reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiuleczko - tak mi przykro. Mam nadzieję, że nie będzie zaśniadu. Ja też miałam takie podejrzenie ale skończyło się na strachu.
Pewnych rzeczy niestety nie da się przyspieszyć i rzeczywiście staranka musicie odłożyć, ale mam nadzieję, że w przyszłości wszystko się uda i jeszcze będziesz miała maluszka przy sobie! Tego Ci z całego serca życzę.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was Kochane :* właśnie wróciłam od lekarza, dostałam skierowanie do szpitala na usg na jutro na godz. 11. Trzymajcie kciuki... Plamienia tak jakby ustają, ale zobaczymy, brzuchol niestety nadal pobolewa :( Dostałam tez zwolnienie na kolejny tydzień, więc wracam do leżakowania. Mam nadzieję, że serduszko Maleństwa nadal bije.....

Obiecuję, że jutro postaram się odpisać każdej z osobna... bo tak bardzo Was zaniedbałam Kochane, że aż mi wstyd :(

Pozdrówka :*

Kasiuleczko przytulam bardzo mi przykro,że tak sie stało, i że tyle czasu musicie czekać,jednak nie załamuj się zobaczysz ,że czas będzie coraz szybciej leciał i nim sie obejrzysz będzie można sie starać ,wykorzystajcie sobie ten czas na badanka i przygotowania najważniejsze mieć zajęcie, przytulam jeszcze raz.

Ewelinko no to opowiadaj co u Ciebie słychać , bo aż wstyd ,ale jakoś mi umyka część osób , odkąd pracuje to wchodze na neta na około godzinke sprawdzam poczte i inne żeczy wchodzę tu ,a potem ciąg dalszy obowiązków "kury domowej":-), teraz jestem na chorobowym i mam troszke czasu.

Carii cieszę sie bardzo i ściskam kciuki życzę nudnych 7 miesięcy:tak:
Kaira również bardzo sie cieszę waszym szczęściem
Kasiu piękna księżniczka ta Twoja córa , śliczne zdjęcia pięknie wyglądaliście.
EdyśG , nie zawsze plamienie oznacza coś groźnego może to od tego krwiaczka ,a nie od dzidzi, bardzo wierzę w zaciskam kciuki na pewno serduszko będzie biło.
Gosiu Lew gdzie sie podziewasz co tam u ciebie?
Daaa jak ten czas leci jak suwaczek mknie jestem pełna podziwu.
Ola* u Ciebie też już szybciutko mija kochana wiara i siła jest w kazdej kobiecie i każda z nas da rade strachy na lachy i kazda z nas urodzi maluszka napewno każda nowa fasolka daje tyle wiary.
Witaj Karolcia pytałam wczoraj jak tam badanka wszystko oki?
Zjola nie żartuj,że na golasa latali , musiało być fajnie i zabawnie:-)
Edytko sciskam kciuki z cąłej siły ,bądź silna wszystko jest dobrze zobaczysz.
Tulipanku, Niucha,Martusionek,Jeżynka,She ,Just,Agatko(jak ja wam zazdroszcze spacerków, w poytywnym znaczeniu oczywiście.),Czarna(to też zrób sobie wymaz z gardziołka z antybiogramem:tak:),onaxxx,Anuleczko,Liljanko,Lina (przestań z tą wagą bo pasy na dupsko:tak:),Aniołki,KasikZ,Wiola,Zjola,cała raszta witam was wszystkie i składam życzenia:

Aby każda z Was usłyszała słowo "mama"
Aby każda z nas miała swój skarb tutaj,
Aby nasze kochane Aniołki czuwały nad nami,
Abyśmy pamiętały ,że wszystkie jesteśmy MATKAMI,
Kochającymi,pamiętającymi i dbającymi o nasze dzieci.

Mi się śnił mały chłopiec, wierzę ,że to mój Aniołek przyszedł do mamy .. no i sie poryczałam i już mnie głowa od nowa boli, koniec płaczu jest nasze swięto nasze Aniołki będą smutne jeśli my będziemy płakały, głowy do góry nie smućcie sie dziś dziewczyny dla naszych Dzieci.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc dziewczynki.
Na poczatku chce powitac wszystkie anilkowe mamusie...Bardzo mi przykro,ze tez sie tu znalazlyscie...

U nas dzis koszmarna pogoda-zimno i pada...A tak marzyla mi sie fajna pogod jak polecimy do Polski.
Ide w koncu pakowac torbe bo dzis caly czas siedzialam przy malej bo mi marudzila i plakala...a teraz w koncu zasnela...

Milego popoludnia.

Po pierwsze ale dużo naskrobałyście miałam co czytać...
Po drugie przepraszam jak kogoś ominę w odpowiedziach po nie sposób to wszystko okiełznać...
Po trzecie Wszystkie najlepszego z okazji Dnia Matki ehhh
Kasiuleczko Bardzo mi przykro... Trzymaj się kochana... wiem to straszne a teraz jeszcze tyle musicie czekać...:no: ale musicie dać radę i być dzielni w tym wszystkim ja trzymam za was kciuki a Tobie kochana powrotu do zdrówka życzę....
Carri ja cały czas trzymam kciuki za Was :tak:
Kasiu piękna Twoja córeczka a jaki ma piękny kolor włosków ślicznie :tak:
EdyśG no właśnie nie zawsze plamienie to coś groźnego chociaż wiem że łatwo jest mówić mnie tez wszyscy mówili że tak jest a ja swoje wiedziałam i tak i tak się martwiłam no i niestety... ale u Ciebie będzie dobrze zobaczysz bo ja trzymam kciuki i wierze w Was mocno
chucky broń boże nie jesteś:no::no::no::no: egoistką.... niestety taka jest kolej rzeczy że musimy w końcu wrócić do normalnego życia, kupić co trzeba i zadbać tez o siebie... my kobiety jesteśmy silne i damy radę....., zapalam dla Twojego Aniołka
[*] i jestem z Tobą kochana...
Lilijanna ahhh udało mi się wczoraj wykrzesać coś z męża hihi :cool2::cool2::-):-)

karolcia81 mój mąż tez tak mówi że teraz wszystko będzie dobrze i będziemy mieć zdrowego bobaska jak ja coś innego mamrotam to stawia mnie do pionu...:szok::zawstydzona/y: i trzeba być dobrej myśli choć wiem po sobie jak czasem ciężko...ja tyle razy boga prosiłam o zdrowie dla naszego bobasa w każdej modlitwie... tuz przed wizytą u lekarza płakałam I MÓWIŁAM DO SIEBIE ZE BOBAS MA TAM ZOSTAĆ I DAĆ RADĘ ALE NIKT MNIE NIE WYSŁUCHAŁ....
niucha79 ja proszę o jak najwięcej fluidków chcę się zaraźić od Was !!!!:tak::tak::tak::tak:
zjola ta niepewność ahh skąd ja to znam... niestety ciężko jest z nią zwyciężyć...:cool: ale musimy być dobrej myśli i mieć nadzieję....

A ja ostatnio znalazłam taki artykuł w necie na temat badania ginekologicznego podczas ciąży... i wiecie co l tam nawet były wywiady z lekarzami i mowa o tym że do 8 tygodnia ciąży nie powinno się ingerować w organizm kobiety bo może to mieć skutek niestety poronny a na pytanie dlaczego lekarze badają ginekologicznie odpowiadają że kobieta przychodzi aby ocenić sytuację co się dzieje ale ma prawo odmówić takiego badania i coraz częściej im się to zdarza jak znajdę tę stronę to wam wkleję i do tego pytali ich dlaczego to robią skoro nawet uczą ich tego aby nie ingerować - odpowiadali że oczekuje tego od nich pacjentka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dużo myślałam jak byłam w 7 tyg pierwszy raz na wizycie i badał mnie rękoma i przez usg a zaraz po tym moje dziecko umarło.... ehhh może za dużo schizuję ale tak niestety było.....

agnieszka0240 hmmm a ja proszę o zdjęcie małej Juleczki mam zamiar się zapatrzeć a no i zdrówka wam życzę przede wszystkim

Hello , witam wszyściutkie mamuśki , najbardziej aniołkowe
AGA 34 - ty dzisiaj masz termin porodu , ja o tobie pamiętam , odezwij się !!!!! Plizzzzz!!
Kobietka - dostałam dzisiaj skierowanie do laryngologa , zobaczymy co powie
Zjola , a zrzuciłaś też jakoś szatkę na tej scenie?
Edyś , mi mówili że przy krwiaku można plamić , że to właśnie schodzi ale tak na brązowo
Lila , no to moje trzecie dziecko jakoś nie chce do mnie zawitać , ale czekam , niedługo mi się recepta skończy na te plastry , zobaczę jego reakcję
Chucky , jak już kiedyś pisałam , mnie pomogło właśnie czytanie postów innych
Kasia , piękna lalunia z Werci , ściskam cię mocno
Ewelina 28 - a u ciebie staranka ? czy jeszcze czekacie, bo u mnie to straszny marazm w tym temacie :(
Pozdrawiam was wszystkie , buźka

Witam!!
Z okazji Dnia Mamy życzę wam wszystkim , abyśmy doczekały sie swoich wytęsknionych pociech.
Pozdrawiam
A to ja i mój mąż malowała moja córeczka Kinia

DSC03385.jpg

Moje aniołki:
Olek 11.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Adam 04.05.2010
[*]

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!!
Z okazji Dnia Mamy życzę wam wszystkim , abyśmy doczekały sie swoich wytęsknionych pociech.
Pozdrawiam
A to ja i mój mąż malowała moja córeczka Kinia

Zobacz załącznik 249873

Moje aniołki:
Olek 11.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Adam 04.05.2010
[*]

Kasiu! Wspaniały portret dostaliście :))
Nic tylko w ramki oprawiać :)

Do góry