reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mam na badaniu przedział prolaktyny 5.18 - 26.53 a ja miałam 24.85 tyle że o ile jestem w ciązy to te badania też nie wiem jak się do tego mają :-( wiecie coś o tym? czy poziom prolaktyny się zmienia?
Daj brak @

reklama
karolciu trzymam kciuki za wizyte...niech wreszcie ktos cos konkretnego Wam powie....niech cos poradzi...oby w provicie znalazl sie lekarz ktory bedzie wiedzial co i jak.....

Kasiu, Aniołki - dziękuje....ja tez mam nadzieje, że w końcu ktoś powie w czym problem....

Kasieńko kochana...nie czekaj na wiadomości....jutro napiszę co po wizycie...bo wrócimy pewnie późno i zmęczeni...
a jak sie u Ciebie sprawy mają?

u mnie na razie sprawa staranek lekko wstrzymana
czekają nas badania genetyczne
no i mieszkaniem też lipa bo niby dostaliśmy te tbsy ale jak się okazuje mieszkanie jakie nam dali nie spelnia norm i nie mogą podpisać z nami umowy bo za mały lokal a lokale przydzielała gmina teraz czekamy bo moze ktoś z większego zrezygnuje
jedna wielka niewiadoma

Cześć dziewczyny, wróciliśmy właśnie ze szpitala.
Miałam krwawienie z brunatnym podłożem.
Na razie wszystko ok, ale oczywiście powód nieznany, oszczędzam się jak mogę naprawdę, psychicznie jestem wyczerpana, mam po prostu już dość tego lęku o dziecko.
Jak doszłam do siebie i zaczął się II trymestr, zobaczyłam naszą kruszynkę 29 września brykającą, gdzie badania i przezierność karkowa wyszła ok, to teraz ten - mam nadzieję - incydent :no:
Dziewczyny nie mam siły...:-(

agniesiar popłakałam się...pamiętam Twoje nieszczęście z 9 czerwca 3mam kciuki.

Nadrobiłam część, przytulam aniołkowe mamusie i gratuluję suwaczkom.

Ja w zawieszeniu, znowu leżę plackiem i czekam na cud.

reklama
Jestem po wizycie, przyjęła mnie moja doktorka i pani dr do konsultacji. Kruszek cały i zdrowy!!!!!!! Mierzy już 0,85cm :-D:-D:-D Serduszko mocno bije!!! Ale żeby pięknie nie było, krwiak nadal jest, baaaaaaaardzo powoli się wchłania, "wychodząc" na zewnątrz, dlatego cały czas leżeć...plamienie, krwawienie w mojej sytuacji jest normalne i dopóki nie ma krwotoku mam się nie martwić. Badania krwi i moczu nie robiła póki co. Za tydzień, tj.18.10., znów wizyta, na 13:30. Mam już wyznaczony termin na badania prenatalne na 17.11.2010r. na godzinę 11 :tak:Zwiększyła dawkę duhastonu z 2tab. na 3tab i dla mojego komfortu Luteinę dopochwowo, zamiast pod język - ufff - bo strasznie mnie mdliło po niej...
To chyba tyle...
A nie...jeszcze nie wszystko...
Jestem mega szczęsliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No teraz już wsio....

KAROLCIA
, trzymam kciuki za wizytę i konkrety!!

Do góry