reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A mnie dzisiaj stać tylko na dzień dobry. Jak nie kupię dziś czegoś lekkiego na dupę to się ugotuję :no:

Naddie - hehe czyli gdzieś to jednak prawda jest, że te dwa znaki się przyciągają.
Chucky - oczywiście, że wiem gdzie jest osiedle rogaczy :-) No można powiedzieć, że ja drugi koniec Poznania + 40 km :-D
Aniołki - trzymam kciuki za betkę.
Kobietka22 - i za Mamę i za Babcię i za siostrę. I nie strasz, że ciążą siostry starsza i może urodzić wcześniej, bo mi gin tez powiedział, że ciąża starsza o 2tc i mam się nastawiać, że już 20 lipca mogę wylądować w szpitalu, a ja się tego 5.08 tak kurczowo trzymam, bo się boję :szok:
Lila001 - jak się udała kolacja?

Ech troszkę musiałam odpisać. Nie byłabym sobą :-p

reklama
Ja tez sie tylko przywitam udało się jankesowa

to dla Ciebie i biegne do kosmetyczki. Troche relaksu po ciężkim nocnym dyzurze, czy ludzie nie przestaną chorować

Witajcie !!!!!!!!!!
Jaki skwar mamy dzisiaj

niestety zaraziłam się od Was a niech będzie wesoło

Pozdrowienia dla wszystkich i miłego choć upalnego dnia życzę

oooo widze ze dziewczyny się pozarażały...
onaxx nie ma za co kobieto

Ale sie rozpisalyscie a ja poszlam na targ i chyba się stopiłam po drodze do tego wczoraj łeb mi od klimy przewiało rano głowa mnie bolała a teraz mam katar (latem katar ) ja to mam pecha... teraz już siedze i się nie ruszam... a sterta prasowania mnie czeka Dziewczyny mykam i zajrzę potem

AGNIESIAR tak mi przykro :( dla Twojego aniołeczka
[*]

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!!!
Ja właśnie wróciłam do domku...
Ale to wcale nie oznacza braku kłopotów...
Ale to nie ważne....
lecę teraz poczytać, co pisałyście...

Witajcie
A więc tak.... Testa miałam zrobić jutro, ale stwierdziłam, że kupię dziś i zrobię sobie z okazji urodzin taki prezencik. I mimo, że jestem po nocy w pracy to przyszłam do domu nasiusiałam i pojawiły się DWIE KRECHY!!!! Po 7 miesiącach starań udało się. Z tego szczęścia to odechciało mi się spać, ale zaraz chyba będę musiała się i tak położyć, bo nie wytrzymam do wieczora.

reklama
Czesc dziewczynki.
Ja niedawno wrocilam od dentysty.Ide sprzatac bo w domu mam jeden wielki balagan.
Agniesiar bardzo mi przykro:-(caly czas trzymalam za Ciebie kciuki...
Gosiu super wiadomosc!!!!!!!bardzo sie ciesze!!!!Od razu mi sie humor polepszyl.zycze Ci spokojej ciazy.

Buziaki kochane i milego dnia

Do góry