Niucha79 – na wizycie kochana usłyszysz same dobre wieści nie inaczej
Agamati1 – wierzę, że taka sytuacja potrafi doprowadzić do łez, wcale Ci się nie dziwię :-(
Agnieszka – rozumiem, z pobytu w Polsce jesteś zadowolona, zdjęcia super
EwelinaK26 – jestem, jestem. Skarbie trzymam kciuki by wszystko było po Twojej myśli. Zrób może test za kilka dni ponownie, trzymam kciuki by @ nie przylazła. Jak wizyta? A co do spraw majątkowych, ech nic mi nie mów, ja czekam kiedy A. ruszy ten temat ze swoją siostrą, bo póki co ona mieszka u siebie, a my w domu po teściach i sprawa nie jest uregulowana
Aneczkab23 – Twój kochany stara się jak może, daj mu szansę, chcę Cię wyrwać z tęsknoty, nie rozumie, że czasem wolisz posiedzieć w domu i po prostu pobyć. A tęsknota nigdy nie minie, u mnie trwa cały czas i pytanie dlaczego też się pojawia, choć staram się uwierzyć, że tak miało być :-(
Karolcia81 – trzymam mocno kciuki za Was :-) Seksownych wakacji
V_jolka – jak tam choróbsko? Minęło? Trzymaj się kochana :-(
Kaska – dziewczyny super, harce w łóżku :-)
Aniołki – nie wiem co napisać, jestem tak mega szczęśliwa, że hooooo hoooooooo
Co do zdjęcia rentgenowskiego ja miałam robione po wypadku samochodowym, co prawda sprawdzali mi głowę, ale naświetlenie poszło na całe ciało, czułam, że jestem w ciąży, ale bałam się powiedzieć, bo bałam się, że wypadek powtórzy sytuację sprzed roku. Trzymam kciuki za Was oj bardzo mocno. :-)
Słodziutka – odpoczywaj ile się da, a to dziadostwo na pewno się wchłonie ;-)
Lila001 – no już za chwilkę za momencik, ale póki co jeszcze całe dwa miesiące i jejciu niech one za szybko nie miną, bo ja się strasznie boję.
Fajnie, że grill się udał, do 6 rano – wow.
GosiaLew – trzymam kciuki, by sen się spełnił ;-)
Wiolka_1982 – no jak mądra ta Twoja pani doktor, tylko jeszcze jej słuchaj i sobie odpoczywaj, a zobaczysz czas na odpoczynku też szybciutko leci
Jankesowa – do końca wakacji wszystkie chcące zafasolkować – zafasolkują – zobaczysz ;-)
Zjola – bzdury gadasz z tymi znakami zodiaku, ja zawsze mówiłam do A., że nie chcę bliźniaków i nie chcę lwa. Też nie mam nic do tych ludzi, ale po prostu są dwa ludzie na tym świecie spod tych znaków, że po prostu wrrrr.
I co? I Ada będzie
lwem
Lina82 – a wiesz ile razy ja już byłam gotowa, a za chwilę nie? Setki, tysiące, miliony, zmiana decyzji następowała minuta po minucie, e czasem nawet to sekundy były, więc głowa do góry, nie jesteś z tym sama
Madzikd – witaj, super, że dzidzia pod serduchem ;-)
Kaira24 – ja nawet nie śmiałam Cię wywoływać, by nie przeszkadzać Ci w odpoczynku. ;-)Tak kochana cuda się zdarzają – wierzmy w to całymi sobą. Ja tam wierzę w każdą z nas z osobna. Z badaniami nie pomogę.
Czarna76 – to Ty młoda dupa jesteś, a mówiłaś coś, że czas Ci ucieka czy jakoś tak :-)
KwiatMagnolii – witaj wśród nas, odczekaj jeszcze parę dni i zrób test ponownie, ale może warto zacząć łykać luteinę?
Naddie – czasem po poronieniu zdarza się, że @ są łagodniejsze albo i odwrotnie, to normalne
MamaAmelusi – i suwaczek jest, super, odpoczynku, braku nerwów i spokojnych 8 miesięcy jeszcze ;-)
Chucky – my tu sobie nawzajem dajemy siłę, nikt nie jest wstanie Aniołkowych Mam pokonać ;-)
As76 – dzięki za wieści :-(
Martusionek – super fotki :-)
Kobietka22 – pewnie, że się cieszę, ale miej litość, trzeba Ją jakoś przepchać
EdyśG – umawiasz się powoli na prenatalne?
Nie mam siły napisać o sobie ani słowa już tyle tu naskrobałyście. U mnie ok. :-)