reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No to super :-) jejku jak to zleciało... trzymam w takim razie mocno kciukasy żeby w lipcu test pokazał II grubaśne krechy &&&

reklama
zjola oby oby ja też życzę ci żeby się pojawiły w lipcu :-)
Mysza już kiedyś pisałam że byłyśmy chyba razem na listopadówkach ?? a Szymonek śliczny :tak:

a ja od rana zasuwam z mopem, odkurzaczem i ścierą.. i coś mi kiepsko idzie to sprzątanie ... ogólnie zła jestem bo mój organizm nie wysyła mi żadnych sygnałów zero normalnie zero....

Już zaczęłam ale nic na siłę ;)

No to super :-) więc liczę że u Ciebie też niedługo grubaśne krechy się pojawią ! trzymam kciukasy &&&
Ja po poronieniu od razu zaszłam w ciążę nie doczekawszy pierwszej @, kiedyś słyszałam że człowiek bardziej pylny, bo wszystko przygotowane na nowo.

reklama
Do góry