reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kasienka pod swoim postem masz do wyboru dodaj do bloga, dzieki, odpowiedz, edytuj cytuj itd wiec tam klikasz na eydtuj i mozesz polaczyc posty pisane jeden pod drugim w jeden post a ten co zostanie pusty usunac tez w edycji-klikasz na edytuj a pod spodem jest kasuj wiadomosc.

i gratuluje bąbelka :-) bo wiedze ze dzidziolek rosnie :-)

reklama
KASIEŃKA jak to co!!!! GRATULUJEMY!!! tak właśnie patrzyłam na tą Twoją bete nie na 0.ale nie znam sie na tym więc nie chciałam podpuszczać!!! wstawiaj suwaczek i ciesz się!!!

ola za dwa dni pojde jeszcze raz zrobic bete, bede spokojniejsza... przy tamtej ciazy co ja stracilam to przez caly czas byl widoczny pusty pecherzyk... mam nadzieje ze tym razem tak nie bedzie..

Kasieńka ja jak teraz byłam na usg (byłam szybko 3tyg to też był pęcherzyk i zarodka nei było widać)a na kolejnym po 2czy 3tyg już był fasolinek, więc wierzę ż e u Ciebie też tak będzie!!!

w poprzendiej ciąży na wizycie i usg byłam w 10tym tyg czy 11tym nawet:)

Kasienka jak nic tylko gratulować i 3mam kciuki, żeby było dobrze. Ja jak byłam w 5-6 tyg na usg to widać był też tylko pęcherzyk wyglądający ledwo na 4 tyg. a potem juz w 8 tyg widać było serduszko.

Kasieńka862 – ja nie krzyczałam, broń bosze, :no: no kochana wstawiaj suwaczek i ciesz się każdym dniem, a badałaś progesteron od razu? Ja w 4tc też byłam i tylko pęcherzyk, badanie progesteronu, wynik wyszedł bardzo niski i zaraz dostałam luteinę dopochwowo i oczekiwanie na serduszko, ach ciężki okres pełen nadziei i wiary i tego paskudnego strachu czającego się w zakamarkach. Będzie wszystko dobrze. Ufaj i wierz w swoje Dziecko, ono czuje.

A ja dziś lecę na KTG.
A co tu ostatnio tak cicho w ogóle, nie rozumiem :sorry2: Coś mnie ominęło czy ot tak po prostu? :dry:

Witam Was Kochane Moje!!!!

Najpierw po dłuższym czasie nieobecności EWCIA KOCHANA NASZA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ!!!!!!!!!!:)
Lilianko ojjj już niedługo będziesz ściskać swój maleńki skarb super porodu się nie bój kochana najważniejsze abyś słuchała położnej i pójdzie szybciutko:)

Kasieńko GRATULUJĘ!!:)

Ściskam Was kochane każdą z osobna przepraszam że tak wyrywkowo ale teraz mam urwanie d...., kupilismy w końcu dom:) jest to poniemiecki dworek 500 metrowy jest śliczny a będzie jeszcze ładniejszy:) narazie wzieliśmy się do roboty na dole chcę do Bożego Narodzenia się wyrobić z remontem 150metrów i teraz latam biegam jeżdzę od rana do wieczora i nie mam nawet jak na kompie posiedzieć i was poczytać. Wszystkim Wam Kochane Życzę udanych boboseksów:):) Ja w końcu "nie myślę" nie liczę kiedy dni płodne wiem tylko że mniej więcej wtedy i wtedy mam dostać @ będzie ok jak nie to super;P Trwało to 7 miesięcy zaczym zaczełam tak myśleć brakuje mi każdego dnia mojego Michałka każdego dni o nim myślę ale bałam się że stanie się to obsesją;/ mam nadzieję że teraz remont zawróci mi w głowie a niespodziewanie Bozia ześle nam szkrabka....:) Narazie trwa akcja wyburzanie jest to poprostu szooook ale jak zrobimy to będzie ślicznie nie stać mnie jeszcze aby wyremontować wszystko ale pomalutku..... Aha i tak pocichutku wam powiem że 18 września wychodzę za mąż:D Nie wiem kiedy znowu zawitam ale na mailu stram się was podczytywać Buziole Wielkie!!!!!!!!!

reklama
ola** dzięki za rady :-) w tym miesiącu jakoś nie czuję działania clo - ani nic mnie nie kłuje, ani śluzu... ale idę na monitoring, więc dowiem się, co i jak :-)
Anulka ciężko doradzać, pewnie i tak ciężko będzie Ci wytrzymać i zrobisz przy pierwszej okazji :rolleyes2:
kasienka862 gratulacje!!!! No wreszcie kolejna fasolka na forum :-) Daj znać, jak tam powtórzona betka :tak:fajowo :-)
EwelinaK26 gratuluję domu, a właściwie dworku!! TO musi być super mieszkać w takim miejscu z historią :-) powodzenia w remoncie :-) no i gratulacje podjęcia decyzji o ślubie!!! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry