reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

agniesiar....to okrutne....nie tak mialo sie to skonczyc...bardzo mi przykro...
[*]
muisz zyc-tak jak napisalas-przeciez masz Julcie...pozbieraj sie dla niej...nie na sile...daj sobie czas na placz,zal i bol ale nie rozpaczaj za dlugo...bo stracisz cenny czas ktory mozesz poswiecic swojemu dziecku ktore jest z Toba na ziemii....ona potrzebuje twojej milosci i opieki tak jak aniolki w niebie naszej pamieci o nich...kochana pamietaj nie pograzaj sie w rozpaczy na dlugo....masz coreczke nie mozesz tego "przeoczyc"....
v_jolka slonce jestes juz...choc tyle dobrego dzisiaj.......jak sie czujesz?
gosiaLew gratuluje!!!!!!!!!!!!!!! alez sie ciesze niesamowite!!!tyle czekania i wreszcie sie doczekalas!!!sciskam cie mocno w tej mega dobrej nowinie :tak:
no i oczywiscie sto lat....
i spelnienia drugiej czesci marzenia(pierwsza jest-fasolka):
ZEBY DZIDZIA PRZYSZLA ZDROWIUTKA W TERMINIE :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
GosiaLew!!! nawet nie wiesz jak mi się gęba szczerzy do monitora :-) jak bardzo się ciesze :-) spokoju i nudy, aż do szczęśliwego rozwiązania!!!

Viola, dobrze, że już wróciłaś, a problemy mam nadzieję, że szybko dadzą się rozwiązać! zdrówka!

Agniesiar, bardzo mi przykro (*) jak będziesz miała tylko ochotę to zaglądaj tu do nas, dziewczyny są naprawdę super, takie i do tańca i do różańca, i wszystkie wiedzą co czujesz

Witajcie
A więc tak.... Testa miałam zrobić jutro, ale stwierdziłam, że kupię dziś i zrobię sobie z okazji urodzin taki prezencik. I mimo, że jestem po nocy w pracy to przyszłam do domu nasiusiałam i pojawiły się DWIE KRECHY!!!! Po 7 miesiącach starań udało się. Z tego szczęścia to odechciało mi się spać, ale zaraz chyba będę musiała się i tak położyć, bo nie wytrzymam do wieczora.

Hej,
najlepszego z okazji urodzinek i gratulacje!! Najlepszy prezent, jaki można sobie wymarzyć :-)

GosiaLew moje gratulacje!!! Zapraszamy na wątek wieści od ciężarówek :-)

No i jak tu nie wierzyć w to, że wiosna to czas miłości? ;-)

Agniesiar... tak strasznie mi przykro.... przytula i zapalam dla Aniołka
[*]

Aniołki, Just.... dzięki kochane... kołopoty mam nadzieję, że się rozwiążą, choć już wiem, że to nie będzie proste i odbije się echem na całej mojej rodzinie.. ale nic to... człowiek wszystko przetrzyma....

GosiuLew... strasznie się cieszę, gratuluję II kresek i maleństwa pod serduszkiem

Ostatnia edycja:
agniesiar - przytulam.:sad: Trzymaj się kochana. Brak słów.

GosiaLew - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek i tego najlepszego, największego, wyczekanego prezentu, po udanej ciąży

Jankesowa a to mogłam Cię zarazić przez internet?

V_jolka - wracaj kochana do zdrowia prędziutko :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki!

aniołki - ja też mocno trzymam kciuki!

kasiawd - każda z nas się doczeka!I masz rację wiara czyni cuda..i ja też teraz żyję wiarąi nadzieją..Szok po prostu,że ludzie nawet w takim miejscu się zachować nie potrafią.

agu_ska - ale Tobie też już nie wiele do końca zostało!

kaska - to mam nadzieję, że kicia się już pięknie nauczyła siusiać gdzie trzeba:)

Aneczkab23
- odpoczywam:)

ewelina28 - wzajemnie i Tobie też miłego dnia:)

kobietka
- mam nadzieję że i mam i babcia niebawem wrócą do domu.

Lilijanna - no upał niemiłosierny, ale i tak wolę to niż deszcz. Najlepiej posiedzieć sobie w domku:)

agniesiar - nawet nie wiesz jak mi przykro:(Przytulam mocno!I światełko (*)

vjolka - dobrze, że już w domu. mam nadzieję, że dobrze się czujesz!

GosiaLew - wspaniała wiadomość:):):) Gratuluję!!!!Piękny prezent:)Wymarzony i wyczekany:)I sto lat życzę!

Miłego dzionka Kochane!

GosiaLew gratuluje!!!! życzę nudnych 9 miesięcy i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
V_Jolka dobrze że jesteś już w domu teraz odpowczywaj i dużo zdrówka Ci życzę!!!
Agniesiar dla Twojego Aniołka
[*] Przytulam...

A u mnie upał ponad 30 st jest mi cały czas słabo i nie dobrze... ale dam radę żeby tylko wszystko się dobrze skończyło ....
Pozdrawiam!!!!

reklama
witam Was Kochane!!
Agniesiar, mocno Cię przytulam-przykro mi, że jednak tak to się skończyło:(światełko dla Twojej Kruszynki(*)
Aniołki, GosiaLew tak Wam moooocno gratuluję!!cieszę się ogromnie i będę ściskać kciuki!!!!!
pozostałe Mamuśki noszące pod sercem swoje szczęścia gorąco pozdrawiam i całuję w brzuchole, a te oczekujące i zniecierpliwione niech się nie stresują, bo statystyki pokazują, że coraz więcej nas z tego wątku się udało:)

ale u nas skwar-na termometrze 36 w cieniu!!!ja dziś mam wolne od pracy dlatego zaglądam.przyznam się szczerze, że tak na tygodniu, to jak wracam po robocie, to padam na twarz i już mi sie do kompa nie chce-ba-brak mi sił.
Męża mi po tygodniu ze szpitala wypisali, no ale niestety już kuracja farmakologiczna do końca życia/i mam nadzieję, że na tabletkach sie skończy, bo choróbsko nieciekawe/.no a ja zapalenie krtani chyba mam.nie wiem, nie poszłam do lekarza, ale głos wczoraj straciłam.dziś już lepiej, ale bałam się żeby jakaś angina się nie przypałętała, bo ja to w lecie lubiłam na nią chorować.a kuracją jest woda z miodem i landrynki owocowe;)
buziam wszystkie i do zobaczenia!!!

Do góry