reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzieńdoberek!

Wisienko - możemy sobie rękę podać, bo u mnie też w tym miesiącu ze staranek nici!:no:
Wyjeżdżam i w środku tego wyjazdu akurat wypadają dni płodne! Pech! Wyjazd jest służbowy i niestety 10-o dniowy. Nie mogę nie jechać :-(I też cholera nie młodnieję! Trzeba liczyć na październik. Może wtedy się uda. Miała bym piękny prezent urodzinowy na 16 listopada :tak: No nawet ciut wcześniej.
Pozdrowionka

Karolciu - cieszę się, że u fasolki wszystko ok! Życzę szczęśliwego rozwiązania! I podeślij mi troszkę fluidków ciążowych na sam początek października, please :sorry2:

Pozdrowionka jak zwykle dla wszystkich bez wyjątku

reklama
Witam Was Kochane ,
Lilijanna ty to złotko jesteś o nikim nie zapominasz :)
Podczytywałam cały czas ,
Ewci -gratuluje dzidziolka w brzuszku !
Karolci - pikającego serduszka !
Asi She - wreszcie Emi zawitała , długo kazała na siebie czekać . Już to widzę co się teraz dzieje ! Tata , dziadkowie stoją i się napatrzec nie mogą . I mamunia uśmiechnieta :)

U mnie taki haos że nie mogę spokojnie usiąść na klopie. Po urlopie wspomnienie , jak dziewczyny wyjechały to wyskoczyliśmy sami na kilka dni nad morze , naprawde odpoczęłam, pogoda akutat bez upałów . Niestety w tak uroczym klimacie nie padło z jego strony ani słówko o staraniach - już nie mam złudzeń....
U moich rodziców zaczął się remont , zostały gołe ściany , koszmar - ja tego bajzlu doglądam , gdyż to mieszkanie będzie moje za jakiś czas . Chcą mi je zostawić wyremontowane. Kto remontował to wie , jaka użerka z fachowcami , wrrrr
Dostałam propozycję pracy ........ i wzięłam bez wahania , a teraz nie wiem czy podołam . Starej mi trochę szkoda , tzn ludzi z którymi pracowałam , ale ogólnie cos niedobrego zaczynało się dziać i chyba nowa praca spadła mi w najlepszym momencie. Kurcze , znowu trzeba troche popracować i zapomnieć o marzeniu....
Córki wróciły całe i zdrowe , i wciąż słyszę : a tata to .... a tata tamto , jezu zgłupieje z nimi . Czekam cierpliwie aż im minie.
Do tego wszystkiego auto które kupiliśmy na wiosne cos zaczyna szwankować - T ma nerwa , a ja mam nerwa że T ma nerwa!!!!!
Jeszcze z tydzień i moze moje życie wskoczy na normalne tory , wtedy będę codziennnie z Wami , pozdrawiam wszystkie Panie

Hej Czarna, duża buźka!

Dobrze, że się odezwałaś. Co do staranek, to przykro mi :-(Może jeszcze Twój T zmieni zdanie? Może za jakiś czas. Ja wiem, że nadzieja matką głupich, ale ... Może jakaś nieplanowana :)-p) wpadka? Mam nadzieję, że niedługo odsapniesz sobie. Mnie odsapka szykuje się od 18 września. Już nie mogę się doczekać! Po drodze było malowanie mieszkania i malowanie obrazków na ścianach, jako dodatkowe zajęcie i jestem fizycznie ściorana i wykończona, ale daję radę.
Pozdrowionka

Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa
....moje kochane malutkie serduszko.....prawie całą noc nie spałam tylko gadałam do fasolki.....

I przesyłam ciążowe fluidki.....*****************************

Karolcia- normalnie nagadam! Jakie nie spałam? Słucham ja Cię? Masz spać, masz się dobrze odżywiać i masz gadać do fasolki w czasie wolnym, jasne? Wiem - nakręciłaś się... W porywach do euforii, co? No i słusznie, bo masz mały cud w sobie, ale spróbuj się wyciszyć. Napisała ta co sama dostała bzika na widok dwóch kresek.

Wisieńka, zjola - nie marudzić! Wychodzi na to że jest nas 3 bo ja też ten cykl jeszcze mam z głowy. Pocieszę Was że w kompletnym celibacie. Zaczęłam się pakować - pogoda wyklucza Kraków więc wykorzystuję czas na pakowanie graciarni - i to daje jakiegoś kopa bo fizycznie zbliża do wyjazdu, do bycia razem, do... No, tak - również do starań.

Witam się z Wami
dziewczyny dziś mija miesiąc ,a ja nadal nie mam @ od poronienia.:no::szok::szok:
Jedynie jakieś plamienia miałam w czasie kiedy normalnie powinna być @:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy:
Zaczyna mnie to wkurzać na dobre.:angry::angry:

As - chyba jeszcze masz czas. Mnie się @ wykluła dokładnie po miesiącu od zabiegu, dziewczyny pisały o 6 tygodniach. Owszem, też sie wq... czekając aż się pojawi bo zawsze to jakaś oznaka powrotu do normy, ale... O ile wiem jak sie do 6 tygodni nie wykluje to należy do gina iść.

As ja dostałam @ pięć tygodni po zabiegu i nie była to normalna @ tylko poprzedzona plamieniami z przerwami, potem jakieś dwa dni przypominające normalną @ i znowu nic. Dopiero druga była normalna. Tak jak Kłaczek mówi poczekaj do 6-o tygodnia i jak by co, to idź do gina.

Kłaczek - jak tu nie marudzić jak te cholerne bociany nie chcą latać !
No dobrze, dobrze już będę grzeczna, obiecuję :tak:

Isza - gratulacje! Tylko suwaczek zmień, bo jeszcze powtórnie wyjdziesz za mąż i to już za 11 miesięcy i cztery tygodnie! :-D

reklama
Zjola - mnie też się chce bociana. I co? I ! Z braku okazji jajka mi się marnują! Mogę sobie pomarudzić, ale co to da? "A kobietom wiernie czekać..."
Isza - gratulacje! Co masz mieć lepiej niż my? A z odchudzaniem to się zastanów - albo sie odchudzasz, albo kombinujesz fasolkę. Wszytko na raz się nie da. Właśnie zaczęłam dietkę wykorzystując przymusowy celibacik i póki co mam 1,2kg mniej. MAAAAŁOOOO!

Do góry