reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki chwalę się.
Już wiem,że jestem w ciąży.Test jeszcze nic nie wykazuje,ale to nic.
Są inne pewne objawy.:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
W przyszłym tygodniu pójdę do lekarza na potwierdzenie.
:-D:-D:-D:-D:-D
Trzymajcie kciuki oby wszystko było dobrze tym razem.
pozdrawiam.

3 mam kciuki :)

a ja mam dola.. robilam dzis test i to dwa testy i oba wyszly negatywne.. nie wiem co mam myslec o tym pecherzyku ktory widziala pani doktor.. mowila ze to zadne torbiele wiec nie wiem.. w przyszlym tygodniu we wtorek ide do innego lekarza to mi powie co mi jest

reklama
Wtajcie laseczki obiecałam sobie was nadrobić ,ale stale mi sie coś zawiesza doczytałam o
Oleńce zapalam światełko dla Twojego Aniołka i trzymam za Ciebie kciuki kochana z całych sił (*).

Co do testów to faktycznie różne są opinje no i wtedy siłą żeczy jest to robienie dziecka ,a najlepiej robi sie dzieci spontanicznie choć w naszym przypadku to raczej trudne , jak ma być fasolina to będzie i testami na owu i bez :tak:

Karolcia - ja też podbierałam do tej pory teściowej przetwory ,a teraz postanowiłam sama coś zrobić narwałam ogórasów u teściów nazbierałam przepisów i mam już kiszone, zwykłą sałatkę z marchewką i cebulką, mam ogórki w chili i w carry, jeszcze tylko pikle i koniec ,ale teraz mam przerwe bo @ na dniach.

Pati- Twój suwaczek mknie zawrotnie.
As76- moje gratulacje!!!

Moja babcia wylądowała w szpitalu miała gorączki ni z gruszki ni z pietruszki jak ja przed poronieniem i co sie okazało zakażenie pęcherza to samo co u mnie było powodem straty, czułam przez skóre ,ale myślałam też np o powikłaniach po operacji na żylaki, pewnie z tydzień poleży ,każdą wolną chwile zaglądam do niej po pracy i nie mam czasu być z wami na bierząco , dziś wyjątkowo jestem w domku bo koleżanka przyjechała zabrać troche słoików na przetwory bo ja już nakładłam ,a mam nadmiar, ale zaraz jade mame zawieść do gina i zajrzeć do babci, a ja wykupiłam te szczepionkę narazie jedno opakowanie za 80zł:szok: mam nadzieję ,że warto narazie z pęcherzem sie wszystko uspokoiło odpukać.

Witam wszystkie mamy i pozdrawiam.

kasienka862 testy nie zawsze są niezawodne... czasem trzeba duuużo czasu, żeby coś pokazały. A bete robiłaś może ostatnio??

Anulka no ja też nie jestem zwolenniczką takich tesciorów :/ człowiek tylko się niepotrzebnie nakręca i stresuje.. i zazwyczaj nic z tego nie wychodzi... lepiej odpuścić i na pewno pokaże się fasolinka :D ale skoro już zakup dokonany to próbuj... czekamy na relacje :)

kasiawd a co Ci dokładnie powiedziała?? wierze, że leków dostałaś chyba z tone. Pozdrówka :*

ola** co do ruchów to tak kiepsko na razie... sama juz nie wiem, czasami wydaje mi się, że coś tam czuje, że to "te", a czasami, że to moja wyobraźnia i jelita ;P heh mój domek na razie malutki, mam nadzieję, że się ładnie rozkreci :p na razie tylko 2 kg do przodu. Czekam na fotki Twojego brzucholka :)

Pati.b ja to taka doopa jestem... bo sie boję, że zapesze :/ i coś pójdzie nie tak... ale wiad na priva juz Ci wysyłam :)

Lilijanka też juz się nie mogę doczekać urlopu :)

Olenka zapalam światełko
[*]

A mnie dziś rozłożyło paskudne przeziebienie :( więc leże sobie i ledwo dycham ;/ mam nadziję, że mi szybko przejdzie...

Pozdrówka :*

Zobaczymy jak to bedzie ;) a teraz mykam na grzybki troche deszczu bylo moze cos z mezem znajdziemy :):):) odezwe sie pozniej :):):)

Cześć kobietki. Nie odzywam sie ale codziennie Was czytam. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki oraz cięzaróweczki. Po prostu u mnie nic ciekawego sie nie dzieje no może nie aż tak ciekawego żeby to opisac na forum :-) Codziennie jestem z Wami i każdej kibicuję.

kasienka trzymam bardzo mocno kciuczki za fasolkę ;-)

Własnie przeczytałam dopiero teraz o tym tragicznym wypadku. Po prostu brak słów....

reklama
Do góry