reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Carri super :-) Słuchaj lekarza i dużo odpoczywaj. No i zapraszamy na wieści od ciężarówek Kochana :-) Tak samo jak wszystkie nowozafasolkowane Mamy :-)

reklama
Dzień Dobry Wszystkim!!!
Kasiu piękna ta Twoja Weroniczka !!!!
Carri gratuluje wizyty u lekarza , będzie dobrze.
A ja dziś odebrałam wyniki bety i przyrosła o 150 % czyli chyba dobrze było 27mlU/ml a jest 74 tym bardziej ze badanie robiłam 3 dni przed @. A wizytę mam dopiero 7.06. I strasznie się boję. Ale mam nadzieję ,że mój Aniołek nade mną czuwa.
Miłego dnia życzę wszystkim!!!

Lilijanko - w sumie to masz rację :tak: Pokrzycz na mnie troszkę :wściekła/y:i język mi pokaż :-p Jeżeli to ma przynieść oczekiwany efekt :sorry2: to ja zgadzam się na wszystko! :-)
Pozdrowionka

Martusionek - trzymam kciuki i nie martw się wszystko będzie dobrze!

Dziewczynki ja się witam

chciałam Wam złożyć serdeczne życzenia z okazji dnia mamy
bo mamami jesteśmy i zawsze nimi pozostaniemy
nie smućcie się w tym dniu
tak jak my pamiętamy o naszych Aniołkach tak i nasze Aniołki pamiętają o nas
Dzięki tym szkrabom zostałyśmy mamami -na zawsze -choć One były przy nas tylko chwilkę

Dziewczynki ja się witam

chciałam Wam złożyć serdeczne życzenia z okazji dnia mamy
bo mamami jesteśmy i zawsze nimi pozostaniemy
nie smućcie się w tym dniu
tak jak my pamiętamy o naszych Aniołkach tak i nasze Aniołki pamiętają o nas
Dzięki tym szkrabom zostałyśmy mamami -na zawsze -choć One były przy nas tylko chwilkę

Święte słowa. Dziękuję i wzajemnie.

Niech dzisiejszy dzień nie będzie dla nas smutnym.jesteśmy mamusiami i zawsze nimi już będziemy!
główka do góry zwłaszcza dla nowych aniołkowych mamuś. Dla każdej z nas zaświeci słoneczko.
Smutek nie minie,ale każda z nas doczeka się swojej małej radości!

i to co napisała Agatka - nie smućcie się!
Bardzo mocno ściskam was wszystkie!

Niech dzisiejszy dzień nie będzie dla nas smutnym.jesteśmy mamusiami i zawsze nimi już będziemy!
główka do góry zwłaszcza dla nowych aniołkowych mamuś. Dla każdej z nas zaświeci słoneczko.
Smutek nie minie,ale każda z nas doczeka się swojej małej radości!

i to co napisała Agatka - nie smućcie się!
Bardzo mocno ściskam was wszystkie!

A Ty jesteś tego najlepszym przykładem!:tak::-):-D

Zjola i mam nadzieję,że nim zostanę ,a w grudniu wkleję fotę słodkiego syneczka:) albo cóeczki;)
a do tego czasu wszystkie staraczki będą hodować piękne brzuszki,a nowych mamuś aniołkowych nie będzie przybywać

I oby Twoja nadzieja okazała się spełniona i spełniło się każde słowo! Życzę zdrowego dzieciaczka i ciąży bez powikłań :tak:

reklama
Dziękuję wam kochane za wsparcie i w tym szczególnym dniu życzę dużo ciepełka i miłości. W poniedziałek wróciłam ze szpitala. To jakiś koszmar, w środę miałam mieć łyżeczkowanie i wrócić do domu na wieczór. W trakcie łyżeczkowania puścił szew po cięciu cesarskim, które miałam 5 lat temu. Skończyło się operacją. Najgorsze jest teraz te czekanie - za trzy tygodnie będą wyniki czy to zaśniad czy jakieś inne dziadostwo. Wszystko mnie boli, brzuch pocięty i rok czekania, lekarz zabronił starań puki macica się dobrze nie zrośnie ;(

Do góry