reklama
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Pati to nie będzie to samo... :-) Ja po prostu widząc jak czas szybko ucieka zaczynam mieć takie chwile smutku, że niedługo moje Maleństwo będzie osobną jednostką. A ciągle pamiętam jakie to niezwykłe zobaczyć i uwierzyć w te 2 kreseczki :-)
Carri, jak Tobie lekarz musi potwierdzić, że tam są dwie grubaśne krechy to chyba bardziej okulista niż gin by się przydał ;-)Hehe nie wiem który to tydzien, do lekarza ide za tydzien choc bym juz chciała miec potwierdzenie od niego.
Narazie nie dziekuje jeszcze jak wspomniałam czekam na usg i lekarza :-)
Nudnych miesięcy życzę :-)
K
kobietka22
Gość
Carri przyjmij moje ogromne gratulacje i od razu zaciskam kciuki i nie puszczam do wizyty;-), jaki piękny widok taki teścik,
She kurcze jak sie urodzi to nie będziesz miała czasu na takie rozmyślania i "pierdoły", ciągle byś chciała tylko testy i testy;-), zrób sobie po 3 miesiaćach od porodu drugą fasolke to będzie kolejny teścik i tak do bólu
a co mam powiedzieć ja czy reszta nie mamy testów będe płakać buuuuuuuuuuuu:-)
She kurcze jak sie urodzi to nie będziesz miała czasu na takie rozmyślania i "pierdoły", ciągle byś chciała tylko testy i testy;-), zrób sobie po 3 miesiaćach od porodu drugą fasolke to będzie kolejny teścik i tak do bólu
a co mam powiedzieć ja czy reszta nie mamy testów będe płakać buuuuuuuuuuuu:-)
Carri śliczne, piękne i grubaśne krechy... Gratuluję jeszcze raz z całego serca... i ściskam piąstki również za Was... ( ręce aż mnie bolą)
just79 i karolcia taka prawda my sie staraliśmy 8 miesięcy i jak pomyśle że teraz tyle to może trwać to mi ręce opadają..., takie przemyślenia chyba każda z nas ma a;le z drugiej strony tak wczoraj rozmawiałam z mężem - mamy budować dom i wiadomo ciężko wybrać ile pokoi i jaki duży ma być a on wciąż że dużo pokoi bo on 3 dzieci chce mieć.. a mnie się znowu przykro zrobiło bo ja ani jednego jak narazie nie mogę mu dać... a życie bez dzieci to nie jest życie a yh....
jeżynka gratuluję
WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANYM DZIEWCZYNOM ŻYCZĘ SZCZĘŚLIWYCH 9 MIESIĘCY A POTEM PIĘKNEGO I ZDROWEGO BOBASKA.... A WSZYSTKIM DZIECIACZKOM JUŻ PO TEJ STRONIE BRZUSZKA PRZEDE WSZYSTKIM ZDRÓWKA....
WSZYSTKIM STARAJĄCYM SIĘ ŻYCZĘ WYTRWAŁOŚCI I JAK NAJSZYBCIEJ UPRAGNIONYCH DWÓCH KRESECZEK...
DLA MALUSIEŃKICH ANIOŁECZKÓW ZAPALAM
[*]
just79 i karolcia taka prawda my sie staraliśmy 8 miesięcy i jak pomyśle że teraz tyle to może trwać to mi ręce opadają..., takie przemyślenia chyba każda z nas ma a;le z drugiej strony tak wczoraj rozmawiałam z mężem - mamy budować dom i wiadomo ciężko wybrać ile pokoi i jaki duży ma być a on wciąż że dużo pokoi bo on 3 dzieci chce mieć.. a mnie się znowu przykro zrobiło bo ja ani jednego jak narazie nie mogę mu dać... a życie bez dzieci to nie jest życie a yh....
jeżynka gratuluję
WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANYM DZIEWCZYNOM ŻYCZĘ SZCZĘŚLIWYCH 9 MIESIĘCY A POTEM PIĘKNEGO I ZDROWEGO BOBASKA.... A WSZYSTKIM DZIECIACZKOM JUŻ PO TEJ STRONIE BRZUSZKA PRZEDE WSZYSTKIM ZDRÓWKA....
WSZYSTKIM STARAJĄCYM SIĘ ŻYCZĘ WYTRWAŁOŚCI I JAK NAJSZYBCIEJ UPRAGNIONYCH DWÓCH KRESECZEK...
DLA MALUSIEŃKICH ANIOŁECZKÓW ZAPALAM
[*]
ewelina28
Dum Spiro Spero...
No i nie wytrzymalam ....Za godzine mam wizyte u lekarza ..... Postaram sie odezwac jak wróce.
Koniecznie daj znać, jak po wizycie, ściskam mocno kciuczki !!!!
Pozdrawiam
reklama
No i nie wytrzymalam ....Za godzine mam wizyte u lekarza ..... Postaram sie odezwac jak wróce.
Wszystko będzie ok!!!!!!!