reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

chucky - umówiłam się na 30.06 do dr Ratajczaka, tak więc po wizycie zdam Tobie relację. Widzę, że jesteśmy prawie sąsiadkami:-) Ja mieszkam w Kobylnicy. U nas burza była ok.4 rano i około 19.00. grzmiało nieziemsko, a lało jak z cebra.
Kasiuleczka - obyś miała rację:tak:
Wracam do wyrka - trzeba się kurować. Rano czułam się lepiej, a teraz mam znowu 38 temp.
aniołki - trzymam kciuki za jutrzejszą betę i oczywiście za Twoją Fasolinkę, aby dobrze zadomowiła się w brzuszku!!!

reklama
Cześć dziewczyny!!!
Ale dużo napisałyście, a te emotikonki są super popłakałam się ze śmiechu.
Lilianna niestety na wyniki trochę ppoczekamy bo częśc była wysyłana do Warszawy, dziś odebrałam przeciwciała tarczycy ?TG i TPO oba są dobre i wyniki hormonów też wszystko jest ok czekam na resztę. Wiara czyni cuda i ja w to gorąco wierzę i doczekam się mojej kruszynki.
martusionek doskonale Cię rozumiem my naszej córci nic nie mówilismy o rodzeństwie, a ona ciągle sie dopytuje zauważa nawet rodziny z dziećmi starszymi i dziećmi we wózkach i pyta dlaczego ona nie może też tak mieć.
A ja dzisiaj wkurzyłam sie mocno poszłam na cmentarz do naszej kruszynki, a tam kwiaty z wazonu wywalone wazonu brak ktoś go ukradł i jeszcze ukradł ktoś małego aniołka który leżał na grobie. Dla mnie szok ludzie serca nie mają. W piątek idziemy zamówić pomniczek i mam nadzieję, że uda nam się umieścić wszystkie nasze aniłoki na tabliczce, Pozdrawiam

Moje aniołki:
Olek 11.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010
[*]

https://www.babyboom.pl/forum/profile.php?do=addlist&userlist=buddy&u=53399

agu_ska no nareszcie jestes :-) gdzie bylas jak cie nie bylo?hmmm.... jak sie czujesz?
oj dziewczyny zaszalalyscie z tymi emotikonkami wariatki ;-)
a ja jutro na bete...trzymajcie kciuki...bo sie stykam...dzis jak bylam siusiu to na papierze bylo cos w rodzaju lekko brudnego sluzu...mam nadzieje ze to nic powaznego....

Bardzo się cieszę z dobrych wieści - szczególnie u Ciebie - trzymam kciuki za bete i jak wejde następnym razem to chcę widzieć same dobre wieści. U mnie wszytsko w porządku wielka jestem jak słoń a z mojej hani zrobił się chłopczyk więc się ptrzestawiam z różu na niebieski :) Jestem bo ciekawiło mnie co u was słuchać i cieszę się że weszłam bo tu same dobre wieści.
Widziałam też że Kasi się nie udało - tak strasznie było mi przykro tym bardziej że byłyśmy podobnie w ciąży, poryczałam się jak niewiem.
Trzymaj się kochana i pogłaszcz brzuszek ode mnie :)

hej laski
widzę że moja kicia za chwilę stanie się pretekstem do jakiejś scyscji
więc już wyjaśniam :
u nas problemem nie było niekorzystanie z kuwety tylko sikanie do łóżka raz dziennie poczytałam różne kocie fora i zakupiłam specjalny płyn który nie tylko neutralizuje zapach ale także odstrasza i podobno kicie nie sikają w miejsca gdzie się tym psiknie
wieć wczoraj spsikałam łóżko i pościel i dziś rano byłą miła niespodzianka to znaczy nie było plamy a Vikusia akurat w kuwetce siedziała
ale dzięki Pati za radę
także to tyle na temat kota

VJOLKA wracaj do zdrówka i do nas

ciężarówki moje kochane trzymam za Was kciuki
za staraczki również oby te bociany na te żaby się skusiły
mamuśki wytrwalości cierpliwości
wszystkim po kolei mnóstwo radości i samych pięknych chwil

ściskam Was moje kochane

Hej Dziewczyny!!!!!!

Lilijanno nam gin powiedział że my staranka możemy zacząć od września ale zastanawiam się czy nie zacząć w sierpniu ponieważ staraliśmy się ostatnio 5 miesięcy i boję się że teraz też tak może być.

V_jola - wracaj do zdrowia!

Karolcia miłego i udanego wypoczynku, aby pogoda dopisała.

Agamati głowa do góry twój M na pewno jeszcze zmieni zdanie, może potrzebuje trochę czasu. Teraz to jest jeszcze wszystko świeże i ciężko mu, a na pewno się bardzo boi. Daj mu i sobie czas wiem że to się łatwo mówi ale wierzę w Was i że wszystko się ułoży.

zjola szybkiego powrotu do zdrówka i aby wszystko było ok.

Jankesowa łap te żaby i bociany bo i ja zacznę, no i cieszę się że twój humorek się poprawił. A te emotikonki są super.

Ewelinka głowa do góry a wszystko się ułoży zobaczysz. Ja też mam akurat @@ i też się modlę żeby sobie poszła.

Mysza tylko nie umieraj bo nam się tu dzisiaj śmiesznie porobiło dzięki dziewczynom.

Lina gratulacje że wczorajsze tiru-riru było super a co do przyjaciółki to ona nie ma prawa się na ciebie obrażać, tylko powinna Cie wesprzeć w tych trudnych chwilach i nie obwiniaj się o te imieniny bo jesteś usprawiedliwiona.

wiolka_1982 dużo odpoczywaj .

martusionek dzieci potrafią nas zaskakiwać i to bardzo pozytywnie.

GosiaLew - żeby wstrętna @ nie przyszła trzymam kciuki.

Lila001 przytulam i zapalam (*) dla twojego Aniołka.

chucky przytulam i zapalam (*) dla twojego Aniołka.

Aniołki trzymam kciuki za Fasolinkę aby rosła zdrowo.

Kasiu pozdrowienia dla Werci i kotka.

Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam a jeśli tak to baaaardzo przepraszam. ślę całusy i pozdrowienia w ten ciepły wieczór

Dzień Dobry...
Życzę miłego dnia...

Wiolka_1982, Aniolki, gratuluję...spokojnych miesięcy...pozdrawiam...

Karolcia, "stosunkowo" udanego wypoczynku... :***

Kaska, She, Just, Karola, Agata, Lilijanna, As, Pati, Kobietka, Ola81 oraz pozostałe dziewczynki bardzo serdecznie pozdrawiam...

Witajcie mam znowu mało czasu bo zaraz do pracy gnam

dziękuję za kciuki za moją mame, dostała zastrzyk w kręgosłup i musiała leżeć do dziś rana plackiem i sie wkurzała na to ,ale ogólnie humor miała dobry i jedynie na ból w krzyżu sie skarżyła, a moja babcia też miała operacje drugiej nogi na żylaki i też dobrze zniosła , obie są w szpitalach różnych ,a ja chce sie rozerwać:-) dlatego nie bardzo mam czas.

Aguśka - to już 34 tydzień oj kochana mkniesz do przodu, zaglądaj do nas częsciej.
Aniołki - nic sie nie bój, jeśli nie ma żywej krwi to nie ma powodów do paniki:tak:.
Vjola- wracaj szybko do nas do zdrówka
Jankesowa - i co brak majtałasów zadziałał???
Zjola- witaj:-)
EwelinkoK - nic sie nie mart kolejny cykl boboseksów jak by to nasza Pati napisała, nie martw sie , uda sie tylko potrzeba cierpliwości.

wczoraj moja siostra miała wizytę ma ogólnie co miesiąc i okazało sie ,że wg usg zamiast 22 tygodnia ma 26 i ,że tym razem również może wcześniej urodzić wobec tego ,że prawdopodobnie znowu (po raz trzeci) miała jedną @ w ciąży i stąd tak wczesne porody czyli może być tak ,że wszystko idzie w terminie tylko ,że liczone na podstawie @ fałszuje cały termin coś takiego ja tam sie nie znam.dobra uciekam.

Przytulam Was wszystkie trzymam kciuki za badanka, staranka, fasolki.

reklama
Do góry