reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A mnie dzisiaj stać tylko na dzień dobry. Jak nie kupię dziś czegoś lekkiego na dupę to się ugotuję :no:

Naddie - hehe czyli gdzieś to jednak prawda jest, że te dwa znaki się przyciągają.
Chucky - oczywiście, że wiem gdzie jest osiedle rogaczy :-) No można powiedzieć, że ja drugi koniec Poznania + 40 km :-D
Aniołki - trzymam kciuki za betkę.
Kobietka22 - i za Mamę i za Babcię i za siostrę. I nie strasz, że ciążą siostry starsza i może urodzić wcześniej, bo mi gin tez powiedział, że ciąża starsza o 2tc i mam się nastawiać, że już 20 lipca mogę wylądować w szpitalu, a ja się tego 5.08 tak kurczowo trzymam, bo się boję :szok:
Lila001 - jak się udała kolacja?

Ech troszkę musiałam odpisać. Nie byłabym sobą :-p

reklama
Ja tez sie tylko przywitam udało się jankesowa

to dla Ciebie i biegne do kosmetyczki. Troche relaksu po ciężkim nocnym dyzurze, czy ludzie nie przestaną chorować

Witajcie !!!!!!!!!!
Jaki skwar mamy dzisiaj

niestety zaraziłam się od Was a niech będzie wesoło

Pozdrowienia dla wszystkich i miłego choć upalnego dnia życzę

oooo widze ze dziewczyny się pozarażały...
onaxx nie ma za co kobieto

Ale sie rozpisalyscie a ja poszlam na targ i chyba się stopiłam po drodze do tego wczoraj łeb mi od klimy przewiało rano głowa mnie bolała a teraz mam katar (latem katar ) ja to mam pecha... teraz już siedze i się nie ruszam... a sterta prasowania mnie czeka Dziewczyny mykam i zajrzę potem

AGNIESIAR tak mi przykro :( dla Twojego aniołeczka
[*]

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!!!
Ja właśnie wróciłam do domku...
Ale to wcale nie oznacza braku kłopotów...
Ale to nie ważne....
lecę teraz poczytać, co pisałyście...

Witajcie
A więc tak.... Testa miałam zrobić jutro, ale stwierdziłam, że kupię dziś i zrobię sobie z okazji urodzin taki prezencik. I mimo, że jestem po nocy w pracy to przyszłam do domu nasiusiałam i pojawiły się DWIE KRECHY!!!! Po 7 miesiącach starań udało się. Z tego szczęścia to odechciało mi się spać, ale zaraz chyba będę musiała się i tak położyć, bo nie wytrzymam do wieczora.

reklama
Czesc dziewczynki.
Ja niedawno wrocilam od dentysty.Ide sprzatac bo w domu mam jeden wielki balagan.
Agniesiar bardzo mi przykro:-(caly czas trzymalam za Ciebie kciuki...
Gosiu super wiadomosc!!!!!!!bardzo sie ciesze!!!!Od razu mi sie humor polepszyl.zycze Ci spokojej ciazy.

Buziaki kochane i milego dnia

Do góry