reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edyś za czwartek zaciśnięte mocno już teraz:) będzie dobrze na pewno,a czujesz już trochę malucha? ja tam od początku wiedziałam,że Juluś mój brzuch zamieszkuje:) więc pewnie i Ciebie intuicja nei zawiedzie.
a pracą nie przejmuj się ,bo nie to jest najważniejsze,ja już wyluzowałam i zepchnęłam moją na mojego M:) ale przeżył.
brzuch ja mam wielki:)M był w szoku,nie wierzył,że to dopiero połowa.jutro może wam fotę wkleję :) a z tym moim spaniem to tak różnie ,dziś znowu kiepsko ,ale jak od 6:30 drzewa tną w parku to jak tu spać:(
Lina odpoczniesz ,pozbierasz myśli,a M da sobie rade:)
Katkaa najważneijsze ,że dzidziuś ma się dobrze , a Ty jesteś spokojniejsza choć troszkę.
Jeżynka a co u Ciebie?

reklama
dziewczyny witam i odrazu mówie że lanie zrobie na gołe dupki :-p EdyśG,jeżynka, kaatka, kaira24, As, Qlfon, kasienka862, wiolka1982,julitka80, aniolki, jasminekg, tyle znalazłam ciężarówek i tatusia spodziewającego się bobaska a nikt z was nie dopisał się tutaj https://www.babyboom.pl/forum/poron...ekiwaniu-na-cud-narodzin-po-poronieniu-35350/ a ja czekam i czekam na prywatną wiadomość od każdej z was żebyście wreszcie uwierzyły w swoje skarby i oczekwialy na swoj cud :-) no więc czekam dalej na wiadomość o terminie porodu od was-ZAPEŁNIAJCIE TĄ LISTE, DAJCIE PRZYKŁAD ANIOŁKOWYM MAMOM ŻE KAŻDEJ UDA SIĘ ZOSTAC MAMĄ I TATĄ ;-)

Lilijanna no ja bym chciala miec z glowy juz remonty pare miesiecy temu zrobilam kuchnie i pokoj duzy zostal maly i lazienka do odswierzenia...m malego chce sypialnie zrobic ale niestety nie mam opcji z kolorami ahh wogole nie mam weny inaczej bylo jak robilismy wczesniej duzy mam z fioletem moze zaproponujecie jakies ciekawe kolory ja myslalam o bezu i czekoladzie co o tym myslicie ale mezowi wydaje sie chlodno a chcialabym zeby troche no wiecie pazura bylo opcja tez na zielony ehh sama nie wiem moze cos doradzicie??

co do staranek to jak tu wyluzowac jak sie mysli caly czas tym bardziej ze na tabletkach jestem luka sie itp i nie da sie tak tego zapomniec no jakas rada??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Część dziewczyny!!\
Ja teraz napiszę samolubnie o sobie a wieczorkiem spróbuję poodpisywać. Wczoraj byliśmy na wizycie u nowej lekarki i powiem wam, że warto było jechać ponad 200 km. Wszystko mi wytłumaczyła dokładnie odpowiadała na każde pytania poświęciła mi ponad godzinę mimo iż w poczekalni czekały pacjentki, bardzo się przejęła moim przypadkiem. Przepisała mnóstwo leków i myślę, że znalazła przyczynę moich strat. Od września dostaliśmy zielone światełko. Boję się tego września bo dwie ciąże były z września, ale tym razem będzie wszystko ok. Pozdrawiam

Moje aniołki:
Olek 11.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010
[*]

Anulka ja też przed remontem i też mam dylemat,nie mam pojęcia jakie kolory.z małego pokoju chcemy dzidziusiowy i z tym najprościej będzie bo ja myślę o jakiejś słodziaśnej tapecie po prostu. w dużym który mamy z kuchnią połączony chyba będzie fiolet i kawa z mlekiem(koleżanka projektantka wnętrz tak mi póki co doradziła) do jasno żółtych szafek. a co do reszty totalnie nie wiem:)

KasiaWd dobrze,że lekarka z sensem,bo o to trudno i,że przyczyna znaleziona.a jaka jeśli chcesz powiedzieć

mi sie podobaja poziome pasy na scianie w pastelowych odcieniach-jak tęcza ale nie bede miec dziecinnego pokoju wiec niestety pozostanie na podobaniu mi się... ja remontuje juz ostatni pokój a potem hol i bedziemy miel bezowe sciany w pokoju, w pozostalych mamy takie sloneczne blado zolty i tez fajnie wyglada (zawsze kupujemy biala farbe i barwnik do tego-tapet nie cierpie :-) ) a na podloge dajemy panele z dywyty bo maja fajne - nie kupuje w markecie bo sa krzywe i poobijane i nigdy nie wiadomo czy sie nie trafi na braki w pudelkach.

Ola**
Ja kuchnie mam kawa z mlekiem 3 sciany a jedna co wchodzi do korytarza bordo ze wzorkiem przez moja mame robionym :) taki chropowaty i brokatem posypalysmy efekt super a duzy pokoj mam bialy z jedna sciana fioletowa bardzo ladnie sie jasniutki segment prezentuje...wynalazlam na stronie moze pomysle nad brazem i turkus do sypialni:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pati ja tez nei szykuje sie na dziecinny chociaz teraz byl rozowy jak mala meza byla ale jak sie rozeszli wiec tak stal malo uzytkowalismy go... teraz chce zrobic bo kto wie moze sie uda:)ale pod nas jak malenstwo bylo by wieksze pomyslimy o zmianach :):):)

reklama
ja mam teraz jasny żółty w dużym pokoju i pzredpokoju i chcę coś zmienić.
Anulka mam turkus w sypialni mi pasuję,ale słyszałam oipinię ,że to zimny kolor i w sypialni nie bardzo.
Pati a mi się dziecinne tapety podobają,sama miałam z myszką miki i była super!:)

Do góry