reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

c.d.

MamaAmelusi... GRATULUJĘ fasolki w brzuszku....

Just... podoba mi się ta twoja reprymenda :-D

Lina82
[*] dla Aniołka...

Czarna... dawno cie nie było... a co do rozmów... u mnie też ich nie ma.... a jak wczoraj powiedziałam, że chce mieć dzidziusia to usłyszałam odpowiedź "SAMA SE ZRÓB!!!":eek:

Ikka
[*] dla Aniołka... zaglądaj do nas częściej....

Asiulu.... no właśnie sama nie wiem, jak ja mam wyzdrowieć :-D:-D Dam rade... już niedługo wolny czwartek, to sobie poleżę...

reklama
Cześć...

Vjolka- -Ty mykaj do łóżeczka....się wygrzewać....

Słodziutka - trzymam mocno za Was kciuki i kibicuje z całych sił...zreszta Ty wiesz!

Kaśka - dobrze, że do nas wróciłaś.....i, że zdecydowaliście sie walczyć....

Resztę ściskam cieplutko w ten cholerny, zimny, czerwcowy dzień...ta pogoda to jakis koszmar...nawet na przytulanki człowiek nie ma ochoty

A ja dziś w nocy miałam romans z kibelkiem...ale to chyba od tego, że się gołąbków najadłam jak świnia....no bo tydzień od seksiku...e tam,,,,niemożliwe!!!
No i miałam straszny sen...że obudziłam się w kałuży krwi...leciało ze mnie jak z kranu...i wiedziałam, że to już koniec....znowu!
ble...koszmarny...ale na szczęście tylko sen!

Buziaki...

Hej dziewczyny...10go czerwca jade do lublina do kliniki gin, ale nie wiem jakie badania konkretnie mam zrobic dzis bylam zrobilam tsh i jakies o podobnej nazwie na hormon tarczycy co moge jeszcze zrobic zeby lekarzowi sie przydalo?? pomozcie mam tylko tydzien do skompletowania dokumentow...

cześć laseczki
ja tylko na chwilkę żebyście nie zapomniały o mnie
u nas jakoś leci tzn. @ powoli odchodzi ale dwa dni miałam niezłego stracha bo myslałam że mam jakiś krwotok ale już od wczorajszego wieczora jest normalnie najwazniejsze że bez najmniejszego bólu
wczoraj był dzień dziecka a ja nie dałam rady nawet pójść na cmentarz chociaż moze gdyby byl bliżej to by mi się udało ale niestety to prawie 5km a na nogach w mojej sytuacji to troszkę się bałam
Wercia czeka na dniodzieckowy prezent a ja razem z nią bo dostanie kotka no i szaleństwo na maksa
na razie zmykam postaram się wieczorkiem zasiaść i napisać do każdej z Was
buziaczki i milutkiego dzionka życzę

Karolcia ponoć sny sprawdzają się na odwrót :-)

Kasiu żywego małego kotka? Kiedy? A dostaniemy jakieś zdjęcia? Och, ale fajnie... Mogę sobie wyobrazić jaka Wercia jest szczęśliwa!

edys ja na ostatniej wizycie do gabinetu wchodziłam prawie płaczac.... a na usg o dziwo juz przez brzuch to nie widzialam serduszka i z łzami w oczach pytam "bije" no i mi póścil lekarz na głos to serducho i wkółko powtarzał "wszystko w porządku" dopiero po tym jego powtarzaniu mi przeszło ulga niesamowita... za tydzien mam usg ciekawe czy znowu bede tak zalana łzami...

zioja wcinaj sobie czosnek co dwa dni i cebulke na kazda kanapke a zobaczysz ze nic już nie złapiesz

kaska super mały kotek :-) miałam mase kotków wiec jakby co to sluże radą na tyle ile bede umiec ;-) i prosze o zdjecia malucha (mam nadzieje ze nie za szybko od mamusi jest zabrany bo czesto ludzie zbyt szybko rozdzielaja zwierzaczki-powinien miec okolo 3 miesiace bo inaczej bedzie problem z karmieniem-może jeszcze sam nie potrafic jesc no i sam wielu rzeczy sie nie nauczy a wiadomo mamusia umi nauczyc najlepiej :-))

miłego dnia ja zmykam do nauki wrrr... nie wiem po co mi jest nauka np definicji ryzyka, ubezpieczenia, niepewnosci, pewnosci... to przeciez takie bezsensu bo kazdy wie co to jest.....

wiolka kochana moja 100 lat w szczęściu i zdrowiu
spelnienia marzeń tych najskrytszych
pociechy ze swoich chłopaków
powodzenia w interesach
i wszystkiego o czym tylko śnisz

Ostatnia edycja:
Zjola – Twoje niedoczekanie :-p:-D
Lina82 – posmaruj siniaka arniką, zejdzie szybciutko, a tak na przyszłość warto to mieć w domu i smarować zaraz po uderzeniu, siniak nie wyjdzie ;-)
EdyśG – 15 czerwca to Ty będziesz w 13tc i Dzidzia urośnie i serduszko dalej będzie bić i Mamusia będzie płakać ze szczęścia :tak:

V_jolka – pojęcie o leasingach to mam, ale zależy co potrzebujesz :dry:

Karolcia81 – złe sny tłumaczy się odwrotnie i tyle w temacie ;-)

Kasiu – kotka? A jakiego? A Karolek wie, że o Nim myślałaś i na pewno się cieszył, liczy się pamięć :tak:

reklama
kochane kotek a właściwie kotka to marmurkowa szylkretka
zdjęcia na pewno wam wrzuce na razie czekam aby opiekunka tej kici się odezwała
mogłaby jeszcze dziś chyba ja bardziej czekam na tego kociaka niż Wercia

Do góry