczta nie dochodzi
Mój śpiew doleci dziś do nieba