Kochana ja nigdy nic nie czuję jak mam dni płodne.;-):-):-)Wrociłam z pracy. Niby mam płodne ale ich nie widać. Nic nie czuję.
Kłaczek ja tez bym nie mogła chyba tak na całe życie, chyba jak będe babcią to chcę patrzeć z okna na góry stołowe
As piekna córka
Takich kierowców to ja bym na ronmdach wieszała tak dla pokazu ogólnego...jak ja ich kocham...ech...Hej dziewczynki ,ale dziś rano lało, spóźniłam sie do pracy bo jakiś idiota mi droge na skrzyżowaniu zastawił stając w poprzek bo chciał zmienić nagle pas i nie miał jak sie wcisnąć ,a mówią ,że baba za kółkiem to głópia jest , mój M tak mawia ,a kiedy na niego zerkam złowrogo to mówi "ale to nie ciebie miałem na myśli", bo wie ,że już by nie popił nigdzie jak by o mnie tak powiedział bo już bym mu dupki nie woziła o nie nie
Anka" nie mam pojęcia czy można czy nie, co do terminu @ to po poronieniu wszystko jest pokręcone, więc przesunęła ci sie ,a to znaczy ,że dni płodne będą szybciej niż myśłałaś.
As- jaką masz piękną córe , jak wyrosła jaka laska .
No to ja po cichu trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Znalazłam na naszym forum wątek o ciąży przy endometriozie podaje link :
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/czy-mozna-zajsc-w-ciaze-majac-endometrioze-30671/
Gdzie byłaś jak Cię nie było? ;-):-):-):-)hej kobietki!
Dawno mnie nie było...
Można prosić jakieś streszczenie????
Ja wiem,bo widzę codziennie jak się lenisz przed kompem ,ale ci.....
Ja tego nie powiedziałam ;-):-):-)
Dziękuję za wychwalenie młodej.
Chodzi dumna i blada jak jej pokazałam co napisałyście.
Ona twierdzi,że jest niefotogeniczna i przestępstwem jest pokazywanie jej zdjęć publicznie.
Dziewczyny wróciłam z młodym z kina i ze Smyka.
Byłam małemu plecak zakupić.
Znalazłam oczywiście taki jaki chciałam ,oj jak mi się podobał.
Mały też zachwycona na maxa ,bo nie dość ,że jest śliczny to jeszcze ma pozytywną opinię IMD.
Przeszłam szok jak zobaczyłam cenę ....,ale po przemyśleniu i tak go kupiliśmy.
Plecak kosztował 399 zł ,a mówią ,że szkoła jest za darmo,a dziecko prawie nie kosztuje
A @ miałam 1 dzień i teraz cisza...
Test wyszedł negatywny ,więc czekam.
Pytanie tylko na co?"
Bo sama nie wiem...
Ostatnia edycja: