Witam Was Kochane Moje!!!!
Najpierw po dłuższym czasie nieobecności
EWCIA KOCHANA NASZA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ!!!!!!!!!!
Lilianko ojjj już niedługo będziesz ściskać swój maleńki skarb super porodu się nie bój kochana najważniejsze abyś słuchała położnej i pójdzie szybciutko
Kasieńko GRATULUJĘ!!
Ściskam Was kochane każdą z osobna przepraszam że tak wyrywkowo ale teraz mam urwanie d...., kupilismy w końcu dom
jest to poniemiecki dworek 500 metrowy jest śliczny a będzie jeszcze ładniejszy
narazie wzieliśmy się do roboty na dole chcę do Bożego Narodzenia się wyrobić z remontem 150metrów i teraz latam biegam jeżdzę od rana do wieczora i nie mam nawet jak na kompie posiedzieć i was poczytać. Wszystkim Wam Kochane Życzę udanych boboseksów
Ja w końcu "nie myślę" nie liczę kiedy dni płodne wiem tylko że mniej więcej wtedy i wtedy mam dostać @ będzie ok jak nie to super;P Trwało to 7 miesięcy zaczym zaczełam tak myśleć brakuje mi każdego dnia mojego Michałka każdego dni o nim myślę ale bałam się że stanie się to obsesją;/ mam nadzieję że teraz remont zawróci mi w głowie a niespodziewanie Bozia ześle nam szkrabka....
Narazie trwa akcja wyburzanie jest to poprostu szooook ale jak zrobimy to będzie ślicznie nie stać mnie jeszcze aby wyremontować wszystko ale pomalutku..... Aha i tak pocichutku wam powiem że 18 września wychodzę za mąż
Nie wiem kiedy znowu zawitam ale na mailu stram się was podczytywać Buziole Wielkie!!!!!!!!!