reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam:happy2::happy2::happy2:

Jeśli chodzi o Karolę322 to wiem, że Zuzia jest bardzo płacząca, bo chyba ją boli brzuszek i tylko Karola umie ją uspokoić, więc ją nosi:blink::blink::blink: myślę, że jak tylko odsapnie to się odezwie, ale wiem, że jest bardzo zmęczona:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Sóweczko, dzięki za info i jeśli masz tylko taką możliwość uściskaj i pozdrów Karolkę...:-)

reklama
Witajcie
Ostanio mam tyle pracy, że nawet nie mam kiedy albo jestem zmęczona, żeby chociaż poczytać forum.
Mam nadzieję, że wszystkie jesteście bezpieczne i nikt nie ma zalanego domu.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Hej babeczki Kochane:)

chcialam sie przywitac tylko, bo wlasnie dzis wracam do pracy po 2miesiecznej nieobecnosci i zaniebawem wychodze (skorzystalam z mozliwosci skroconego urlopu macierzynskiego po stracie mojego Aniolka (*)). Z jednej strony chce mi sie wracac do pracy-glownie do ludzi, z ktorymi tam jestem, z drugiej strony stwierdzam, ze moglabym juz nie pracowac w ogole hihi

My z moim M znowu zaczelismy przytulanki, po dluuugiej przerwie, co z tego wyjdzie to sie okaze, bo nic nie planujemy i na sile nic nie bedziemy robic...aczkolwiek milo by bylo zobaczyc 2 krechy:)

Witam cieplutko wszystkie nowe Aniolkowe Mamy i (*) dla Waszych Aniolkow, wszystkim czekajacym na cud zycze spokojnych i pieknych miesiecy i trzymam paluchy za pomyslne rozwiazanie i Wszystkie Was baaaaardzo cieplutko pozdrawiam!

I chcialam jeszcze na koniec dodac, ze bardzo sie ciesze z Waszej obecnosciu tutaj:)

Ewelina28 – ;-)
V_jolka – no takie wydarzenia cieszą i napawają dumą – taką pozytywną, że dzieciak robi coś słusznego :tak: A swoje dzieciątko będziesz mieć w swoim czasie. :tak:

Mama Sówka – zdjęcia śliczne, Bartuś uroczy, no to impreza z głowy, my póki co mamy wersję w domu, ale chcemy „zatrudnić” dwie babeczki do obsługi ;-)

Czarna76 – to u Ciebie też ważne wydarzenie ;-)
Ola_PM – gratuluję i trzymam kciuki :-)

Kobietka22- tak bardzo się cieszę, że to świństwo pokonaliście :-)

Onaxxx – przytulam Cię kochana mocno :-(

EdyśG – odpoczywaj, nic nie noś, tylko leż sobie i miej wiarę, my tu wszystkie mocno Cię wspieram ;-)
Tulipanek - jak po wizycie? :sorry2:

Zjola – no to jeden problem z głowy i pamiętaj staranka są bardzo fajne, więc co to za mina? :dry:

GosiaLew – a Ty to zdecydowanie za dużo pracujesz Pracusiu, nie należy Ci się może trochę odpoczynku? :no:

Jujka – no to powodzenia w pracy i dobrze, że sprawia Ci przyjemność ;-)

A ja mam problem z organizacją :eek: ech szkoda słów.

reklama
Carri - dwie kreseczki jak nic! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Powodzenia na 9 miesięcy :-D

Lilijanko - :dry: bo ja chcę już efektów! A staranka owszem przyjemne, nawet te, które jeszcze niczego nie dają :-D

Do góry