reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
V Jolka , Ty babolu , nareszcie jesteś ! Cieszę się bardzo , bo juz Cie szukałam na innych wątkach . No staranka u Ciebie tuż , tuż. A u mnie dupa blada :(

Witaj kochana!!!
Mam nadzieję, że tuż tuż, ale wątpię...
D chyba jeszcze nie będzie chciał....

pewnie nikt mnie juz tu nie pamięta.....dzis zajrzałam po kilku miesiącach......gratuluje wam wszystkim dziewczyny i powodzenia...moje dziecko miałoby juz prawie 2 tyg...eh szkoda gadac....strasznie sie czuje........

Widzę, że powrót kolejnej marnotrawnej forumowiczki (czytaj ja też) ;-)
pamiętam....
Moje maleństwo miałby 5 miesięcy...
ale cóż...
mieszka sobie na chmurce i patrzy na mamusię

VJOLKA kochanie sto lat i spełnienia najskrytszych marzeń

KAROLCIA trzymam kciuki za wizyt i spać nie pójdę bez wieści od Ciebie

Dziękuję ci kochana!
30!!!
RANY!!!
ale ja już stara jestem ;-)

Ewelinko to super wiadomosc:)Kruszek silny jest i dacie rade

Karolcia daj jutro znac co ci powiedziieli

a ja czekam na @ mam nadzieje ze niedlugo bedzie bo cche juz dzidziusia pod serduszkiem :)
nie moge sie juz doczekac
i moj synek sie pyta kiedy bede miala jego siostrzyczke w brzyszku

V_jolka WSZYSTKIEGO CO W ŻYCIU NAJPIĘKNIEJSZE!!!

Karolcia &&& za wizytę &&&

Kasiu widzę że dietka rozpoczęta...oj też mnie to niebawem czeka! No i mam nadzieje że uda Wam się z mieszkankiem wszystko pomyślnie załatwić.

reklama
Gratulacje dla przyszłej mamusi weszłam po weekendzie ,a tu takie wieści super!!!!

Kasienkadg- witaj zapalam śiwatełko dla Aniołka (*), ja nie wiem nic na temat zaśniadu , chyba tylko tyle ,że trzeba troszke odczekać ze starankami, ale napewno szybko zleci , trzymam kciuki i pisz od nas kochana.

Karolcia trzymam kciuki za wizyte

Ewelinko - cieszę sie,że wszystko ok odpoczywaj kochana

Ilonko - a wymaz na chlamydie itd robiłaś już ?bo jak dostaniesz leki to z wymazem trzeba poczekać bo zafałszują wynik takie leki na układ moczowy.

Vjolka - sto lat!!!!! cieszę sie,że sie pokazałaś :tak:

Nie nadrobiłam wszystkiego ,ale wszystkie was witam , my z M sprawdzamy czy faktycznie jajko żyje 48 godzin bo jak żyło dłużej to będzie fasola ,ale daliśmy sobie na luz i taką adrenalinke sobie fundujemy a co, a termin staranek oficjalnych bez zmian:tak:jeśli coś sie zdaży wcześniej to też będzie super, dokładnie 16-17 dc były przytulanki spontaniczne.

As - jak tam?

Do góry