Mysza84
Fanka BB :)
Agnieszko Julcia jest urocza...jejku jakie ma cudne oczka :-)
Ja poroniłam w 12tc...miałam zabieg wyłyżeczkowania. W kolejną ciążę zaszłam od razu nie doczekawszy nawet pierwszej @.
Mi w szpitalu powiedzieli że mam czekać 6 miesięcy, ale nie wyjaśnili dlaczego.
Po 10dniach od zabiegu byłam na kontroli u lekarza i powiedział że wszystko ok, ale również zalecił czekanie do 3 @. Dodał po cichu że z medycznego punktu nie ma przeciwskazań.
Tak więc po okromnym bólu i smutku szybko nastąpiła wielka radość.
Ja byłam wczoraj na wizycie. Szymon pięknie rośnie. Miałam robione połówkowe i wszystkie parametry w normie :-) jestem bardzo z tego powodu szczęśliwa.
Oto Szymon moje cudo:
1) piękna zgrabna nóżka, zresztą przyzwoite to moje dziecko bardzo
2) łapeczka
3) rączka...tak dziwnie tego jednego paluszka wysunął
4) akcja serduszka
5) buźka i rączka
Drugie - to do tych którym już sie udało po..., powiedzcie zwłaszcza te które były łyżeczkowane, po jakim czasie wam sie udało - szukam nadziei, ze kiedyś znów sie uda, bo na razie nie chce mi sie wierzyć, nie umiem znaleść w sobie nadziei.
Ja poroniłam w 12tc...miałam zabieg wyłyżeczkowania. W kolejną ciążę zaszłam od razu nie doczekawszy nawet pierwszej @.
Mi w szpitalu powiedzieli że mam czekać 6 miesięcy, ale nie wyjaśnili dlaczego.
Po 10dniach od zabiegu byłam na kontroli u lekarza i powiedział że wszystko ok, ale również zalecił czekanie do 3 @. Dodał po cichu że z medycznego punktu nie ma przeciwskazań.
Tak więc po okromnym bólu i smutku szybko nastąpiła wielka radość.
Ja byłam wczoraj na wizycie. Szymon pięknie rośnie. Miałam robione połówkowe i wszystkie parametry w normie :-) jestem bardzo z tego powodu szczęśliwa.
Oto Szymon moje cudo:
1) piękna zgrabna nóżka, zresztą przyzwoite to moje dziecko bardzo
2) łapeczka
3) rączka...tak dziwnie tego jednego paluszka wysunął
4) akcja serduszka
5) buźka i rączka