reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

karolcia boli mnie tak dziwnie brzuch i az gdzies w krzyzu czyli pewnie @ przylezie... stracilam juz nadzieje i wiem ze to nie fasolka niestety... tylko po co to sie tak ciagnie z ta @ znowu nie pojde do gina bo @ bede mialam szalu dostaje juz od tego wszystkiego... a u ciebie moze jest fasolka jeszcze jest nadzieja....

Dostałam @

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie

a w ktorym jestes tygodniu?

Leci u mnie już 9 tydzień, tak jak na suwaczku :-)

Jankesowa a ile ta @ Ci się spóźnia i czy często Ci się spóźnia? Bo mnie teraz też kuło w krzyżu i brzuch bolała i w zasadzie myślałam, że to @ a to fasolka. Zrób testa jeszcze jednego.

Karolcia trzymam kciuki.

Czesc dziewczynki.
Gosiu mecz byl do kitu...Nie wspomne jak oni grali...Szkoda gadac.
Ja zaraz znikam na zakupy musze sobie kupic cos ciemnego do ubrania bo w malo rzeczy z przed ciazy wchodze przez brzuch ktory mi zostal.

Buziaki

GosiaLew perz regularnych cyklach 28 dniowych spoznila sie 6 dni i dzis przyszla :-:)-:)-( wiec nici.... nigdy sie tak nie spozniala, test juz pokazal kreske ale bezowa 3 dni temu a dzis @....

Mam taki przeszywajacy ból brzucha.... ze jak stoje to az mi nogi sie same gną....mam tylko nadzieje ze @ skonczy sie do 14 i bede mogla isc na wizyte do ginka...

Ostatnia edycja:
Jankesowa - do 14 pewnie już będzie po @ i spokojnie będziesz mogła wybrać się do gin. Rozumiem, ze to jakiś nowy gin?? A do kogo chodzisz i gdzie - w Lesznie, czy w Poznaniu??
Głowa do góry, lato w pełni.......popracujecie w tym cyklu i zapewne już niedługo zobaczysz wyczekiwane 2 krechy!!! Tego Ci życzę!!!:tak:

agamati1 ide do nowego w lesznie... do JĘDRZEJCZAKA a jeśli sie nie spisze to uderzam na Poznań do Pietrygi.... mam nadzieje ze sie skonczy u mnie zawsze sie wlecze 6-7 dni...ahh miałam juz taką nadzieję....

Mnie Pietryga badał, jak trafiłam w kwietniu do szpitala. Sprawiał wrażenie sympatycznego. Ja ostatnio byłam u dr Ratajczaka; zrobił bdb wrażenie, a co najważniejsze ma pomysł, jak poprowadzić moją ewentualną kolejną ciążę.

jankesowa @ powinna się skończyć ja tam mam w maksie 5-cio dniowe. Jak nie teraz to następnym razem będzie fasolka :-) No i współczuje bólu dziś.

agamati1 dr Pietryga prowadzil ciaze mojej siostry... siostra choruje na cukrzyce od 8 roku zycia.... swietnie sie nią zajał... nawet kasy za wizyty nie chcial bo mowil ze na chorych ludziach sie nie dorabia... zobaczymy jak spisze sie ten dr Jedrzejczak...
GosiaLew u mnie @ zawsze byly tak 4 dniowe ale potem jeszcze z 3 dni brudzenia takiego no ale zobaczymy ... dosc mocno sie rozkrecila... ehhh... tak bardzo chcialam na rocznice slubu prezencik dla meza.... i chyba sie nie wyrobimy... :baffled::no:

Wydaje mi sie ze to byla ciaza biochemiczna.... jakos nie chcialam tej mysli do siebie dopuscic ale tak bylo test pokazal kreske wyrazna tyle ze nie rozowa...

reklama
Witam:-)
Jankesowa, moja 2@ po poronieniu spóźniła mi się ponad tydzień. Myślałam, że to fasolka, a niestety prawdopodobnie był to niski poziom hormonów w organizmie co uniemożliwiało poczęcie. Ale już po 3@ się udało, czego i tobie życzę;-) Czasem organizm musi się zregenerować po poronieniu, u jednych trwa to dłużej u innych krócej, nie bez powodu lekarze każą odczekać 3 miesiące.
Gosiaczek, piosenka cudowna, podniosła mnie na duchu, dzięki:-)
Dziewczynki trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę.

Do góry