reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kaska zebys nie byla zaskoczona tak jak ja, moja kotka urodzila pierwsze mlode jak miala 9miesiecy wiec jak nie planujsze rozrodu to wysterylizujcie ja zanim skonczy 7miesiecy (niby mowia ze po 7miesiacu starczy ale ja bym drugi raz nie chciala byc zaskoczona 5tka maluchów) :-) ja juz tez nie umie doczekac sie fotek zwierzaczka-uwielbiam kotki

reklama
czesc kochane! U mnie tez deszcz ze oknem ale humorek dopisuje:-)
Kasia to czekamy na zdjeca koteczka ja po stracie z moim M postanowilismy kupicpieska i jestesmy juz od 1,5 miesiac wlasciecielemai malego haskiego tzn suczki:-)

Witam wszystkich cieplutko mimo szarej i deszczowej pogody za oknem

Najpierw poodpisuje a potem napisze co u mnie...

Słodziutka, kochana.... ile ty sił musisz miec w sobie!!!
Ehhh tak bardzo chciałabym aby juz reszte ciazy mineło Ci beztresowe,
ale wiem ze czasem to nie mozliwe. Jednak mimo wszystko trzymam za
Ciebie i za Twoje malenstwo kciuki...Bo tobie sie to nalezy jak i
kazdej z Nas. Trzymaj sie cieplutko, odpoczywaj i ciesz sie tym co
masz.Mam nadzieje ze truskawi smakowaly...Sama mam na nie ochote
ale u nas nie ma gdzie jeszcze kupic:sorry2:

Kasiawd zapalam dla wszystkich Twoich Aniołków (*)(*)(*)(*):-(
Mam nadzieje ze trzymasz sie jakos, trzymam kciuki by badanka poszły
Ci bardzo szybko.

Lina82 przytulam i zapalam Dla Twojego Aniołka (*) Ojej dobrze ze tylko sinka sobie nabiłas.:cool2:

Lena83 witaj i jednoczsnie równiez przytulam i Aniołkom Twoim zaplam (*)(*).Mam nadzieje ze zaczniesz czesciej do Nas pisac... Co do Twoich badan nie jestem znawca, wiec udzielac sie nie bede.
Na koniec dodam ze mam nadzieje ze w koncu Wam sie uda, jednak starch zawsze bedzie obecny W NASZYM życiu. Ale zbiegiem czasu kazdy bedzie coraz mniej zwracał na to uwage gdyz zacznie dazyc do upragnionego celu czyli dzidzusia i stawi czola wszelkim przeciwnoscia.

Agamati ciesze sie ze badnia wyszło znakomicie !!!:tak:

Kaira24 miło czytac ze jakos sobie dajesz rade. Cale szczescie krwiaczek zmalal... Co do oszczedzania to mam nadzieje ze tak robisz!!!
I nic wiecej nie dodam jak tylko to ze Twoje słowa, to swiete słowa
Najwazniejsze to fakt by sie nie poddac :-)

Trzymam kciuki zebys spokojnie przeczekała te 33 tygodnie :-):-):-)

Gosialew NO PROSZE imprezek sie zachcialo :-)

Daaa ty juz na połmetku prawie ...gratuluje :-)

Jankesowa ale pesymizm ..... moze bedzie czekac Cie niespodzianka i
szybciutko Ci sie uda Troszke wiary!!!

MamaAmelusi ehhh ja tez wczoraj dzionek zniosłam Ciezko, moze przez to ze ta pogada taka szara za oknem ..... Mam jej dosyc!!!

Chucky dobrze ze masz zajecie, ze cos sie u Ciebie i obok dzieje.
Przynajmniej masz mysli czym inne zaprzatniete... Co do pracy i
klientów to wspóczuje Ci ale zobaczysz ze sobie jakos z tym poradzisz
choc nie raz Ci sie łezka w oku zakreci - bo to nie uniknione
Wiem ze mialam dosyc jak wyszłam ze szpitala a sie kazdy mnie pytał
jak tam dzidzia itd....Dlatego zycze Ci duzo sil.

Liljanna mimo wszystko zgłosiłabym sie na Twoim miejscu do lekarza
z głowa... Bo te zacmienia to napewno nie spowodu pogody...Mimo
wszystko uwazaj na siebie. No prosze dzis pełna humoru oby tak dalej :-):-)

Kasiuleczka nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, mysle ze tylko
lekarz bedzie mógl na nie odpwiedz

Ilonka26 słyszałam i dobre opinie ma http://ginekolog.med.pl/
Opinie mozesz sobie poczytac
http://www.znanylekarz.pl/ranking-lekarzy/slaskie/ginekolog/cholewa

Zjola ale dzis pesymizm i zapewne to wynik pogody

EdysG nie mozna z góry zakladac ze cos moze sie zlego stac, fakt
do 15 czerwca jeszcze daleko ale troszke optymizmu nikomu nie
zaszkodziło;-)

V_jolka80 zdrówka zycze :tak:

Karola81 no prosze mimo ze haftowałas po gołabkach ,to narobiłas mi smaku na nie:cool2:

Patib co do kotków to najwazniejsze by kociatko nie było od matki
odciagniete do pierwszego miesiaca zycia. I co najwazniejsze Pati jak
kota trzyma w domu to o kociatka nie ma sie co martwic ja to bym sie
bardziej martwiła o ruje.

Kaska0201 no to czekam na fotke kociaka i mam nadzieje ze mimo
wszystko udasz sie z nim do weterynarza :)

No to chyba wszysto..... Teraz co u mnie

Dzis byłam na badaniach moczu , krwi, poziomu glukozy.Wyniki bede miała
w piatek, takze popoludniu moze zawitam z nimi do lekarza...Ja tak bardzo bym chciala juz wszystkim powiedziec o ciazy ale jakos chcialabym poczekac do nastepnego usg... Wczoraj to lezałam prawie caly dzien w łózku tak zle sie
czulam,nawet wczoraj wymiotowałam beee, poza tym mecza mmnie mdłosci.
Brzuszek o dziwo zaczyna byc widoczny, a i czasem zdaza sie ze siusiam jak
straz pozarna ... To chyba tyle

Mmm ale naskrobałyście hihi :tak: a więc ja całą noc nie spałam tak bolała mnie głowa myślałam że oszaleje zasnęłam o 4 nad ranem... to mąż jeszcze zębami zgrzytał przez sen co mu szturchańca dałam że ma przestać to za chwilę znowu jechał grrr a wstać musiałam o 6 żeby wyszykować moje starsze dziecko do pracy :-D ale poszłam dalej spać i jeszcze trochę usnęłam i głowa już dobrze.... mam zero oznak na @ ogólnie to czuje się normalnie a przecież ona już za dwa dni....:eek::eek: dziwne to wszystko...

slodziutka_e a ja coś czuję że mnie chyba nawiedzi taki dziwne przeczucie mam... Fajnie że u Was wszystko dobrze suwaczek śmiga jak szalony byle do przodu :tak:
Lilijanna łłooo to mąż sobie nieźle postanowił... u Ciebie tez suwaczek mknie super :-)
zjola prawda taka że życie dąży do jednego do śmierci... i nic nie zmienimy w tym :dry:u nas pada, leje, krop, grzmi i tak w kółko tragedia... humor do bani... a w dodatku na piątek ciotka się szykuje to dopiero ja będę piorunami rzucać....
lina82 ujjj musiało boleć... ja ostatnio ja małym paluszkiem od nogi zahaczyłam o krzesło to myślałam że padnę i juz nie wstanę...
EdyśG szykuj mi ino dupę ale już , jak cię zaraz przez kolano przełożę... niu niu z takimi myślami , wszystko jest i będzie dobrze trzymam kciukasy w końcu....
V-jolka80 to wyrka a nie w sklepie siedzieć jak raz nie od chorujesz to wiecznie będzie wracało
karolcia trzymam kciuki również za Ciebie :tak:
kaska0201 wow świetny prezent, córcia się pewnie doczekać nie może Tobie się też nie dziwie.. mnie tez by szczęście roznosiło :-) hihih ja mam dwa psiorki więc mi starczą :happy2: a no i zdjęcia kotka obowiązkowo muszą być :tak:
Pati.b wyobrażam sobie co przechodziłaś... ja też mam uraz więc nie wyobrażam sobie jak to kiedyś będzie pewnie bardzo ciężko....
Carri to dobrze że u Ciebie dobrze hihi również wierzę i trzymam kciukasy... :-) w razie pożaru to wiem gdzie pisać hihi:tak: łłeee myśli to mam różne ale ja raczej nic w życiu na tacy nie mam podane a jak już coś jest to zawsze jest coś małym druczkiem niestety....
V_jola Wszystkiego co najlepsze Ci życzę!!!

V -jolka - kuruj się i wszystkiego najlepszego!

Lilijanko - kamień z serca :-);-)

Kasiu - pozdrowionka, jesteś zuch kobitka!:tak:

Carri - trzymam kciuki za fasoleczkę. Czas na rozgadanie wszystkim o ciąży jeszcze przyjdzie. Ja też, jeżeli jeszcze zajdę w ciążę, nie zamierzam teraz za szybko tego ogłaszać, żeby nie zapeszać! A deprecha, to chyba przejdzie :sorry:

Jankesowa - trzymam kciuki za Twój piątek, bo ja już nie chcę żadnych piorunów :no: tylko słoneczko!

Pozdrowionka dla wszystkich niewymienionych ;-)

Witajcie Kobietki!

Karolcia dokładnie tak jak dziewczyny piszą śni się na odwrót. Ja się o tym ostatnio przekonałam, bo dzień przed wizytą śniło mi się że ginek powiedział że córka...a tu proszę -> będzie Szymonek :-) więc u Ciebie to zapowiedź że wszystko będzie dobrze!

vjolka wszystkiego najpiękniejszego!!! I cudownego bobaska!

Kaśka świetnie że zdecydowaliście się na kotka :-) ja też jestem kociara. Czekam na fotki!

zjola Twój suwaczek przeuwa się w trybie ekspresowym...szok!

Pozdrawiam Was wszystkie!!!

Vjolka - kochana, życze Ci spełnienia choć jednego marzenia....ale tego najważniejszego, upragnionego, wyczekanego....z całego serduszka tego Ci życzę....no i miłości, seksu, miłości, seksu...bo bez tego to marzenie się nie spełni :-)

Mysza - dzieki...do tej pory sniły mi się piekne zdrowe ciaze...a teraz pierwszy raz coś takiego...może to dobry znak....

Ostatnia edycja:
reklama
Szymonek oczywiście! Ale ze mnie gapa!

A ja ostatni cykl z tabsami. Kończę brać 20 czerwca i do dzieła. Jeszcze tylko mój M w środę leci zbadać żołnierzyki :-D
Ja wizytę mam 18 czerwca. Podczas tej wizyty jeszcze będę robić test Urogin, żeby zobaczyć, czy nie ma żadnych bakcyli :oo:
Mam jednak nadzieję, że nie będzie żadnych niespodzianek :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry