reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kobietka to moze faktycznie do rodzinnego. tak to jest z tymi lekarzami,a przeciez przyczyna jakas jest.tez o ciazy pomyslalam,ale nie chcialam pisac:) moz ei ta szczepionka ja niestety nei znam sie na takich rzeczach:)
agas czasu na pewno potrzebujecie i mądrego lekarza,ale na pewno ułoży się !

reklama
Jeśli moge coś jeszcze dodać , to miałam przez moment taki gorzki posmak w ustach ,a teraz to taki kwaśny mam, i niedobrze mi jak jutro nie będzie lepiej to pujde do lekarza.
Narazie głowa ćmi i zarazem głodna jestem jak diabli , już sobie udar i wylew wmawiałam ,ale lekarz oglądał też źrenice kazał patrzeć na palec , i badał szyje chyba węzły czy tarczyce nie wiem , i powiedział ,że nic sie nie dzieje złego , narazie owulki nie czułam mam 12dc dziś , a przytulanki były 8dc jeśli poczuje w terminie owulke tzn ,że to na pewno nie ciąża.

kobietka22 ja tak miałam przy anemii i teraz troszke czasami tak mam to chwilowe i zanika do lekarza i nie daj sie zbyc bez badań
trzymajcie sie DZIEWCZYNY

Mnie jakąś godzine trzymał ten stan ,a potem przeszedł w ból głowy i tak jest do teraz
pujde napewno , może nawet jutro sie wybiorę ,może coś zlecą , krew , itd morfologie.

Witam Was wszystkie, dla nowych aniołów [*]

AGAS32-nie możesz myśleć w ten sposób!!! Jeśli uważasz ze twój mąż miałby łatwiej bez ciebie to jesteś w bardzo dużym błędzie. Dla niego najważniejsza jesteś ty!!! Gdyby mu na Tobie nie zależało to by już dawno od ciebie odszedł. Napewno by się nie męczył.Nie ty pierwsza i nie ostatnia która ma takie myśli. Straciliście obydwoje Wasze dzieci, tak samo cierpicie może on tego aż tak nie okazuje ale na pewno cierpi. Martwiąc się podwójnie bo jeszcze o Ciebie. A jeśli tylko chcesz jeszcze bardziej go pogrążyć i za coś ukarać to odejdź.Ale pamiętaj o tym ze go bardzo skrzywdziłaś i na pewno by miał żal do ciebie!! Jeśli nie umiesz poradzić siebie z tym sama są osoby które się tym zajmują zawodowo idź oni napewno Wam obojgu w tym pomogą. Strata dziecka nie ważne w którym tygodniu ciąży i czy już urodzonego jest bardzo wielką traumą dla kobiety i jej partnera. Trzeba mieć dużo siły żeby to przetrwać. Każda kolejna strata jeszcze bardziej dołuje ale wyzwala chęc walki o maleństwo. Jeśli nie jesteś gotowa na kolejne macierzyństwo to nawet nie staraj się żeby się udało. Znajdź za jakiś czas mądrego lekarza który Was dokładnie przebada i na pewno się uda. Bardzo mi przykro że Cie taka niesprawiedliwość spotkała, że musisz tyle cierpieć.
Odpocznij, wyjedz gdzieś zmień środowisko i spędź dużo czasu z partnerem on Ciebie też potrzebuje. A my jeśęśmy po to żeby pomagać żebyś mogła się wygadać. Nie jesteś sama.

witam wszystkie Aniołkowe mamusie Nikt pewnie mnie nie pamieta ja pojawiłam się tutaj w lutym kiedy to straciliśmy Julcie 24 tc którą cieszyliśmy sie tylko 2 dni. Dziś jestem ponownie tu i znowu złe wieści STRATA DZIDZI w 17 tc . Miałam nadzięję że będzie inaczej udało się mnie zaszyć chociaż pęcherz płodowy był już w pochwie i dwa dni później 40 st gorączka i .............. nie mam siły cierpię dzis podwójnie bo wszystko wróciło no i jeszcze fizycznie jestem wyczerpana. Boże dlaczego?

Strasznie mi przykro!!!!!!Ale twojego Aniołka
[*]

reklama
Agas- przytulam i zapalam (*)(*), kochana dokładnie, gdzieś czeka na swoją kolej Twoje maleństwo i nie może Cie zabraknąć, ponawiam pytanie Oli robiłaś badanka ?chyba wczoraj pisałam ,że lepiej je zrobić dlatego dziewczyny apeluje jeśli macie możliwość zróbcie badania.

Isza- no to już pół sukcesu ,może pomału sobie rób badanka ,a nóż upust dadzą i wyjdzie taniej?;-)Wiesz jak będzie coś do leczenia to niewiadomo ile to potrwa ,a tak będziesz miała część za sobą i polecz ząbki :tak:.

Renia- pytałam już ,ale nie widziałam odpowiedzi może przegapiłam , czy ty sama sie oczyściłaś, czy był konieczny zabieg?Powodzenia na wizycie aby wszystko było ok trzymam kciuki.

Ja dziś jakiegoś nerwa mam nie wiem czemu.

Ja sama się oczyściłam-nie chciałam jechac do szpitala-mój lekarz powiedział ze przy wczesnej ciąży nie trzeba jechac-dziś jhadę na wizyte jestem ciekawa co mi powie-boje sie ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrze!!!!!-sory napewno przegapiłam wczesniej pytanie od Ciebie

Do góry