reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kobietka to moze faktycznie do rodzinnego. tak to jest z tymi lekarzami,a przeciez przyczyna jakas jest.tez o ciazy pomyslalam,ale nie chcialam pisac:) moz ei ta szczepionka ja niestety nei znam sie na takich rzeczach:)
agas czasu na pewno potrzebujecie i mądrego lekarza,ale na pewno ułoży się !

reklama
Jeśli moge coś jeszcze dodać , to miałam przez moment taki gorzki posmak w ustach ,a teraz to taki kwaśny mam, i niedobrze mi jak jutro nie będzie lepiej to pujde do lekarza.
Narazie głowa ćmi i zarazem głodna jestem jak diabli , już sobie udar i wylew wmawiałam ,ale lekarz oglądał też źrenice kazał patrzeć na palec , i badał szyje chyba węzły czy tarczyce nie wiem , i powiedział ,że nic sie nie dzieje złego , narazie owulki nie czułam mam 12dc dziś , a przytulanki były 8dc jeśli poczuje w terminie owulke tzn ,że to na pewno nie ciąża.

kobietka22 ja tak miałam przy anemii i teraz troszke czasami tak mam to chwilowe i zanika do lekarza i nie daj sie zbyc bez badań
trzymajcie sie DZIEWCZYNY

Mnie jakąś godzine trzymał ten stan ,a potem przeszedł w ból głowy i tak jest do teraz
pujde napewno , może nawet jutro sie wybiorę ,może coś zlecą , krew , itd morfologie.

Witam Was wszystkie, dla nowych aniołów [*]

AGAS32-nie możesz myśleć w ten sposób!!! Jeśli uważasz ze twój mąż miałby łatwiej bez ciebie to jesteś w bardzo dużym błędzie. Dla niego najważniejsza jesteś ty!!! Gdyby mu na Tobie nie zależało to by już dawno od ciebie odszedł. Napewno by się nie męczył.Nie ty pierwsza i nie ostatnia która ma takie myśli. Straciliście obydwoje Wasze dzieci, tak samo cierpicie może on tego aż tak nie okazuje ale na pewno cierpi. Martwiąc się podwójnie bo jeszcze o Ciebie. A jeśli tylko chcesz jeszcze bardziej go pogrążyć i za coś ukarać to odejdź.Ale pamiętaj o tym ze go bardzo skrzywdziłaś i na pewno by miał żal do ciebie!! Jeśli nie umiesz poradzić siebie z tym sama są osoby które się tym zajmują zawodowo idź oni napewno Wam obojgu w tym pomogą. Strata dziecka nie ważne w którym tygodniu ciąży i czy już urodzonego jest bardzo wielką traumą dla kobiety i jej partnera. Trzeba mieć dużo siły żeby to przetrwać. Każda kolejna strata jeszcze bardziej dołuje ale wyzwala chęc walki o maleństwo. Jeśli nie jesteś gotowa na kolejne macierzyństwo to nawet nie staraj się żeby się udało. Znajdź za jakiś czas mądrego lekarza który Was dokładnie przebada i na pewno się uda. Bardzo mi przykro że Cie taka niesprawiedliwość spotkała, że musisz tyle cierpieć.
Odpocznij, wyjedz gdzieś zmień środowisko i spędź dużo czasu z partnerem on Ciebie też potrzebuje. A my jeśęśmy po to żeby pomagać żebyś mogła się wygadać. Nie jesteś sama.

witam wszystkie Aniołkowe mamusie Nikt pewnie mnie nie pamieta ja pojawiłam się tutaj w lutym kiedy to straciliśmy Julcie 24 tc którą cieszyliśmy sie tylko 2 dni. Dziś jestem ponownie tu i znowu złe wieści STRATA DZIDZI w 17 tc . Miałam nadzięję że będzie inaczej udało się mnie zaszyć chociaż pęcherz płodowy był już w pochwie i dwa dni później 40 st gorączka i .............. nie mam siły cierpię dzis podwójnie bo wszystko wróciło no i jeszcze fizycznie jestem wyczerpana. Boże dlaczego?

Strasznie mi przykro!!!!!!Ale twojego Aniołka
[*]

reklama
Agas- przytulam i zapalam (*)(*), kochana dokładnie, gdzieś czeka na swoją kolej Twoje maleństwo i nie może Cie zabraknąć, ponawiam pytanie Oli robiłaś badanka ?chyba wczoraj pisałam ,że lepiej je zrobić dlatego dziewczyny apeluje jeśli macie możliwość zróbcie badania.

Isza- no to już pół sukcesu ,może pomału sobie rób badanka ,a nóż upust dadzą i wyjdzie taniej?;-)Wiesz jak będzie coś do leczenia to niewiadomo ile to potrwa ,a tak będziesz miała część za sobą i polecz ząbki :tak:.

Renia- pytałam już ,ale nie widziałam odpowiedzi może przegapiłam , czy ty sama sie oczyściłaś, czy był konieczny zabieg?Powodzenia na wizycie aby wszystko było ok trzymam kciuki.

Ja dziś jakiegoś nerwa mam nie wiem czemu.

Ja sama się oczyściłam-nie chciałam jechac do szpitala-mój lekarz powiedział ze przy wczesnej ciąży nie trzeba jechac-dziś jhadę na wizyte jestem ciekawa co mi powie-boje sie ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrze!!!!!-sory napewno przegapiłam wczesniej pytanie od Ciebie

Do góry