no to teraz spróbuje Wam poodpisywać
Zjola bedzie ok, na pewno komplet witaminek poprawi zołnierzyki i szybciutko bedą już 2 kreseczki, tego Ci życze z całego serducha. Kiedy macie wizyte u lekarza??
Wiolka_1982 kiedy na usg się wybiersz?? oby lekarstwa pomogły... dobrze, że w szybko zareagowałaś i zrobiłaś badanka
Just gratuluje synka!!!
kobietka22 co do krwiaków, to w zasadzie nie wiadomo z czego się biora... lekarze mówią, że nie wiedza. No i nie ma reguły czy jest to ciąża po poronieniu czy nie, no i czasami niestety pekają jak u mnie, a czasami same się wchłaniają... tez mnie to wkurza, że nic na ten temat nie wiadomo, żadnych konkretów nie ma... pozdrówka :*
Niucha super, że wszystko ok
Lina ciesze się, że z przyjaciólką wszystko ok i że mogłyscie sobie wszystko wyjaśnić... nie ma jak dobra kumpela
zanim się obejrzysz sama bedziesz nosić bejbika pod serduchem
na każdą z nas przyjdzie ten czas...
Lilijanna juz tuż tuż
juz się nie mogę doczekać fotki maleństwa. Dziekuje Ci, że zawsze pamietasz :*
GosiaLew duuużo leniuszkowania Ci zycze
odpoczywaj jak najwięcej!
ewelina28 trzymam kciuki! bedzie ok... i jak to się mówi: strach nie taki straszny jak go malują, przytulasek..
kasikz też już tuż tuż... czekamy...
niematotamto witam Kochana, zapalam swiatełko dla Aniołka... trzymaj się cieplutko... my wszystkie naprawdę Cie rozumiemy..
As gratuluje sredniej!!! no no... to koniecznie musisz oblać!!! a co kończyłaś??
onaxxx, v_jolka80, ewcia3004, Ilonka26, Kasiuleczka, jezynka, Jankesowa, kaska, Kasiawd i wszystkie które pominęłam seeeerrrdeeecznie pozdrawiam
trzymajcie się Dziewuszki :*:*:* wszystkim oczywiście kibicuję!!!