reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

as ale bombowa wiadomosc na przebudzenie :-D fantastycznie!!!czekamy na dalsze informacje i foto z usg :tak: kciuki zacisniete....teraz sie uda!!!:-)

reklama
As76 - a jeszcze ostatnio gdybałaś o trzecim dziecku i na razie, że nie :-) To masz, dzidzia upolowała Ciebie sama, :-D:-D:-D a dobrze będzie zobaczysz, jak tak bardzo pchała się do Twojego brzuszka to nie ma opcji by opuściła lokum wcześniej niż będzie na to właściwy czas, super, cieszę się bardzo :-)

As wiedziałam, ze nie pojawiasz się bez przyczyny :) Gratuluję słoneczko i trzymam kciuki za wizytę :)
Kasieńka tobie też gratuluję i kibicuję, co raz więcej zafasolkowanych, bardzo mnie to cieszy i podbudowuje :)

Anulka przykro mi, ze tym razem się nie udało, ale głowa do góry kolejne starania przed wami :)
Agnieszko gratuluję pracy

a u mnie po staremu :)
pozdrawiam was wszystkie

Czesc dziewuszki.
Pogoda do kitu juz kolejny dzien chlodno i pada...
Wrocilam z Jula juz z zakupow.Moje dzieciatko wypilo soczek i grzecznie spi w lozeczku.
Chyba z pol godzinki spedzilysmy na przymiarce czapek i berecikow-hihi.
Mama przymierzal Juleczce a Julia sie smiala-hihi.

A to zdjecie Julencji w nowym bereciku.Mi sie podoba:-)

Ps.As super wiadomosc!!!Gratulacje!!!
Ksienko gratulacje rowniez dla Ciebie!!!!!! SL271469.jpg

Dzięki dziewczynki za gratulacje.:tak::-D:-D
Tym razem musi być dobrze.
Z momentu zapłodnienia wynika ,że powinna być dziewczynka .
Dziewczynki są silniejsze od początku,więc musi być dobrze :tak:;-):-):-)
Przy Klaudii i Kubie od razu wiedziałam co będzie i sprawdziło się:tak::-D:-D:-D.

Agnieszka fotka Julencji cudna.:tak::-):-)

Lilijanna gdybać sobie można.:-D:-D:-D:-D Wyszło jak wyszło.:-D:-D:-D
Stwierdzam z czystym sumieniem,że to dziecko mnie szukało ,a nie ja dziecka:-D:-D i mam nieco inne podejście tym razem.
Nic na siłę i za wszelką cenę.
Musi być dobrze.:tak::-):-)

Aniołki to nie tylko bombowa wiadomość,ale wręcz porażająca :-D:-D:-D
obiecuję przekazywać wiadomości i wkleić fotkę ,ale na to jeszcze czas .
Na razie czekam ,żeby było silne i sobie wygodne lokum znalazło.
Jak będzie serduszko to będę spokojniejsza.:tak:;-):-):-)
Jeszcze raz wszystkim dziękuję.:-):-):-)

No Asiku76 , super wieści , ja też 76 to może i mnie się uda i mój stary zmieni zdanie, a najlepiej żeby Evra zwiodła jak u ciebie tabsy, he,he

Asiu , chyba poszło 2 razy na pw , gapa ze mnie , co napiszę to mnie wulogowuje i kiszka

Ilonka kiedy to te wyniki?

Kobietka , te weki to cie wykończą , zajrzyj do nas trochę

Ostatnia edycja:
As u Ciebie tak jak u mnie-nie chcesz,nie myslisz w tyum momencie to masz :-p mimo ze bardzo pragne dzidzi ta ciaza byla wieeeelkim zaskoczeniem-przeciez sie nie staralismy :szok:;-) seksilismy sie tak normalnie,bez presji-a tu Klusek wpadl :-D i siedzi-bedzie siedzial w brzucholku do lutego!!!juz ja go przypilnuje zeby sie mamy sluchal :-D a co do plci-mi dr powiedziala ze chyba dziewczynka a ja i tak wiem ze synus bedzie tym razem ;-)
agnieszko Julcia wyglada rozkosznie!!!a jaka uhahana :tak: Ty chyba tak uwielbiasz czapeki jak moja mama-mam dziesiatki fot w przeroznynych czapkach,kapeluszach,beretach itd jak bylam malutka :-D
karolcia gdzie jestes :confused2: ????????????????????

Ostatnia edycja:
No Asiku76 , super wieści , ja też 76 to może i mnie się uda i mój stary zmieni zdanie, a najlepiej żeby Evra zwiodła jak u ciebie tabsy, he,he

Asiu , chyba poszło 2 razy na pw , gapa ze mnie , co napiszę to mnie wulogowuje i kiszka

Ilonka kiedy to te wyniki?

Kobietka , te weki to cie wykończą , zajrzyj do nas trochę

nie mam pojęcia, mogą być w każdej chwili, ale z tego co się dowiedziałam to można czekać do 3 miesięcy więc kto wie ile będzie trzeba jeszcze poczekać :/

reklama
Do góry