reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Boszysz, pisałam i pisałam do Was! godzine mi się zeszło, a tu nagle grzmotnęło, walnęło i z internetu nici, wszystko wykasowane co naskrobałam!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::crazy::crazy::crazy::no::no:

Zaraz od nowa zacznę, tylko piwko małe otworzę, bo się zirytowałam!!!!!

Ostatnia edycja:
Zatem witam po kilku dniach nieobecności :tak:

Ilonka, Lilijanko, &Ewciu, dziękuje za wsparcie. Rzeczywiście, nie było tak źle. Pani terapeutka jest bardzo sympatyczna. Co prawda popłakałam się nie raz, ale pani kierowała rozmową i jakoś szło. Z wielu rzeczy nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo sie przeszłość odbiła na moim obecnym życiu... Teraz będę się uczyć jak żyć... I jeszcze jedna wiadomość jest taka, że pani zajmuje się również niepłodnością :tak: W niedzielę wyjeżdżam do Włoch na 9 dni, bez męża i myślę, że to pozwoli mi przemyślec kilka rzeczy i na wiele rzeczy spojrzeć inaczej...

Lilijanko, nie mogę się doczekać kiedy zamieścisz na forum zdjęcie małej Ady... :-D

EwelinaK, gratuluję kupna domu i decyzji o ślubie! Oby Wasze marzenia się spełniły i jak najszybciej w nowym domu słychac było tupot małych nóżek!!!:-)

Kasieńko, życzę Ci, żeby ten malutki pęcherzyk okazał się fasolkowym. Trzymam mocno kciuki!

Aniołki, bardzo sie cieszę z dobrych wieści. Tobie i Kluskowi kibicuję cały czas! A stanom zapalnym mówimy nie!!! Jesteście silni, zwalczycie to!:tak:

Olfon, o tym co się wydarzyło nigdy nie zapomnicie, ale szczęście znów się do Was uśmiechnęło i uda się tym razem, trzeba w to wierzyć!!!:-D

Wisienko i jak Ci minął dzień w pracy? Mam nadzieję, że nie było strasznie i Twoje obawy nie spełniły się:tak:

Anulka, trzymam kciuki za testowanie!;-)

To tak w skrucie, bo się strasznie wkurzyłam na kompa:angry:

Pozdrawiam gorąco!

olu dziekuje za dobre slowa :-) a jak twoje malenstwo? jak sie czujesz?

Dziękuję Kasieńka ja czuję się bardzo dobrze:) mały chyba też bo czasem daje mi znać osobie,zazwyczaj koło 23ciej albo wręcz w nocy o 3ciej:) brzuch rośnie co też uważam za wyznacznik tego,że wszystko ok:)no i psychicznie jakby lepiej ,bo mniej panikuję,a jutro moj M wraca do domku w koncu po trzech tygodniach:)

EwelinkaK taki dworek marzenie,ale ci zazdroszczę!!!!

pozdrawiam was wszystkie cieplutko,jakoś nie mam weny do pisania,podczytuję coprawda,ale jakoś nie wiem co odpisać.kciuki za staraczki i za testowania zaciskam na bieżąco i pamiętam o was!:)nowych aniołkowych mam nie widzę z czego też bardzo się cieszę.niech to juz nikomu się nie przytrafia:(

Oczywiście że się uda!
Ani chwili w to nie wątpię.

A że sram po nogach ze strachu żeby wszystko było dobrze to już inna sprawa ...

My właśnie w centrum czasu staranek, choć nie jestem pewna, co z tą owu w tym miesiącu... :-( ale dowiem się w sobotę na usg :-) i będę miała pewność, czy była czy nie.

Lina82 gratuluję wizyty u terapeuty, myślę, że w na takich zakrętach życiowych może okazać się baaardzo pomocny.

ola** cieszę się, że wszystko przebiega książkowo :-)

Qlfon będzie dobrze :-) najważniejsze, że udało się zajść w ciążę i każdy dzień zbliża Was do porodu :tak:

hejka nici z testowanka @ przyszla!!!:( ale od nowa kuracja :p

Nici z wyjazdu pogoda okropna wiec nie ma co jechac moze blizej weekendu...za to zaczelismy remont sypalni bo co robic moze jak zafasolkuje nastepnym razem bedzie wszystko odswierzone:)(oby) milego dnia zycze;)

Dziewczynki chwalę się.
Już wiem,że jestem w ciąży.Test jeszcze nic nie wykazuje,ale to nic.
Są inne pewne objawy.:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
W przyszłym tygodniu pójdę do lekarza na potwierdzenie.
:-D:-D:-D:-D:-D
Trzymajcie kciuki oby wszystko było dobrze tym razem.
pozdrawiam.

reklama
Do góry