reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Naddie - jak byczek to ty uparciuch jesteś? Przynajmniej te, które ja znam to są :-)
:-D:-D:-D:-D to już wiesz dlaczego jestem jaka jestem :-D:-D:-D:-D A wagą jest mój A. i te dwa znaki pasują do siebie jak nic. Hehe nie ma reguły nie?

Mysza84 - Karolcia poleciała na Korf.
Chucky - u mnie burza była o 2 w nocy, widocznie potem poszło na Poznań, o 4 smacznie już spałam, czyli można powiedzieć, że czuwałyśmy na zmianę ;-) A gdzie Ty mieszkasz w Poznaniu?

reklama
Witam was dziewzyny wieczornie i mocno przytulam kazda z osobna:-)
Lilijanna mowisz ze ze wszystkim sobie poradzimy heheh wiem ze tak bedzie dzieki kazdej z was:tak:
A u mnie humorek troszke lepiej moj skarbek zabiera mnie dzis na kolacje tak na poprawienei nastraju a wiec zmykam bo juz pozno milego wieczorku wam zycze!!!

Lilijanna - tak dokładnie to mieszkam w Koziegłowach, zaraz pod Poznaniem - ale to pewnie wiesz mniej więcej gdzie to jest. :-) A nawiązują do Twojej rozmowy z Naddie o znakach zodiaku, to mój M i ja jesteśmy zodiakalnymi baranami... no i dwie baranie głowy wylądowały w końcu w Koziegłowach :-D

A ja myślałam, że Opalenica to jakoś bliżej mnie ;-) ale wybacz, chyba z geografią trochę u mnie na bakier :-D, zresztą pochodzę z Bydgoszczy, więc póki co w Wielkopolsce dopiero się zadomawiam :-)
Ale zaraz sobie spojrzę na mapę, hihi

Ostatnia edycja:
Witam,
Strasznie dawno mnie tu nie było - czasem was podczytuje i cieszę się z nowych fasolinek - gratulacje dla pati i oczywiście dla aniołki dla wszystkich dziewczyn o których nie doczytałam a oczekują bobaska. Just widze że ty już na ostatnich nogach chodzisz - powodzonka na porodówce i szczęśliwego rozwiązania.

Buziaki dla wszytskich papa

mmmm ale dużo napisałyście... a ja żab nałapałam a po bocianie śladu wykiwał mnie cwaniak jeden...
ale to nic dorwie go jeszcze zaraz mykam się wykąpać...
coby mnie mąż zechciał i wskakuję do wyrka bez za radą pewnej koleżanki

a wam moje drogie życzę upojnych i owocnych nocy

agu_ska no nareszcie jestes :-) gdzie bylas jak cie nie bylo?hmmm.... jak sie czujesz?
oj dziewczyny zaszalalyscie z tymi emotikonkami wariatki ;-)
a ja jutro na bete...trzymajcie kciuki...bo sie stykam...dzis jak bylam siusiu to na papierze bylo cos w rodzaju lekko brudnego sluzu...mam nadzieje ze to nic powaznego....

Kurcze nie chciałam abyś się zdenerwował - chciałam doradzić. Jeśli Cię to jednak uraziło to przepraszam.
A w jakim wieku jest kicia?

reklama
Agamati mój ślubny po pierwszym poronieniu też nie chciał słyszeć o kolejnej próbie, stwierdził że skoro się nie udało to tak ma być i kropka 2+1 i koniec. Dopiero po 3 miesiącach mu przeszło....kobiety już tak mają ze potrafią przekonać tą słaba pleć do wielu decyzji. Nie łam się, tylko daj mu troszkę czasu a będzie dobrze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry